סקר
נתי

BABELICIOUS

New member
סקר ../images/Emo32.gifנתי ../images/Emo68.gif

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון?
אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים?
אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם?
האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים?
מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים
פייטים =
או
?
שיער = ארוך או קצר?
האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים?
גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats
ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים
איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי?
האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים?
האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז?
שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער?
מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם?

משעמם לי.

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? שחור. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? בלונד,אדום,חום,שחור,גוונים..הכל מהכל. אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? שחור,חום האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? ממממ,יש מצב מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים מכנסיים. יש לי רק שמלה אחת ממסיבת סיום של כיתה ט'. פייטים = איכס
שיער = אני אוהבת ארוך
האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? ממש ממש לא. גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats... עקבים די נמוכים. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים- עברנו את הגיל של הקרועים..חלק וקלאסי. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? יש לי שתי טבעות ועגילים קטנים מאוד.לא אוהבת מעבר לזה בכלל תכשיטים. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? לא אוהבת אביזרים. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? קצת טומבוי.. הכי נוח לי ככה. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? אני אוהבת פזור ..או אסוף אבל פרוע.. שונאת שיער מסודר מדי. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? לא הרבה. רק בשנתיים האחרונות גיליתי שמתאים לי שיער פזור.

magenta73

New member
קדימה

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? > שחור. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? > ג'ינג'. בלונד פלטינה. שחור. צהוב זוהר. ורוד. ושוב ג'ינג'... אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? שחור. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? ליציאות - כלומר חתונות וכו' כן. מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים> מכנסיים. פייטים > לא שיער = ארוך או קצר? > באמצע האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? > לא בדיוק. אני מתלבשת לפי מה שאני אוהבת. גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats> פלטפורמות או פלטס. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים> חלק או טיפה קרעים. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? > בלי תכשיטים, זה מעצבן אותי. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? > איזה אביזרים? הקעקוע והפירסינג?... לא ממש. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? > אני אני. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? > או פזור, ואז זה מה שהוא מחליט (לכי תתעסקי עם תלתלים), או אסוף. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם?> כשהייתי קטנה הייתי ממש פנקיסטית/פריקית קטנה, עכשיו כבר לא. ואז עברתי תקופה של יותר שמלות, עכשיו כבר לא. בגדול - נראה לי שתמיד היה לי אותו סוג של טעם. קצת לונדוני כזה, הייתי אומרת.

JBR

New member
אני במצב רוח חופר...

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? הכל מהכל... אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? הצבע הטבעי. פעם אחת עשיתי גוונים שגם הם היו נראים טבעי לחלוטין. לא בקטע של לצבוע את השיער.... אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? מממ בד"כ שחור/חום. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? ערבים מאיראן או מעיראק? אני קורעת את עצמי מצחוק... כן... יש... מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים- מכנסיים. פייטים = או ? לא. שיער = ארוך או קצר? ארוך האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? לא. לובשת מה שבא לי ומרגיש לי נח. גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats- יש לי תסביך רגליים אז בד"כ אני מגביהה את עצמי מלאכותית :) ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים- הכל רק לא קרעים... מרגיש לי מוזנח איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? עדין עדין! האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? משתדלת האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? אני נשית... לא משנה מה אני אלבש אני אשאר כזאת... שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? בד"כ מפוזר ונטול תוספות מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? לא הרבה... נראה ל שכלום!

