קבלו
בני כמה אתם? 17 וחצי מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס ירקרק וסוודר שחור באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? כתום זוהר כזה מה צבע התחתונים שלכם? תכלת איזה סדרה אתם הכי אוהבים? מייטי מקס!!! מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? שר הטבעות- אחוות הטבעת לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] אתמול, להסתובב במושב עם חברים מה הסרט שאתם הכי אוהבים? מועדון קרב מה הספר האחרון שקראתם? עולמה של סופי- יוסטיין גורדר מה הדבר האחרון שאכלתם? תפוח מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? "איפה הבהמה שלי"?? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא יודעת.. האם אתם מאמינים באהבה? לא האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? עדיין יש לי- זאבה רוצחת שעונה לשם "תותי" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן, לטייל, ללכת מכות, לצייר.. כל מיני. האם אתם בתולות/בתולים ? אין תגובה האם אתם עושים ביד? אין תגובה מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בבוקר על מישהו מהביה"ס. מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? שלשום בלילה הייתי במצב כפית.. מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול בערב. אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? חייב להיות אדם? הייתי לוקחת את הכלבה שלי.. טוב, אז את החבר שלי והייתי מטביעה אותו
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? את הנטיות הסדיסטיות שלי
.. ואת הגובה. אני רוצה עוד 7 ס"מ. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? בנושאים מסויימים כן, בנושאים אחרים ממש אבל ממש לא. האם אתם מבינים בפוליטיקה? כן. לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] עבודה האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? רק מהתוצאות. מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? לא אוהבת כדורסל. מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? מכבי חיפה האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? כמובן! חליל צד, חליליות, קצת קלרינט, קצת פסנתר וקצת כינור. שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? צלע. הלכתי מכות. מהי הארץ החלומית שלכם? אטלנטיס
את מי הייתם רוצים לפגוש? את יואל גבע- כדי לצרוח עליו על זה שהוא מנייאק משועמם שאין לו משהו יותר טוב לעשות מאשר לחבר ספרי מתמטיקה לתלמידים חסרי ישע.. אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הייתי עוזבת את הבית בשלב הרבה יותר מוקדם..