סקר

sLoVaKit

New member
סקר../images/Emo20.gif

לא זוכרת מאיפה הוא לקוח... שם: גיל: עיר לידה: עיר מגורים: אחים\אחיות: פורומ\ים מועדפים: שיר שמעצבן אותך: שיר שמרגש אותך: סליברטאי שנוא עלייך: סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: שמח על היותך ישראלי? היה לך בן זוג? מאוהב? ניסית להתאבד? ירדו עלייך פעם? ירדת קשות על מישהו? ההורים עשו לך פאדיחות? תחביב: דבר שאתה נהנה לעשות: דבר שאתה שונא לעשות: דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: מילה שמצחיקה אותך: תקופה שאתה מתגעגע אליה: תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: יש לך משקפיים? עדשות מגע? עדשות צבע? צבעת את השיער? פירסינג במקום לא שגרתי..? משפט של אמא שלך: משפט של אבא שלך: משפט של סבתא\סבא שלך: משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: משפט שאתה אוהב : משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר

Rock and MetaL

New member
עוד אחד אוח...

שם:אורי גיל:14 וחצי עיר לידה:חולון עיר מגורים:שוהם אחים\אחיות:אחות קטנה אחת בת 11 פורומ\ים מועדפים:רד הוט צ'ילי פפרס ומטאליקה שיר שמעצבן אותך:crazy in love של ביונסה שיר שמרגש אותך:soul to squeeze של הפפרז וכמעט כל השקטים של הפפרז סליברטאי שנוא עלייך: סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: שמח על היותך ישראלי?כן היה לך בן זוג?כן שלוש שנים מאוהב?כן ניסית להתאבד?לא טפו טפו טפו אין לי סיבה ירדו עלייך פעם?כן ירדת קשות על מישהו?לא נראה לי ההורים עשו לך פאדיחות?מה נראה לכם? תחביב:לנגן בגיטרה לשמוע מוזיקת רוק דבר שאתה נהנה לעשות:לשמוע מוזיקת רוק ולנגן בגיטרה דבר שאתה שונא לעשות:לעזור בבית דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:אוכל קקי דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:גיטרה חשמלית של גיבסון ומגבר של מרשל דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:דיסק של סבלימינל והצל מילה שמצחיקה אותך:פודינג! תקופה שאתה מתגעגע אליה:אין תקופה.את זאת אני הכי אוהב תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:כיתה ד' סיבות אישיות בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:3 אולי 2 לא כולל האקסית שלי יש לך משקפיים?כן עדשות מגע?הלוואי עדשות צבע?הלוואי צבעת את השיער?רוצה לצבוע לשחור פירסינג במקום לא שגרתי..?לא משפט של אמא שלך:אורי לך תצחצח שיניים שטוף פנים ולישון משפט של אבא שלך:אורי לך תזרוק את הזבל משפט של סבתא\סבא שלך:אין משפט מסוים משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:איך גדלת!!! משפט שאתה אוהב : "כן אבל רק שטרות....טוב אבל תחזיר לי חלק" משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:משאימא ואבא אומרים משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:די!! לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר: אין משפט מסוים

sLoVaKit

New member
יאללה גם אני..