BABELICIOUS

New member
עונה לעצמי

שחור
אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים?
הייתי
ינית לאיזה חודש, עד שהבנתי שלמרות אשכנזיותי נראיתי כמו ספק שחורדינית ספק קווקזית שרק חסר לה שיני זהב, אדמונית אני בשנים האחרונות. נולדתי עם שיער שחור שהבהיר. הנטורל שלי זה חום כמו
אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם?
שחור, חום, בורדו = אוקצור כהה!
האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים?
יש לי שמלות שהן רק ליציאות / בילויים. אם כי גם הג'ינס הרגיל שלי אלבש גם ליציאות כשלא בא לי על 1 השמלות
מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים?
מכנסיים
פייטים =
או
?
פייטים =
שיער = ארוך או קצר?
השיער שלי זו האובססיה שלי. רק ארוך. וכל הזמן אני מודדת מתי כבר יגיע לתחת, מתקרב, מתקרב
האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים?
תמיד קונה את מה שמתאים למבנה שלי. למשל היתה תקופה של רק ג'ינס עם גזרה נמוכה שלי זה יכל להיות קטסטרופה. בכלל אני לא אוהבת ללכת אחרי העדר, מרדנית בקטע האופנתי. דבר שאני הכי שונאת שמוכרת אומרת לי כדי לעודד: "זה שיא האופנה", ובזאת גרמה לי להירתע מהפריט הזה.
גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats?
אם כבר עקבים אז רק עבים, לא מבינה איך אפשר לצעוד ולו צעד אחד על עקבי עפרונות. אם כי הפיתרון האידיאלי לגמדות וצמיגיות שכמותי שרוצות להרגיש נוח.... זה הפלטפורמות.
ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים?
עדיף החלק והקלאסי
איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי?
זרוקי, צבעוני. בין כסף לזהב, רק כסף. מבחינת הלוק. לא איכפת לי שזה דמוי-כסף. הכי אוהבת את התכשיטים של מיכל נגרין.
האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים?
לא באופן מוגזם
האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז?
ללא ספק הנשית
שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער?
לרוב פזור ופרוע. אם כי גם צמה יפה לי או קוקו גבוה וארוך. פעם הייתי חולת סיכות וסרטי שיער בילדותי. אבל היום לא ממש.
מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם?
לא הרבה השתנה, אבל!!!! הייתה לי תקופה שהייתי סולידית ושמרנית בלבוש ואני מניחה שזו היתה השקפה על האופי כמובן

cheshire9

New member
קצת עובדות

1. אין לי ומעולם לא היה לי ג'ינס. 2. עד שהתגרשתי לא היה לי בגד אחד שחור. מאז יש לי לא מעט - אומרים שזה מרזה חהחהחחהחה 3. בתקופה מסוימת היה לי ראש מגולח (הייתי נזיר כזכור ... או לפחות בדרך להיות אחד). 4. תכשיטים ? רק טבעת נישואים ...... ראו הסיפור בפוסט של שיר.

שלי, אולי תביאי סקר שקשור למוזיקה?

את טובה בדברים האלה :) אילו גוונים הם השולטים לכם בארון?
שחור. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים?
חום בהיר, ג'ינג'י (יצא בטעות), בלונד, וכרגע חום שחור. אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם?
שחור, חום, ועם הקיץ שבפתח- אדום. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים?
המממ.. לא במיוחד, בעיקר חולצות, וכמה שמלות לאירועים נוצצים. מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים
מכנסיים פייטים -
מיי גוד- לא! שיער -
ארוך האם אתם מקפידים על צו האופנה?
אני לא נראת כמו אחת שגזרו אותה מאיזה מגזין אפנה. ועדיין קשה לי עם סקיני ג'ינס. אבל אני די מעודכנת וכאלה. עקבים או פלטפורמות או flats
גם וגם וגם. ג'ינס -
חלק, עדיף כהה. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי?
יש לי עגיל בלמעלה של האוזן. וזהו. ואולי שרשרת לפעמים. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים?
יס. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז?
באמצע, יותר נוטה לכיוון הבחורה עם הציפורניים, מודה. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער?
פזור, חצי פרוע, סיכות לימים שהפוני לא מסתדר (ויש הרבה ימים כאלו לאחרונה). מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? הכנסתי יותר צבע לארון, והשיער שלי ארוך (לקח לי שנים...) :)

BABELICIOUS

New member
אני מינה צמח של הפורומים / קומונות?

