סקר

faith2

New member
ואם כבר יש כאב ראש?

חחח...רציני.....בדיחה פרטית? בואו נהפוך אותה לציבורית
?

faith2

New member
כמה תיקונים!!!../images/Emo94.gif

מתי בפעם האחרונה שמישהו באמת עצבן אתכם....וואלה שכחתי לענות, אז לרשותם התשובה. סיגלית!!...סיגלית המורה למתמטיקה!...אחחח כמה בכיתי בגלללה!!!...איואיאו אני רק חושבת אני מתעצבנת...!

General Zod

New member
איזה מורה רעה היא

כשלמדתי אצלה היה נראה לי שהיא שונאת את כל התלמידים שלה.

faith2

New member
את הכיתה שלי היא תמיד...

אומרת שהיא אוהבת, למרות שנראה לי שיש תלמידים שהיא מזה שונאת.... שלשום היא מזה התפרצה עליי...נשבעת לכם, כל השיעור בכיתי!

TimBuck2

New member
אההה! פאאק!

סיגלית? המורה עם המון המון תלתלים אדומים? או שהיא חזרה לחזור בתשובה ושמה כיסוי ראש והיא נמוכה להחריד? אם זו כן היא הכי כלה בעולם. קקה עליכם, לימדה אותי בחטיבה, קיבלתי 100 בסוף כיתה ט´ (לא קיבלתי מאה בתעודה מאז...) חחח.. אני תיכף עונה, אני רק אשרשר את זה להודעה הראשונה...

TimBuck2

New member
תשובותיי...

בני כמה אתם? רבע לשמונה עשרה (ממחר) מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס קרוע (כרגיל..) וסוודר מכוער באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? צבעוניות מה צבע התחתונים שלכם? צכלצ איזה סדרה אתם הכי אוהבים? המורדים! סתם, אין לי מושג מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? "רצח ביום א´".. נו, דברים שרואים בסינמטק כשאין מה לעשות... לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] כרגע חזרתי מסופ"ש משפחתי להחריד בחרמון... יאאא.... מה הסרט שאתם הכי אוהבים? "כמעט מפורסמים" ו"מועדון ארוחת הבוקר" (אוי ויי... אני כל-כך קיטשית...) מה הספר האחרון שקראתם? בתהליכי קריאה של "מחווה לשישה סופרים של המאה ה-20" מה הדבר האחרון שאכלתם? המון.. לא יודעת, הייתי אצל דודה שלי.. אולי זה היה עוגה... מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? לישון.. רק...עוד... חמש... דקות
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא ממש האם אתם מאמינים באהבה? לא האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? מה "הייתה"?! הכלב שלי חי וקיים! מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? ארמממ.. לכתוב, לצייר, לתופף... האם אתם בתולות/בתולים ? מאוד האם אתם עושים ביד? זקנה מדי מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת.. קורה הרבה מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת... יש דבר כזה? מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אימא שלי. ניסתה לשכנע את בת-דודה שלי לעודד אותי ללכת לצבא... בע... אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? ארמממ.. כן, ניטשה ואני היינו מדסקסים על מהות החיים... מה זו השאלה הזו?! אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? הציפורן שלי ברגל ימין צומחת עקום מדי. סתם, הייתי רוצה לפתח מספיק כוח רצון להיות סוף סוף טבעונית! האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? במובנים רבים כן.. אבל לא ממש.. האם אתם מבינים בפוליטיקה? כן (וחבל) לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] אין מפלגה שמאלנית ואקטיביסטית מספיק בשבילי. חוץ מזה, כל הבחירות האלה זה חרא אחד גדול.. לא משנה בכלום. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? איזו מהן? ולא... אני שונאת את ארה"ב!! מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? מה? מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? אה? האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? פסנתר בכיתה ו´ ועכשיו תופים. שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? ציפרון? מהי הארץ החלומית שלכם? אין דבר כזה... אני גם לא מאמינה בארצות. את מי הייתם רוצים לפגוש? קורט קוביין (הוא מת) או דייב גרוהל (הוא לא) אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הייתי מתחילה ללמוד תופים מוקדם הרבה יותר.

כמה דברים...

לגבי צמחונות... כמה זמן את צמחונית? את בקשר אם אנונימוס? צרי איתי קשר במסרים ..אני פועל בנושא. לגבי גרוהל פעם גם אני הייתי חובב פו פייטרס ונירוונה ועד היום אני שומע נירוונה מדי פעם...אבל יש דברים יותר טובים במוזיקה בכלל ובמתופפים בפרט תשמעי את AND JUSTICE FOR ALL ... של מטאליקה ותגלי אחלה תיפוף. והערה נוספת לכולם ...אתםשקרנים...

