סקר

General Zod

New member
סקר ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

סקר שראיתי אותו בכמה פורומים וגנבתי\השאלתי\לקחתי\סחבתי\דפקתי אותו (תקראו לזה איך שאתם רוצים). אני יודע שיש הרבה סקרים שמסתובבים בפורומים אבל זה באמת סקר נחמד (קצת ארוך מדי לטעמי). אז כשאתם עונים תעשו העתק
הדבק ומצד שמאל של כל שאלה טענו עליה (כדי שאנשים ידעו על איזה שאלה מדובר ושזה לא יצור בלבול). יש שאלה אחת שאני בטוח שכולם ישקרו בתשובה שלה והיא גם דיי גסה אז אתם לא חייבים לענות עליה. תענו ברצינות אל תכתבו שטויות (אני מדבר במיוחד אליך אמיתי!!) תבלו.............. בני כמה אתם? מה אתם לובשים כרגע? באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? איזה סדרה אתם הכי אוהבים? מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] מה הסרט שאתם הכי אוהבים? מה הספר האחרון שקראתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? האם אתם מאמינים באהבה? האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? האם אתם בתולות/בתולים ? האם אתם עושים ביד? מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? האם אתם מבינים בפוליטיקה? לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? מהי הארץ החלומית שלכם? את מי הייתם רוצים לפגוש? אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?

General Zod

New member
......

אני רואה שאתם לא עונים אז בשביל להחיות את הסקר אני יענה ראשון. בני כמה אתם? 18.5 מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס עם חולצה כחולה. באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? אני לא לובש כרגע תחתונים איזה סדרה אתם הכי אוהבים? משפחת סימפסון מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? שר הטבעות: שני הצריחים לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] לטקס השבעה של חבר שלי מה הסרט שאתם הכי אוהבים? כל סידרת מלחמת הכוכבים מה הספר האחרון שקראתם? הקייטנה של קנלר\אתגר קרת מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? לקום או לא לקום האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא האם אתם מאמינים באהבה? כן האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? כן, כלב ודגים מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לריב עם גיא האם אתם בתולות/בתולים ? לא האם אתם עושים ביד? תנחשו מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני חצי שעה (על אביחי) מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני רבע שעה (ראיתי משפחת סימפסון) מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני 31 דקות (אביחי) אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? אפרת רייטן, מה לדעתכם היינו עושים?????? אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? להפסיק לעשן האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? לא האם אתם מבינים בפוליטיקה? כן לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] ליכוד האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? לא מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? מכבי ת´א מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? מכבי ת´א האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? כן, על ציקוצית שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? לא מהי הארץ החלומית שלכם? ארץ עוץ את מי הייתם רוצים לפגוש? אף אחד אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? לא הייתי נושך את לירון בכיתה ד´

רק בגלל שביקשת כל-כך יפה...../images/Emo3.gif

בני כמה אתם? 18.10 מה אתם לובשים כרגע? טרנינג (פיג´מה...?) באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? כחול איזה סדרה אתם הכי אוהבים? הסופרנוס מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? שרה טבעות לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] למכללה..... מה הסרט שאתם הכי אוהבים? מאטריקס, מאטריקס ועוד פעם מאטריקס. מה הספר האחרון שקראתם? הארי פוטר 4 מה הדבר האחרון שאכלתם? מילקי בטעם וניל מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? מה אני אעשה היום בשביל להיות מפורסם אחר כך. האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא שאני יודע עליה... האם אתם מאמינים באהבה? כן האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? כן - אפרוח של תרנגולות. קראתי לו פיצי. חתול אכל אותו אחרי שהבאתי אותו לשכן שלי שישמור עליו
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? פ-ו-ר-ו-מ-י-ם (פתטי...אני יודע) האם אתם בתולות/בתולים ? כן (וגאה בזה) האם אתם עושים ביד? לא (וגאה בזה) מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני...10 שנים בערך (ואפילו את זה אני לא זוכר) מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני חצי שעה ובכלל, בכל הזדמנות שיש לי. מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני חודש (פירוט כאן, לא בא בחשבון). אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? שונא את השאלות האלו...למה שאני אלך לאי בודד? ואיפה יש אי בודד לכל הרוחות?! אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? מעיף לעזאזל את הביישנות מהאופי שלי. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? בהחלט. האם אתם מבינים בפוליטיקה? so so לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] ליכוד. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? לא. מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? לא אוהב כדורסל מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? לא אוהב כדורגל האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? אורגן, פסנתר, מפוחית וגיטרה. שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? את היד, בתקופת גן חובה. מהי הארץ החלומית שלכם? never land את מי הייתם רוצים לפגוש? את האיש במראה. אני רוצה למה הוא מסתכל עלי כל הזמן... אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? נאדה.