יאללה, גם סקר מוזיקלי תקבלי אבל הבא בתור זה סקר סקס

תשוקית

New member
ממש מצ'מם לי אז נענה חחח

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? גווני חום שחורים ירוקים לבנים אין אחד אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? ווא אודם שחור פסים אדומים קטנים בזמן האחרון ובשנים האחרונות חום שוקולד עם גווינים בלונדים ....שזה הצבע המושלם בשבילי אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? חומים ושחורים האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? יש כאלה שאני אלבש רק בערב ... מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים מכנסיים פייטים = או ? יש פה ושם אבנים שיער = ארוך או קצר? בינוני האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? רק אם הטרנד נראה לי והולם אותי גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats עקבים בינוני ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים מצ'ופצ'ף ומיוחד איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? רק לא זהב או מוזהב האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? בבדאי האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? פאם שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? פרוע מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם?משתבח עם השנים

עונה בנימנום

שחור אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים?
שטני (הטבעי שלי), אדמוני ועכשיו בלונד אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם?
חום ושחור האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים?
כן מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים
מכנסיים פייטים = או ?
חס ושלום שיער = ארוך או קצר?
ארוך האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים?
כן גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats
עקבים ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים
חלק וקלסי איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי?
סולידי האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים?
כן האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז?
הייתי טומבוי בילדות ועכשיו פאם שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער?
םזור קלאסי ואסוףף מסודר מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם?
נהייתי יותר מסודרת ומחוייטת

Miss Thang

New member
....

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? יש מלא. בעיקר אוהבת אדום. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? שטני. לפני מלא שנים היו לי גוונים, ומאז כלום. אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? שחור, אוף וייט, חום, אדום. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? כן. מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים - מכנסיים, כמעט ולא יוצא ללכת עם חצאיות. פייטים = או ? יש לי חולצה עם פייטים, היא דווקא מאוד יפה. שיער = ארוך או קצר? שלי ארוך. אבל מאוד אוהבת קצר, הרבה יותר נוח. האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats - הולכת בעיקר על flats. אבל יש לי מלא עקבים בארון. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים - חלק. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? לא אוהבת תכשיטים. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? כן. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? פזור, או אסוף. בלי סיכות. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? נהיה יותר מעודן. כמעט ולא הולכת עם מחשופים.

Old Girl

New member
תשובות

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? כהים. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? רק טבעי - שחור. אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? לא משנה, יותר חשוב לי נעל טובה ונוחה. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? לא, אבל יש לי בגדים שלא בושה ללבוש בערב. למרות שלא מהודרים מדי. מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים מכנסיים. פייטים = או ? ? שיער = ארוך או קצר? באמצע. האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? לא. גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats שטוחים. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים כל מה שמוכרים ב - MBK במחיר שווה ערך ל - 60 ש"ח הולך, אבל חלק יותר טוב. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? אין לי. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? לא כל כך אבל זה יוצא מעצמו, יש לי בגדים בצבעים נייטראליים. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? לא זה ולא זה. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? אוהבת מסודר אבל הוא לא מספיק ארוך. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? נראה לי שכלום.

אתם כבדים...