שם:אלה גיל: עוד חודשיים וחצי 14 עיר לידה: אין לי מושג...
עיר מגורים:ירושלים אחים\אחיות: 4 אחים [זה מגניב להיות בת יחידה..] פורומ\ים מועדפים: 'מכתב שלא שלחתי' בנענע (קוראים לי אפונת גינה) והפורום הזה כמובן... שיר שמעצבן אותך: סופרסטאר {שונאת את רונייייייי
} שיר שמרגש אותך: dont cry ו patience של gnr סליברטאי שנוא עלייך: רוני דואני סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: מאיה בוסקילה ועפר שכטר שמח על היותך ישראלי? ברור! היה לך בן זוג? שלילי מאוהב? חיובי ניסית להתאבד? (עוד) לא ירדו עלייך פעם? אוווו-הווווו... ירדת קשות על מישהו? אה-הא.. ההורים עשו לך פאדיחות? כמובן תחביב: לשמוע מוזיקה לשרוץ בפורומים ולהרוג בכוונה אנשים ב'סימס'. דבר שאתה נהנה לעשות: להרוג אנשים ב'סימס'... דבר שאתה שונא לעשות: להוציא את הכלב שלי לפיפיקקי דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אוכלת בשר דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: הדיסק 'כנסיית השכל' של כנסיית השכל (כמה מפתיע) דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: דיסק של כריסטינה אגילרה והפרבי שלי מגיל 5 שתקוע לי בשידה. מילה שמצחיקה אותך: קטשופ. אובססיה קשה למילה. תקופה שאתה מתגעגע אליה: הטיול השנתי השנה.. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: כיתה ז'. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 3 יש לך משקפיים? לצערי עדשות מגע? מהפה שלכם לה'. עדשות צבע? לא, נוח לי עם עיניי החומות והמגעילות. צבעת את השיער? לא, שום צבע אחר לא מתאים לי פרט לשחור, שלא יורשה לי לצבוע אליו.. פירסינג במקום לא שגרתי..? לא. משפט של אמא שלך: "חכי חכי עוד כמה שנים , שלא תוכלי להיכנס להריון, ותראי שצדקתי כשאמרתי לך שזה מהצמחונות המזורגגת הזאת" משפט של אבא שלך: " המקלדת כבר התעייפה ממך." משפט של סבתא\סבא שלך: "כפרה עלייך מביאה נחת להורים, ברוך השם" משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: "אני עוד זוכרת אותך כזאתתתת קטנה, שהבאתי לך דובי קטן לחדר יולדות". [רוצה שקל..?] משפט שאתה אוהב : no music no life משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: "מה לעשות...!" משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: לא בידיוק משפט, אני אומרת 'קטשופ' בכל מיני הקשרים לא קשורים , ואנשים ישר מעקמים את הפרצוף. לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר : "אני מעריצה של סאבלימינל"

m1989

New member
חחחחחחחח

להרוג בכוונה אנשים בסימס.. אז כנראה שאני לא היחידה.. חח וגם לי היה פרבי אבל אמא שלי התעצבנה עליו וזרקה אותו על הקיר והוא נשבר (אז בכיתי והיום אני מודה לה על זה)

backstreet girl

New member
הנה

שם:רוני גיל:15. עיר לידה: רמת גן. עיר מגורים:ראש העין. אחים\אחיות: אח אחד בן 16. פורומ\ים מועדפים: בקסטריט בויז והפורום הזה. שיר שמעצבן אותך: אמממ..שיר 8 בוואן הוט מיניט... שיר שמרגש אותך:breaking the girl סליברטאי שנוא עלייך:ג'סטין טימברלייק..אני לא שונאת אותו..... אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא מציג את עצמו... סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:אמממממ...לא חושבת שיש כזה... אני לא מכירה אותם בכלל...וגם אם הייתי מכירה אותם והם היו לא נחמדים,הם לא היו שווים שאני בכלל ארגיש אליהם משהו... שמח על היותך ישראלי? ברור. היה לך בן זוג? לא. מאוהב? לא. ניסית להתאבד? לא. ירדו עלייך פעם? ברור. ירדת קשות על מישהו? כן. ההורים עשו לך פאדיחות? כל הורים עושים לפחות פעם אחת פאדיחות לילדים שלהם,אז סביר להניח שגם ההורים שלי עשו לי פאדיחות. תחביב: להקשיב למוזיקה,לשיר,לרקוד. דבר שאתה נהנה לעשות:להקשיב למוזיקה. דבר שאתה שונא לעשות:אממממ....אין כ"כ.. דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:אמממ...לרמות במשהו.. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:אמממ...את הדיסק הראשון של גאנס אנד רוזס.. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:אמממ...אין...נפטרתי כבר ממה שאני לא צריכה.. אני אמשיך את כל השאלות בפעם אחרת אני צריכה ללכת עכשיו...

