סקר

orbiti

New member
סקר בעייתי

פשוט כיוון שאני מאד בספק אם רוב האנשים שהשתתפו בו באמת מכירים לעומק את 'שיר טיול', שהוא אלבום מופלא לטעמי, אפילו יותר מהראשון מכל מיני בחינות. יותר מדי אנשים התעלמו לחלוטין מהאלבום הזה, או האזינו לו בחצי אוזן, וחבל שכך. נכון לעכשיו 'עומד על נייר' נמצא במקום מאד נמוך מבחינתי. רוב הלחנים בו מאד בסיסיים, פשטניים ולא מושקעים, וכך גם העיבודים. בסופו של דבר אני מרגיש שאביתר לקח באלבום הזה צעד עצום אחורה מהפסגות המוזיקליות של שני האלבומים הקודמים, וניסה להפוך למשהו מיינסטרימי ועממי יותר.

d s d s

New member
בהחלט!

אני שמעתי את הדיסק השני ובהתחלה נבהלתי כי קניתי אותו כמו המובן מאליו.. ואז כשמקשיבים לאביתר ומסננים קצת מהאלקרוני ברקע זה יצירה מהממת.. וחוץ מזה בכל ההופעות שהייתי היו עם אותם כלים ישנים וטובים בלי אלקטרוני.. חוויה מדהימה אז הדיסק השני זאת הבחירה שלי לסקר למרות שאין עוררין על איכותו של הראשון ואת החדש יהיה לי מחר...

IkMfNiY

New member
יש לי רק את הדיסק הראשון :X

אז אני לא יכולה לענות על זה עדיין P: השאלה השנייה- אין לי מושג :X יעל

קשה....

אז ככה... לא שמעתי את כל "שיר טיול", אבל יש לי את הראשון והוא פשוט מדהים... זו המוזיקה הישראלית הכי אמיתית שיש לפי דעתי. מרגיש כאילו הוא שפך את הרגשות שלו על הפסנתר. טוב די עם הזיוני שכל.... אמממ שיר אהוב... קשה קשה... זה לפי תקופות בעיקרון. נכון לעכשיו זה תיאטרון רוסי :)

ben4ever

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה שאני אוהב את "עומד על נייר", הראשון תמיד היה ויהיה הכי אהוב עליי. פשוט יצירת מופת,שליוותה אותי במצבים נורא קשים, אך תמיד העירה בי מעין שארית של אופטימיות בלב. שיר מסוים? תלוי...זה רנדומלי,כל הזמן משתנה

אביתר בנאי../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

והשירים שאני הכי אוהבת הם: אבות ובנים, תתחנני אלי, יש לי סיכוי וכלום לא עצוב

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo9.gif

מממ לא שמעתי את החדש אבל בין הראשונים אני מעדיף ת'ראשון
הכי שומע - אני חושב שכלום לא עצוב והכי אוהב? נראה לי שתתחנני אלי... או אבות ובנים :\ לא יודע :-|

נועינה

New member
אממ...

הדיסק הראשון , בהחלט. לגבי שיר , אני עוד לא יודעת איזה אני הכי אוהבת. קשה להחליט.

למעלה