גוונים שולטים וכו'? הארון שלי לא בקטע של BDSM, זה דבר ראשון. חוצ'מזה יש לי הרבה אדום, ורוד, כחול, חום ואפילו שני ירוק. דווקא משחור-לבן נגמלתי די מזמן. צבעים בשיער? חוץ מפורים?! והאמת? היו לי ג'ינג'י, בלונד פלטינה, אפור עכבר וכחול (למשך שבוע). האמת לאמיתה, יש תמונות (לא שאתם תזכו לראות אותן אי-פעם, אבל ישנן). צבעים על הנעליים? למה על? אתם יודעים איזה עבודה זה לנקות מגפי זמש? אבל בעיקרון חום. שלוש זוגות נעליים (לא כולל נעלי ספורט לאימונים) כולן חומות: מבהיר עד כהה-כמעט-שחור. בגדים רק לערבים? וואי, זה ממש, אבל ממש מפתה לכתוב פה משהו שיצית את הפורום אז נוותר. כמובן שיש לי בגדי אלגנט אלא שאני אוהב ללבוש אלגנט ואלגנט-ספורט ליום-יום. אצלי כל יום הוא חגיגה. עאלק. מה יש בארון חולצות או מכנסיים? קילטים. יבוא אישי מסקוטלנד. וכן, כשאני לובש את הקילט שלי אני "go commando". :) פייטים? ונוצצים. וניטים. שיער? כמו ישראל שנה שעברה: בנסיגה. יש, על הראש (וגם קצת במקומות אחרים). חום-שחור עם כתם לבן על המצח (ממש כמו הסוס בשיר הידוע של חווה אלברשטיין) שאני מאד גאה בו, לא שאם לא הייתי גאה בו הוא לא היה שם. קצר. טרנדים? ברור! אני מתסכל בערוץ האופנה מה הולך עכשיו ודואג להתלבש בדיוק ההיפך. עקבים, פלטפורמות או שטוח? עבורי רק עקבי סיכה, 15 ס"מ של ג'ימי צ'ו בבקשה. :) ג'ינס? זה אבולוציה: אני קונה אותם חדשים ושלמים וחמש-שש שנים אחרי-כן, כשאני עדיין מסרב להפטר מהם מטעמים סנטימנטליים, הם כבר קרועים ופחות או יותר מחזיקים את עצמם. תכשיטים? "מגנוליה", "עץ הכסף" (חנות קטנה פה בפ"ת, או שאני מפספס בשם), נחלת בינימין כל יום שישי. :) קצת יותר ברצינות: שרשרת מפוסלת שקיבלתי מאחותי למומולדת. התאמת צבעים? בטח. עכשיו אם רק, בתור גבר, הייתי מצליח להבחין בין ורוד בזוקה לפוקסיה לארגמן חושני זה היה יכול לעזור. פאם פאטאל או טום-בוי? גברת פלפלת היא לארה קרופט לעומתי. שיער? נותן לכל ה-4 מ"מ שלי (פעם בחודש כמו שעון שוויצרי מקולקל אצל הספר) להתנפנף ברמה. יחד עם המפרצים (שכבר דנו בהם קודם לכן). מה שכן, אני אווירודינמי. :) מה השתנה בלוק שלי? העובדה שמאז שזה כבר מביך אותי לקחת את אמא/אחותי לקניות אופנה אני יוצא כל פעם כשאני נראה 10 שנים יותר מבוגר מהגיל האמיתי שלי, שכאמור מטפס למעלה בעצמו. :) רואים? ככה עונים על שאלון כזה. חבורת צנונים שכמוכם. ובקצת רצינות מהולה במעט, ממש מעט צניעות: אם יש משהו אחד טוב בי הוא שכשאני נדרש לכך אני יודע להתלבש גוטה-גוטה. אני אמנם עושה קניות עונתיות: פעם אחת בגדי חורף ופעם אחת בגדי קיץ אבל פעמיים בשנה החשבון בנק שלי נכנס לבונקר. אני מפוצץ קניות ואם יורשה לי להעיד על עצמי יש לי טעם טוב.

תשוקית

New member
מצטערים חומץ שאנחנו לא כמוך קול

מזל שי ש לך אתה הסנפות שיכניסו אותך לסרטים...

קול כמו ונילה אייס, אנוכי.

(חוץ מזה שכותב כמו יודה ממלחמת כוכבים אני). ומי שלא זוכר מי, או יותר נכון מה, זה ונילה אייס... תגגלו ותקרעו מצחוק. (חפשו גם ב-youtube את הקטע של in living colors שבו הם צוחקים עליו. ענק).

העלתי תמונה לכרטיס...

לבן/ חום/ שחור ועכשיו שוב חום/ כל הצבעים/ לא/ מכנסיים/לא פייטים. וולאנים/ ארוך/ בערך.. לובשת מה שמחמיא, מה שגורם להרגיש טוב/עקב נמוך/ חלק וקלאסי/ תכשיטים.. יש מלא.. אקססוריס נכלל?/ ממש לא, תפקידם של האביזרים זה לשבור את ההופעה/ נשית בהחלט/ גם וגם..תלוי לאן פני מועדות, ממש לא לסרטי שיער/ זה משתנה עם האופי..

למעלה