טוב אני יענה ..../images/Emo150.gif
#כמה פעמים ביום הכי הרבה ששכבתם עם חברה שלכם?
6 פעמים ביום,במשך כל הלילה לא יכלתי לזוז אחרי זה הכלי שלי כאב רצח וזה היה באילת?מעוניינים לדעת עוד פרטים?אני לא מעוניין לספפר יותר... #מה התנוחה המועדפת לכם?
דוגי סטייל,מסיונרית ו-69,אבל אני אישית הכי אוהב דוגי סטייל. #באיזה שעה של היום אתם הכי חרמנים?
אני אישית חרמן במשך כל היום,בעיקר בלילה..ואני אישית כרגע עוד 3 חודשים בן 21 ומרגיש הרבה יותר חרמן ופעיל מינית מגיל 17. #איך אתם מגרים את בן הזוג שלכם?
מקלל אותה,מכניס לה לפעמים אצבעות ונוגע ב-נקודה הרגישה ויש לי אצבעות ארוכות כך שזה יתרון,לעיתים לקראת הגמירה שופך אני הדבר החם על בת הזוג,כמובן יורד לה,נושך לה את הפיטמות..ועדיף שאני לא ימשיך.. #מה המקום הכי מוזר ששכבתם בו?
על מכונת הכביסה,בשדה שמישהו צופה בנו בשעת מעשה והייתי מודע לזה ואחרי זה נתתי לו מכות,במכונית של חבר שלי,במועדון. #סקס אחרי החתונה בעד\נגד,ולמה?
בעד,למה?כי לדעתי חייבים לנסות הרבה בתחום המיני ולהנות לפני שבוחרים את האדם שתרצו לחיות איתו כל חייכם. #משתמשים בקונדום או באמצעי מניעה כרגע?
לא משתמש כרגע בקונדום,מסיבה אחת הפרטנרית שלי לוקחת גלולות. #אוהבים אסדו מאזו?מתכוננים לנסות?
אוהב,ניסיתי,כאב רצח אבל היה מהנה ביותר מתכוון לנסות עוד הרבה פעמים בחיים. #לבנות מה אתם מעדיפות בנים בעלי שיער ארוך,קצר,קרחת,קוצים או אחר?כנ"ל לבנים.
אני שיער ארוך מתולתל לדעתי זה הכי יפה לבחורה. #מה לדעתכם הדבר הכי מושך אצל הגבר\אישה מבחינת היופי?
חזה ותחת. #צבע עיינים מועדף?
כחול וירוק אבל גם חום מתקבל. #פירסינג אצל גבר\אישה הייתם רוצה אצל הפרטנר שלכם?באיזה מקומות?
בכיף..לא הייתי מתנגד שלפטנרית שלי יהיה בפופיק וכמובן למטה.. #מועדון-לסקס,לקשר רציני,לריקודים?
סקס בעיקר,ריקודים זה דרך להגיע למטרה.. #אתם אוהבים להשתכר?
תלוי במצב ובתנאים..