סקר

מימלא משעמם לי... ../images/Emo13.gif

שם: לי גיל: עוד מעט 16 עיר לידה: כפר סבא עיר מגורים: קיבוץ איפשהו בנגב אחים\אחיות: אח אחד פורומ\ים מועדפים:רד הוט, סרטים,זיהוי שירים,הביטלס. שיר שמעצבן אותך: כול שירי המזרחית + ראפ.. וכנ"ל כל אחד בנפרד שיר שמרגש אותך: יש הרבה... woman של ג'ון לנון לדוגמה... סליברטאי שנוא עלייך: סאבלימינל סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:אודטה שמח על היותך ישראלי? בטח!
היה לך בן זוג?כן מאוהב?נוט יאט
ניסית להתאבד?לא ירדו עלייך פעם?אולי...
ירדת קשות על מישהו? נראה לי.. ההורים עשו לך פאדיחות?כן... תחביב: לנגן, לשמוע מוזיקה, סרטים ולהסתובב עם חברים... דבר שאתה נהנה לעשות: פעולות בנוער העובד דבר שאתה שונא לעשות: ללכת לרופא שיניים דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: באנג'י דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: בקבוק קולה דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: אח שלי מילה שמצחיקה אותך: זה לא מילה אבל חברה שלי עושה מבטא הודי מצחיק... תקופה שאתה מתגעגע אליה: אני יותר מידי צעירה בשביל נוסטלגיה תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: אין כזאת... בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: אולי
יש לך משקפיים? כן, לקריאה עדשות מגע? לא, אמל'ה... עדשות צבע? לא נראה לי צבעת את השיער?כן פירסינג במקום לא שגרתי..? שם למטה...
משפט של אמא שלך:אין אחד כזה משפט של אבא שלך:אין אחד כזה משפט של סבתא\סבא שלך: כפרה עלייך (נו מה אתם רוצים, סבתא..) משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:אולי די עם זה?
(עם המשפטים) משפט שאתה אוהב :
משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:
משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:

גיל מ

New member
שלי

שם: גיל גיל: 17 עיר לידה: ראשון עיר מגורים: ראשון אחים\אחיות: אח ואחות גדולים יותר פורומ\ים מועדפים: הרבה שיר שמעצבן אותך: יותר מדי שיר שמרגש אותך: לא עולה לי כרגע... סליברטאי שנוא עלייך: יותר מדי סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: יותר מדי שמח על היותך ישראלי? כן היה לך בן זוג? לא מאוהב? לא ניסית להתאבד? לא ירדו עלייך פעם? כן ירדת קשות על מישהו? קשות לא ההורים עשו לך פאדיחות? כן תחביב: לנגן, לשמוע מוזיקה, לשחק כדורסל ולישון דבר שאתה נהנה לעשות: לנגן דבר שאתה שונא לעשות: להתכונן למבחן דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: לאכול ג'וקים דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: טיפות אף דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: משקפיים! מילה שמצחיקה אותך: לא יודע תקופה שאתה מתגעגע אליה: גן (לא צריים לעשות כלום) תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: חטיבה (אני לא זוכר משם כלום) בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: לא הייתי יש לך משקפיים? כן עדשות מגע? לא עדשות צבע? לא צבעת את השיער? לא פירסינג במקום לא שגרתי..? אין לי פירסינג משפט של אמא שלך: "אני לא יודעת תגיד לי מי אתה רוצה" (עונה לשאלה מה יש לאכול) משפט של אבא שלך: "אחח איזו מדינה היתי צריך לברוח מפה לפני 20 שנה" (על המצב במדינה) משפט של סבתא\סבא שלך: לא יודע.. משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: אין לי משפט שאתה אוהב : משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: "שיהיה בהצלחה" לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר

גיל מ

New member
הבהרה...

שיר שמעצבן אותי זה לא השיר של מופע הארנות של ד"ר קספר - יותר מדי אלא יש יותר מדי שירים שמעצבנים אותי!

Nofar RHCP

New member
אוווי התגעגעתי!!!!!

שם:נופר כהן גיל:14 עיר לידה:רמת גן עיר מגורים:גן יבנה אחים\אחיות:3 בנים פורומ\ים מועדפים:רד הוט צ'ילי פפרס, היהודים, פינק פלויד, ופורום נגנים שיר שמעצבן אותך:כל שיר שקשור איכשהו לבריטני ואת הקאבר לאנדר דה ברידג' ש אול סיינטס. שיר שמרגש אותך:מיי לובלי מן סליברטאי שנוא עלייך:בריטני בעעעע! סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:מאיה בוסקקה!! שמח על היותך ישראלי?ברווווווורררר ישראלית גאה!! היה לך בן זוג?לא! מאוהב?לא. ניסית להתאבד?לא ירדו עלייך פעם?על מי לא? ירדת קשות על מישהו?לא ההורים עשו לך פאדיחות?לא, אני לא מתפדחת מאמא שלי, אני גאה בה! תחביב:גיטררררה! דבר שאתה נהנה לעשות:גיטרההה!!! ולשמוע רד הוט כמובן.. דבר שאתה שונא לעשות:ללמוד ערבית דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:פוגשת את בריטני, אני עלולה לתלוש לה את השתלים ב"טעות". דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:אנננתנווונייי ג'וווןןן פלללייי צ'אאאאד!!! דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:האף שלי. מילה שמצחיקה אותך:לא בדיוק מילה מצחיקה אבל חברה שלי אומרת אותה מצחיק:"שיפוווווון"... תקופה שאתה מתגעגע אליה:כיתה א'. תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:כיתה ג ומעלה. בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:1. יש לך משקפיים?לא עדשות מגע?לא עדשות צבע?לא צבעת את השיער?כן פירסינג במקום לא שגרתי..?לא משפט של אמא שלך:תעשי כלים.. משפט של אבא שלך:סורי לא מכירה אותו כל כך.. משפט של סבתא\סבא שלך:אין משפט מיוחד.. משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך:כנ"ל. משפט שאתה אוהב :כוסית עם אקוסטית משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו:"מה את חשה?!?!" משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים:כל מילה שיוצאת לי מהפה... לסיום, משפט שלעולם לא היית אומר: אם אני אגיד אותו אז הוא כבר לא יהיה משפט שאני לא אומר...

למעלה