General Zod
New member
סקר ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif
סקר שראיתי אותו בכמה פורומים וגנבתי\השאלתי\לקחתי\סחבתי\דפקתי אותו (תקראו לזה איך שאתם רוצים). אני יודע שיש הרבה סקרים שמסתובבים בפורומים אבל זה באמת סקר נחמד (קצת ארוך מדי לטעמי). אז כשאתם עונים תעשו העתק
הדבק ומצד שמאל של כל שאלה טענו עליה (כדי שאנשים ידעו על איזה שאלה מדובר ושזה לא יצור בלבול). יש שאלה אחת שאני בטוח שכולם ישקרו בתשובה שלה והיא גם דיי גסה אז אתם לא חייבים לענות עליה. תענו ברצינות אל תכתבו שטויות (אני מדבר במיוחד אליך אמיתי!!) תבלו.............. בני כמה אתם? מה אתם לובשים כרגע? באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? איזה סדרה אתם הכי אוהבים? מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] מה הסרט שאתם הכי אוהבים? מה הספר האחרון שקראתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? האם אתם מאמינים באהבה? האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? האם אתם בתולות/בתולים ? האם אתם עושים ביד? מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? האם אתם מבינים בפוליטיקה? לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? מהי הארץ החלומית שלכם? את מי הייתם רוצים לפגוש? אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?
סקר שראיתי אותו בכמה פורומים וגנבתי\השאלתי\לקחתי\סחבתי\דפקתי אותו (תקראו לזה איך שאתם רוצים). אני יודע שיש הרבה סקרים שמסתובבים בפורומים אבל זה באמת סקר נחמד (קצת ארוך מדי לטעמי). אז כשאתם עונים תעשו העתק