backstreet girl

New member
ממשיכה:

מילה שמצחיקה אותך: אממ..אין מילה ספציפית.. תקופה שאתה מתגעגע אליה: לפעמים אני רוצה לחשור להיות שוב בת 4.. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:כיתה ד'. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: מאוהבת ממש.בנער אחד. יש לך משקפיים? לא. עדשות מגע? לא. עדשות צבע? לא. צבעת את השיער? אמממ...לא את כל השיער..כלומר..חימצנתי. פירסינג במקום לא שגרתי..? חחח אין לי... משפט של אמא שלך:אמממ...אין לאמא שלי משפט שחוזר על עצמו.. משפט של אבא שלך:אמממ...גם לאבא שלי אין.. משפט של סבתא\סבא שלך:אמממ...תחשבי בהיגיון..ועוד כל מיני פתגמי חוכמה.. משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:
לא יודעת. משפט שאתה אוהב : עדיף שתשתוק ושיחשבו שאתה טיפש מאשר שתדבר וידעו את זה. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: שאומרים שאני לא עושה משהו שאני בעצם כן עושה אותו. משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: אממממממ...כל מיני..אין משפט ספיציפי.. לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר: לא יודעת.

lollapalooza

New member
אוקיי, משעמם לי.

שם: הדס. גיל: 21, כמעט 22 בעצם. עיר לידה: אשקלון
עיר מגורים: אשקלון ות"א לסירוגין. אחים\אחיות: אח ושתי אחיות. פורומ\ים מועדפים: הפורום הזה, נירוונה, עברי לידר, רוק, רדיוהד. שיר שמעצבן אותך: יש המון. מזרחית בעיקר. שיר שמרגש אותך: גם יש המון. נגיד... הללויה, בביצוע של ג'ף באקלי. סליברטאי שנוא עלייך: אודטה. סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: ג. יפית. שמח על היותך ישראלי
לא הכי בעולם. היה לך בן זוג
לא שזכור לי. מאוהב
לא חושבת. ניסית להתאבד
לא. ירדו עלייך פעם
המון פעמים. ירדת קשות על מישהו
אני חושבת שכן. ההורים עשו לך פאדיחות
כן. תחביב: אינטרנט, שינה. דבר שאתה נהנה לעשות: לישון. דבר שאתה שונא לעשות: לקום.
דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: הורגת מישהו. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: אושר. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: עצב. מילה שמצחיקה אותך: לולהפלוזה. תקופה שאתה מתגעגע אליה: הילדות המוקדמת. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: התיכון. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: מממ... אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה התאהבות, אז נעזוב. יש לך משקפיים
כן
עדשות מגע
לא. עדשות צבע
לא. העיניים שלי יפות בטבעי.
צבעת את השיער
לא. פירסינג במקום לא שגרתי..
לא. משפט של אמא שלך: "את חייבת לאכול בשר
" משפט של אבא שלך: בד"כ בדיחות ושטויות. משפט של סבתא\סבא שלך: "בעזרת השם בחתונה שלך" (
) משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: חחח... הן דווקא בסדר. לא חושבת על משהו ספציפי. משפט שאתה אוהב : אני מתגעגע/ת. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: תאכלי בשר. משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: החיים בזבל. לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר: "נכון שהחדש של בריטני מצויין
"

מוצארט

New member
החדש של בריטני?

חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! תתחילי כבר לאכול בשר!

red mosquito

New member
אוחח אני מכורההה

שם: עינבר גיל: עוד 8 ימים 16 עיר לידה:חולון עיר מגורים:בת- ים הקטנה...
אחים\אחיות: אחת קטנה. פורומ\ים מועדפים: הנוכחי, סאות' פארק, אנג'לינה ג'ולי ונו דאוט.
שיר שמעצבן אותך: לא חסרים. שיר שמרגש אותך: GN'R- Civil War סליברטאי שנוא עלייך: רומי אבולעפיה. סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אמ... לא יודעת, גם רומי אבולעפיה. שמח על היותך ישראלי? בכייף, למה לא? היה לך בן זוג? הגיוני. מאוהב? כרגע? לא. ניסית להתאבד?כן. ירדו עלייך פעם?כן. ירדת קשות על מישהו? קשות? לאאא. ההורים עשו לך פאדיחות? אוח חופשיי.
תחביב: לצייר. דבר שאתה נהנה לעשות: גם לצייר. דבר שאתה שונא לעשות: לנקות\לסדר וכו... דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: כלים. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: לק שחור נורמלי. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: אחותי, מישהו רוצה?
סתם סתם. מילה שמצחיקה אותך: שעועית, אבל כשאנשים ממש אומרים - שעועית לא- שוית. חחחחחחח תקופה שאתה מתגעגע אליה:ברחם... אחח היו ימים. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:נו לא יודעתת. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:אחד. יש לך משקפיים? רק ללוח חח
עדשות מגע?לא עדשות צבע?לא צבעת את השיער?לא
פירסינג במקום לא שגרתי..? לא שגרתי? לאא. משפט של אמא שלך:"איך את לא מוצאת את זה? אני רואה את זה מפה!" משפט של אבא שלך: לא יודעת. משפט של סבתא\סבא שלך: כנ''ל. משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: כנ''ל כנ''ל. משפט שאתה אוהב : משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר טוב אני מוותרת על כל החלק האחרון עם המשפטים, אני מרגישה כמו במבחן בשחבור. היה סבבה

m1989

New member
מיין!

שם: מאי קסטלנובו פרושיאנטה גיל: 15 עיר מגורים: ראשון לציון אחיות: אחת והיא בת שנה וקוראים לה רומי פורומים מועדפים: רוק ישראלי, רוק אלטרנטיבי, רד הוט, שיר שמעצבן אותי: love rollercoaster מעצבן בטירוףף שיר שמרגש אותי: dosed הוא גורם לי לבכות סלבריטאי שנוא עליי: אבריל לאבין שנוא במיוחד: דייב נבארו שמחה על היותי ישראלית: כן ולא, כן כי יש אחלה מוסיקה וזו ארץ קטנה כזאת ולא כי יש מלא אנשים מסריחים(מטאפורה, כן?) ואינתיפאדה שמנעה מרד הוט לבוא לארץ. היה בן זוג? אם כיתה א' נחשב אז כן מאוהב? תמידדד ניסית להתאבד? כמעט... ואני מצטערת על זה ירדו עליי פעם? כל הזמן במיוחד בביהס קוראים לי פריקית וכאלה ירדתי על מישהו? כן והיא הייתה מאחורי ולא ידעתי את זה ומאז אני לא יורדת על אנשים.. ההורים עשו לי פאדיחות? כן בטח מלא פעמים... השיא היה כשאבא שלי התחיל לרקוד בסגנון ספרדי באמצע אסיפת הורים דבר שאני נהנית לעשות? לשמוע מוזיקה!! דבר שאני שונאת: לנקות אבק וללכת לרופאת שיניים דבר שאם היו משלמים לי לא הייתי עושה: מלקקת למישהו גבינה מהרגליים ברגע זה הייתי רוצה שיהייה לי את הטלפון של פרושי
הייתי מתה להפטר מהכלב הדפוק שיש לי (הוא רוצח!! הוא הרג לי 5 ארנבים המנייאק והוא לא נותן לי לישון בלילה) וכל שאק הכלבים שלי חמודים מילה שמצחיקה אותי: פושטק חחח.. תקופה שאני מתגעגעת אליה: לפני חמש שנים שהייתי נוהגת לבקר עם אבא שלי באולפן מוסיקה תקופה שאני לא מתגעגעת אליה: כשהייתי בת שבע ובבקשה לא לשאול זה עצוב.. הייתי מאוהבת במלא אנשים...ואין לי משקפייםולא עדשות וצבעתי את השיער לאדום וזה דהה ועכשיו זה חום זוהר כזה (נשמע זוועה אבל זה נחמד). עשיתי פירסינג בפופיק והוא נקרע לי (זה לא שגרתי אולי) משפט של אמא שלי: " אחרי זה את זו שמתלוננת אז תעשי מה שאת רוצה" משפט של אבא שלי : " מאי זה לא מתאים וזה לא נראה לי ולמה לא..." משפט של סבא ושל סבתא: " מה זה הדבר הזה שיש לך על הראש" (עקב זה שאני הולכת עם שיער פזור והוא גלי כזה.. ודרך אגב יש לי שיער בול כמו של פרושי) משפט שאני אוהבת: " מאי את יודעת מה? ביקשת וקיבלת ממני כי אני אוהבת אותך" (אני רוצה שאמא שלי תגיד לי את זה כל הזמן) משפט שמעצבן שאומרים אותו: " אני עכשיו רוצה את הטלוויזיה אז תקומי ותלכי" משפט שאני אומרת ומעצבנת: "לא נכון..." משפט שלא הייתי אומרת:" אני חולה על בריטני ספירס היא פשוא מאאממת" אמממ בהחלט לא הייתי אומרת את זה !!!!