General Zod

New member
שקרנים שקרנים!!!

אז למה אתה לא עונה על השאלון ונראה כמה אמת אתה כותב.

General Zod

New member
אחרי הלילה.........

לא נראה לי שאתה עסוק בגיטרה שלך אלה בדברים הרבה הרבה יותר חשובים. נ.ב. זה ארתום שזרק עליך את הקולה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי מסתובב לי הראש!!!!!!!!!!!!!

הרי לכם

בני כמה אתם?18 וחצי מה אתם לובשים כרגע? טרנינג של פוקס באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? גרבי צבא אפורים מה צבע התחתונים שלכם?שחור איזה סדרה אתם הכי אוהבים?סליידרס וסיינפלד מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע?שר הטבעות לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב]ישיבה בעמותה שאני חבר בה.. מה הסרט שאתם הכי אוהבים? כלבי אשמורת מה הספר האחרון שקראתם?מבירות לג´נין מה הדבר האחרון שאכלתם? שניצל טופו מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר?כבר כמה חודשים שאני לא הייתי ער בבוקר אז אני לא יודע האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?לא האם אתם מאמינים באהבה? אני מאמין בי האם הייתה לכם פעם חיית מחמד?יש לי 5 כלבים ו7 חתולים מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן לקרא .. ו... האם אתם בתולות/בתולים ?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם?בישיבה היום מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב?לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?הכלב שלי לפני יומיים אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה?סבתא שלי שתבשל לי אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה?להיות מסוגל לא לישון האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?תלוי מאיזו בחינה האם אתם מבינים בפוליטיקה?אכן כן לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? או עלה ירוק או חדש האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?איזה מלחמה מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם?הפועל ים בוסטון סלטיקס מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? מכבי חיפה האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה?קלרינט בצעירותי ועכשיו על גיטרה שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה?לא אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? שסבא שלי לא היה מעשן כל החיים ומת מסרטן

ה מ ש י ח

New member
קבלו

בני כמה אתם? 17 וחצי מה אתם לובשים כרגע? ג´ינס ירקרק וסוודר שחור באיזה צבע הגרביים שאתם גורבים כרגע? כתום זוהר כזה מה צבע התחתונים שלכם? תכלת איזה סדרה אתם הכי אוהבים? מייטי מקס!!! מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע? שר הטבעות- אחוות הטבעת לאיפה יצאתם פעם אחרונה מהבית? [בי"ס לא נחשב] אתמול, להסתובב במושב עם חברים מה הסרט שאתם הכי אוהבים? מועדון קרב מה הספר האחרון שקראתם? עולמה של סופי- יוסטיין גורדר מה הדבר האחרון שאכלתם? תפוח מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר? "איפה הבהמה שלי"?? האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לא יודעת.. האם אתם מאמינים באהבה? לא האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? עדיין יש לי- זאבה רוצחת שעונה לשם "תותי" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לנגן, לטייל, ללכת מכות, לצייר.. כל מיני. האם אתם בתולות/בתולים ? אין תגובה האם אתם עושים ביד? אין תגובה מתי הייתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בבוקר על מישהו מהביה"ס. מתי הייתה הפעם שצחקתם מכל הלב? שלשום בלילה הייתי במצב כפית.. מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול בערב. אתם ועוד אדם [שאתם בוחרים] נמצאים באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? חייב להיות אדם? הייתי לוקחת את הכלבה שלי.. טוב, אז את החבר שלי והייתי מטביעה אותו
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? את הנטיות הסדיסטיות שלי
.. ואת הגובה. אני רוצה עוד 7 ס"מ. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? בנושאים מסויימים כן, בנושאים אחרים ממש אבל ממש לא. האם אתם מבינים בפוליטיקה? כן. לאיזה מפלגה הייתם רוצים להצביע בבחירות? [בלי ויכוחים פוליטיים] עבודה האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? רק מהתוצאות. מה הקבוצת כדורסל האהובה עליכם? לא אוהבת כדורסל. מה הקבוצת כדורגל האהובה עליכם? מכבי חיפה האם ניגנת פעם על כלי נגינה? איזה? כמובן! חליל צד, חליליות, קצת קלרינט, קצת פסנתר וקצת כינור. שברת פעם משהו בגוף? אם כן, מה? צלע. הלכתי מכות. מהי הארץ החלומית שלכם? אטלנטיס
את מי הייתם רוצים לפגוש? את יואל גבע- כדי לצרוח עליו על זה שהוא מנייאק משועמם שאין לו משהו יותר טוב לעשות מאשר לחבר ספרי מתמטיקה לתלמידים חסרי ישע.. אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הייתי עוזבת את הבית בשלב הרבה יותר מוקדם..

למעלה