משנה תשובה...

הספר האחרון היה אניהו של אתגר קרת (התשובה של יודה הזכירה לי את זה...).

anava1

New member
כמה הערות...(אם אפשר..)

א´- אין דבר כזה לא מפחד ממלחמה. עד שלא תשבו בחדר אטום כשאתם יודעים שעלול ליפול טיל או גז עצבים או כל דבר אחר על אחת הערים פה (ואני מדברת בכללי ולא ספציפית על הפעם) אז תבינו שכן יש ממה לפחד.. במיוחד אם תצטרכו להילחם ולא לשבת בבית בחדר "מוגן"... ב´- אמיתי...לא על משהו אבל לא מאמינה שיש דבר כזה בן שלא עושה ב...יד... (בלעע...קצת לא נעים..חח) יש עוד כמה כמו יודה שיושב בלי תחתונים, ואמיתי שלא אוהב כדורגל ולא כדורסל??? (כאילו...אף פעם לא ראיתי בן כזה)!! <יחי השינוי> :) נ.ב- מקווה שלא תתחילו להתעצבן (כרגיל) כי מי שעונה על הסקר הזה צריך לצפות לתגובות..(לדעתי לפחות) אוף כמה סוגריים....יאללה ביי

כמה הערות...

א - היינו במלחמת המפרץ. אני לפחות זוכר שדווקא נורא אהבתי את העניין. ב - האמת לא צריכה אותך שתאמיני. וכן אני לא אוהב כדורגל ולא כדורסל ובכלל שונא ספורט. דבר משעמם ומעצבן.

General Zod

New member
מה רע בלא ללבוש תחתונים????

אני אוהב הרגשה של חופשיות. ולמה את לא עונה על הסקר???????? נ.ב. אמיתי באמת אף פעם לא "הביא ביד" תסמכי עליי אני יודע (בדקתי את זה באופן אישי

anava1

New member
ככה..

לא חושבת שזה צריך לעניין אחרים מה הצבע תחתונים או גרביים שאני לובשת וכל זה...

א אלבז

New member
בבקשה..

בני כמה אתם? 18.10 מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס חולצה ומעיל עור באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? אפור(גרביים צבאיות) מה צבע התחתונים שלכם? ירוק זית איזה סדרה אתם הכי אוהבים? באטמן מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? שר הטבעות לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? לטקס צבאי של חבר מה הסרט שאתם הכי אוהבים? ספרות זולה מה הספר האחרון שקראתם? "המדריך לצילום" מה הדבר האחרון שאכלתם? קציצות מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר?"כוס אמק צריך לעלות לי-ם..." האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא האם אתם מאמינים באהבה? כן האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? כלב מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? בעיקר לעבוד על אנשים מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? יודה היה צריך לאסןף אותי מדודה שלי הוא לא ראה אותי ונאלצתי לרוץ אחריו ולצעוק לו וכך זה תחת גשם שוטף.. מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אצל יודה עם גיא שדיבר עם בחורה מברזיל והמבין יבין.. מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כל הזמן מרגיזים אותי אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? הייתי לוקח את רם כהן והיינו בונים מינימום סיסטמס.. אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? פחות משקל ועוד קצת גובה האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? כן אולי קצת.. האם אתם מבינים בפוליטיקה? ממש לא באיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? ליכוד. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? לא. מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? יוטה ג´אז מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? פעם יותר היום בקושי, הפועל פ"ת האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? ניגנתי בדרבוקה אצל סבתא במימונה שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? את היד בכיתה ה´, נפלתי מסוס דוהר מהי הארץ החלומית שלכם? שוודיה את מי הייתם רוצים לפגוש? קאמרון דיאז אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? לא הייתי מתחיל לעשן