Latisia

New member
שלי למרות שאף אחד לא יקרא את זה!

שם: שרי (או מישמיש) גיל: אני כבר זקנה! כמעט 17 חודש הבא עיר לידה: אשקלון עיר מגורים: אני לא גרה בעיר אני מושבניקית.. מושב בין אשדוד ואשקלון אחים\אחיות: תאומה ואח בן 10 אני חושבת:) פורומ\ים מועדפים:הפורום הזה,יוני בלוך בתפוז, מופע הארנבות של ד"ר קספר בתפוז והייד פארק שיר שמעצבן אותך: שיר של גאנז אנד רוזז נו שכחתי את השם שיר שמרגש אותך: הפסיכולוגית, תני לזה ליפול- יוני בלוך סליברטאי שנוא עלייך: בריטני, כריסטינה וכול הפרות האלה... סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: מאיה בוסקילה! גררר מאיה היא השטן! שמח על היותך ישראלי? בטח! היה לך בן זוג? לא... חחח מאוהב? אולי
ניסית להתאבד? לא אני פסיכית אבל לא עד כדי כך
ירדו עלייך פעם? כן על מי לא?!?
ירדת קשות על מישהו? כן פעם אחד
ההורים עשו לך פאדיחות? חח כן אמא שלי תמיד מספרת לכולם על זה בהייתי בכיתה א' בפסח השתכרתי מהיין והתחלתי לשיר את "אחד מי יודע"...:/
תחביב:לנגן בגיטרה שלי (לטיסיה) ולשמוע מוזיקה ולכתוב בפורומים בעקרון אין לי חיים!
דבר שאתה נהנה לעשות: לנגן בלטיסיה שלי
דבר שאתה שונא לעשות: לסדר את הארון! שנאת חיי דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אין לי מושג... דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: המון דברים! את כול ה-20 אלבומים שאני רוצה לקנות דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: אמממ הנעלי ספוקט שאמא שלי קנתה לי:/ מילה שמצחיקה אותך: "בורקס", "ראסמי" ו"בוחש בשוקו" תקופה שאתה מתגעגע אליה: כיתה ט' אני טטניקית בנשמתי!
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: אממ... בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 2 אני חושבת יש לך משקפיים? לא אבל נראה לי בדרך...
עדשות מגע?לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? לא אני גאה ואהבת את הצבע השחור שלי פירסינג במקום לא שגרתי..? חח לא
עלק מקום לא שיגרתי כן יש לי הטוסיק! משפט של אמא שלך: "אמרתי לך אמרתי לך..." משפט של אבא שלך: אממ.."שאט אפ אנד דו קקא!"
אני מתה על זה משפט של סבתא\סבא שלך: לא יודעת אין לי ממש סבא וסבתא:/ משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:אין לי מושג אני חושבת "כאפרה מותק עינים גוף נשמה!" חחח הן פרחות! משפט שאתה אוהב :same shit diffrent day לקוח מתוך ספר של סטפן קינג אהה ופאקינג ז'יזסס משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: אממ... משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: אממ לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר אין לי מושג

Latisia

New member
אה שכחתי משהו....../images/Emo28.gif

משפט של סבתא לי: בזמן שהיא דוחפת לי אצבעות לבטן היא אומרת "וואי שרי את ממש רזה וגבוהה איך תמצאי חתן יותר גבוה ממך?!" גרררר מה זה אמור להביע....

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

שם: דניאל גיל: 16 עיר לידה: רמת גן עיר מגורים: ליד נתניה איפשהו.. אחים\אחיות: 3 אחיות פורומ\ים מועדפים: יש די הרבה. שיר שמעצבן אותך: המון. בריטני, מארון 5, ורוב שירי הדאנס המעפנים האלה. שיר שמרגש אותך: צריך לחשוב על זה... סליברטאי שנוא עלייך: בריטני ספירס סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: הממ...לא יודע. סדאם חוסיין נחשב? שמח על היותך ישראלי? כן! היה לך בן זוג? לא משהו רציני. מאוהב? לא ממש. ניסית להתאבד? לא. ירדו עלייך פעם? יכול להיות. ירדת קשות על מישהו? כן. אבל רק כי הגיע להם. ההורים עשו לך פאדיחות? אני מניח שכן, זה מתאים להם. תחביב: מוזיקה, קולנוע, וכו'.
דבר שאתה נהנה לעשות: לשמוע מוזיקה. דבר שאתה שונא לעשות: להתכונן למבחנים, להיות נוכח בשיעורי תנ"ך. דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: אוכל חרקים. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: דיסקים מסוימים וכרטיס להופעה של הפפרז. וגם כמה דברים פחות חומריים. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: הממ....לא יודע. מילה שמצחיקה אותך: שש (למשל: אני לא שש לפגוש אותו) תקופה שאתה מתגעגע אליה: החטיבה..התיכון קשה
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: כיתה י'. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: הייתי מאוהב. הממ..זה משנה כמה? לא כזה הרבה אבל גם לא נספור עכשיו. יש לך משקפיים? לא עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? כן, מזמן פירסינג במקום לא שגרתי..? תגדירו לא שגרתי. יש לי בלשון ובתנוך ובסחוס באוזן. משפט של אמא שלך: בטח משהו דבילי על שיעורי בית. משפט של אבא שלך: יש לו הרבה... משפט של סבתא\סבא שלך: הממ...הברקות פולניות למיניהן...
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: אני לא כל כך שם לב.. משפט שאתה אוהב : Life's A bitch and then you die. וזאת לא הגישה שלי לחיים או משהו כזה..סתם מצחיק אותי המשפט. משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: כשמטיפים לצמחונות או לדברים שאני לא מאמין בהם. משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: כל מיני דעות קיצוניות שלי בנושאים מסוימים... לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר "אני רוצה לחזור בתשובה"