א אלבז

New member
ברור ש...

את הישן אני גפ אוהב, אבל את ה"דור הבא" אני אוהב יותר. גם ספיידרמן אני אוהב..

faith2

New member
../images/Emo94.gif

טוב אז ככה.... בני כמה אתם?
17 פחות 20 יום מה אתם לובשים כרגע?
טרמינג פוול שכבות באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע?
אפור בהיר מה צבע התחתונים שלכם?
שחור איזה סדרה אתם הכי אוהבים?
"הכי גאים שיש" ו"השבט" מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע?
וואלה היה כל כך מזמן, שאני מזהה לא זוכרת לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב]
ארומה מה הסרט שאתם הכי אוהבים?
כאילו דהההה "סטיגמטה" מה הספר האחרון שקראתם?
נשיקה מסוכנת מה הדבר האחרון שאכלתם?
קאפשה (ממתק שוקולד ארגנטינאי עם מילוי ריבת חלב) מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר?
איך לעזזאל אני קמה מהמיטה??? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
כן!! כן!! האם אתם מאמינים באהבה?
שאלה קשה... האם הייתה לכם פעם חיית מחמד?
ברור! מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?
לגלוש באינטרנט, ולצאת לים לגלוש האם אתם בתולות/בתולים ?
כאילן מן הסתם! האם אתם עושים ביד?
לא!.... מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם?
היום בבוקר על הקרציות בכיתה שלנו מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב?
ביום רביעי, מגבניקים עלובים חחח מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה?
אמממ.....הייתי נותנת צ´אנס לנו, האדם הזה הוא מיקי שלי... אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה?
לא לפחד ממחוייבות האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?
יאפ... האם אתם מבינים בפוליטיקה?
יאפ... לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים]
שינוי.... האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?
ברור! מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם?אין מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם?אין האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה?פסנתר שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? לא...לא... חס ושלום! מהי הארץ החלומית שלכם?ניו-זילנד את מי הייתם רוצים לפגוש?אמממ....אממממ....אממ...מיקי....(בקנדה
) אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?את העודה שלא ניצלתי את הזמן של מיקי בארץ....

anava1

New member
טוב גם אני יצטרף...