ישששש עוד אחד

שם:מירית גיל:17. עוד חודש וחצי 18
עיר לידה:איפה שתל השומר נמצא
עיר מגורים:ערד[גשם
]. אחים\אחיות:אח אחד ואחות אחת. פורומ\ים מועדפים:פורום ג'ון ורד הוט בהייד פארק והפורום הרשמי [חוץ מזה כמובן]. שיר שמעצבן אותך:כל דבר שהוא פופ ומזרחית. שיר שמרגש אותך:הממ.. יש כזה.. אולי. סליברטאי שנוא עלייך:כל הפקאצות למיניהן. סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:ג. יפית [מ.כוערת]. שמח על היותך ישראלי
ממש אסירת תודה... היה לך בן זוג
לא. מאוהב
ניסית להתאבד
לא. ירדו עלייך פעם
כן ירדת קשות על מישהו
אולי פעם.... ההורים עשו לך פאדיחות
עדיין. תחביב:לשמוע מוזיקה ולשחק בסימס 2 . דבר שאתה נהנה לעשות:להרוג את הילדים בסימס[1, לא 2!! 2 שולט! הם כאלה חמודים!!] דבר שאתה שונא לעשות:לנקות את הבית. דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:לאכול דברים משונים ולשמוע מזרחית וראות ערוץ הקניות. דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:מס' הטלפון של ג'ון
. דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:בגדים ישנים. מילה שמצחיקה אותך:
תקופה שאתה מתגעגע אליה:היסודי
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:שהייתי קטנה היו שמים תוכניות יופת בטלוויזיה..
בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 3 יש לך משקפיים
מאד. עדשות מגע
אני רוצההההה.... עדשות צבע
לא. צבעת את השיער
אני רוצה לצבוע לסגול. פירסינג במקום לא שגרתי..
בגבה(הלוואי...). משפט של אמא שלך:אני רוצה את המחשב. האאא!!! בואו תתקנו לי את הפורמט(היא מתכוונת לרזולוציה). משפט של אבא שלך:לא באמת.. הוא עושה יותר מידי פדיחות... משפט של סבתא\סבא שלך:לוידעת. משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:אין לי דודות מרגיזות. משפט שאתה אוהב :יש התבטל שיעור! משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:כל דבר שהפקצות מוציאות מהפה. משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:אני לא אומרת כלום. לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר:כל מיני... למשל..שאני חס וחלילה שונאת מישהו שאני אוהבת...

Dizen

New member
מה לא עושים בשביל להתחמק מפסיכו'

שם: דיזן
עיר לידה: צפת
עיר מגורים: רעננה
אחים\אחיות: אין
פורומ\ים מועדפים: התנדבות לצה"ל, פה, עברי לידר, מתגייסים
שיר שמעצבן אותך:
שיר שמרגש אותך:
סליברטאי שנוא עלייך: רובם
סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: אותו אחד מהשאלה הקודמת
שמח על היותך ישראלי? מאד
היה לך בן זוג? נופ
מאוהב? לא
ניסית להתאבד? נופ
ירדו עלייך פעם? קרה
ירדת קשות על מישהו? קשות? לא.
ההורים עשו לך פאדיחות? לא משהו רציני
תחביב: מקדונלד'ס
דבר שאתה נהנה לעשות: קריאה, עבודה (
), אינטרנט וכיף
דבר שאתה שונא לעשות: שברים
דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: פיזיקה. ושברים
דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: פאי תפוחים ותה
דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: טראומה מטומטמת ממתמטיקה
מילה שמצחיקה אותך: צלחת
תקופה שאתה מתגעגע אליה: תיכון
תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: יסודי
בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: 0
יש לך משקפיים? אכן
עדשות מגע? לא
עדשות צבע? לא
צבעת את השיער? גם לא
פירסינג במקום לא שגרתי..? לא פירסינג בכלל
משפט של אמא שלך: אבא שלך משועמם! הוא שורק כל היום!
משפט של אבא שלך: רק אמא מזדקנת! את לוקחת את האוטו?
משפט של סבתא\סבא שלך: כל יום לומדים משהו
משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: אין כאלה
משפט שאתה אוהב: אין לי שמץ
משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: זה מסובך
משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: אין לי מושג
לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר: "יש לנו טבעות בצל"

למעלה