בני כמה אתם? אממ....בפורים 17. מה אתם לובשים כרגע? טרנינג...(עוד מעט אחליף..) באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע?מי צריך גרביים עם הנעליי בית של החורף?! מה צבע התחתונים שלכם?תאמת...ורוד בהיר..חח... איזה סדרה אתם הכי אוהבים? אממ....קיץ ניצחי (?) <לא לצחוק בננה> מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? עלי ג´י. לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב]-ארומה.. מה הסרט שאתם הכי אוהבים?? יש הרבה!! לא יודעת מה לבחור...בלעע מה הספר האחרון שקראתם? לא זוכרת...:| מה הדבר האחרון שאכלתם? ארוחת שישי כאילו דההה.... מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? איך לפתוח תעיניים...:\ האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? שאלה קשה... האם אתם מאמינים באהבה? כןןןן!!! האם הייתה לכם פעם חית מחמד? כןןן והמון!! נכון לעכשיו- כלב, ארנבות, ו..אהממ...קצת תרנגולות חחח.... מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מלא דברים אין לי כוח לפרט! (צריך להתארגן לבננה..חח) האם אתם בתולים/בתולות? כן!! האם אתם עושים ביד? כאילו- לאאא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בצהריים על אחי הקטן (והמעצבן!) מתי היתה הפעם האחרונה שצחקתם מכל הלב? אתמול או שלשום עם המגבניקים!!! חחח....אה לא בעצם היום בבי"ס ..(שיעור היס´) מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום שיעור חינוך אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים אי בודד.מה הייתם עושים ומי זה? אממ...מי רוצה להיות על אי בודד?!? תלוי עם מי...צריך לחשוב! אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו מה זה היה? אממ..לא יודעת..פחות רגשנות במצבים קיצוניים אולי...:| האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? אולי לאיזו מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? ליכוד! לאזיה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות [בלי וויכוחים פוליטיים]- ליכוד! האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? כן! מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? אין! גם לא כדורגל! האם נינגת פעם על כלי נגינה? איזה? אממ..אורגן, פסנתר (אותו דבר בערך) האם שברתם פעם משהו בגוף? לא מהי הארץ החלומית שלכם? אממ...הוואי..?:) את מי הייתם רוצים לפגוש? אלוהים! סתםם...לא יודעת אם הייתם יכולים לשנות את העבר מה הייתם משנים? כלום!

General Zod

New member
חשבתי שאת לא רוצה לענות על השאלון

הרי אמרת: "לא חושבת שזה צריך לעניין אחרים מה הצבע תחתונים או גרביים שאני לובשת וכל זה..." לא היית רוצה לשנות כלום בעבר?????? מה את מטורפת??????? את יודעת כמה דברים הייתי רוצה לשנות?! איך את יכולה להגיד דבר כזה?

anava1

New member
אז זהו..

לא עולה לי בראש שום דבר מיוחד שהייתי צריכה לשנות כאילו- זה בעבר בעבר!! אומנם באמת יש כמה דברים מהתקופה האחרונה שהייתי מתה לשנות אם היה לי צ´אנס..

faith2

New member
../images/Emo94.gif

טוב אז ככה.... בני כמה אתם?
17 פחות 20 יום מה אתם לובשים כרגע?
טרמינג פוול שכבות באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע?
אפור בהיר מה צבע התחתונים שלכם?
שחור איזה סדרה אתם הכי אוהבים?
"הכי גאים שיש" ו"השבט" מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע?
וואלה היה כל כך מזמן, שאני מזהה לא זוכרת לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב]
ארומה מה הסרט שאתם הכי אוהבים?
כאילו דהההה "סטיגמטה" מה הספר האחרון שקראתם?
נשיקה מסוכנת מה הדבר האחרון שאכלתם?
קאפשה (ממתק שוקולד ארגנטינאי עם מילוי ריבת חלב) מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר?
איך לעזזאל אני קמה מהמיטה??? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
כן!! כן!! האם אתם מאמינים באהבה?
שאלה קשה... האם הייתה לכם פעם חיית מחמד?
ברור! מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?
לגלוש באינטרנט, ולצאת לים לגלוש האם אתם בתולות/בתולים ?
כאילן מן הסתם! האם אתם עושים ביד?
לא!.... מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם?
היום בבוקר על הקרציות בכיתה שלנו מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב?
ביום רביעי, מגבניקים עלובים חחח מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה?
אמממ.....הייתי נותנת צ´אנס לנו, האדם הזה הוא מיקי שלי... אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה?
לא לפחד ממחוייבות האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?
יאפ... האם אתם מבינים בפוליטיקה?
יאפ... לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים]
שינוי.... האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?
ברור! מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם?אין מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם?אין האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה?פסנתר שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? לא...לא... חס ושלום! מהי הארץ החלומית שלכם?ניו-זילנד את מי הייתם רוצים לפגוש?אמממ....אממממ....אממ...מיקי....(בקנדה
) אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?את העודה שלא ניצלתי את הזמן של מיקי בארץ....

למעלה