סקר
נתי

magenta73

New member
חיל הים! כול הבנות היפות בחיל הים!

ממתי זה? עצמאות/זיכרון או יום חיל הים?

yuli c

New member
עונה...

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? כהים אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? רק הטבעי- חום ככה אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? בזה אני די בנאלית שחור וחום, בכלל אני לא אדם של 100 זוגות נעליים. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? כן, יותר מדי כאלה... מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים? מכנסיים פייטים = או ? יש לי איזו גופיה נחמדת עם כמה פייטים... שיער = ארוך או קצר? עד לא מזמן היה לי ארוך מאוד, אבל עשיתי קרה, יותר נוח ובמקרה שלי גם יותר מתאים לי. האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? ממש לא גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats? כמעט שאין לי נעלי עקב, לא בא לי להרוס לעצמי את הגב. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים? יש לי כמה שרידים מימי התיכון העליזים, בשנים האחרונות נהייתי יותר סולידית עם הג'ינסים. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? אני מאוד אוהבת תכשיטים. יש לי הרבה ומכל הסוגים, מאוד תלוי במצב רוח ולאן אני הולכת. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? משתדלים :) האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? לא זה ולא זה, מאוד תלוי במצב רוח. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? כשהיה לי ארוך היה בלתי אפשרי ללכת עם פזור, כרגע אני יותר מגוונת. אוהבות סיכות? סרטי שיער? לא כ"כ, לפחות לא עלי. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? בלוק לא חושבת שהרבה, בטעם האופנתי אני לאט לאט מתחילה להבין שאני כבר לא בתיכון :)

moi24

New member
יאללה

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? אם הוא היה פעם מסודר הייתי יכולה לדעת... אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? חום עם גוונים בכל מיני צבעים. בלונדינית אף פעם לא הייתי ובטח לא אהיה. עכשיו חום כהה יותר רגוע. אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? מעדיפה חום כהה, אבל אני פרקטית אז הרוב שחור. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? בטח. יש רק לערב, יש רק לבוקר, לצהריים, לאחרי הצהריים, לשעות בין הערביים... שכחתי משהו? מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים? מכנסיים. רק בגלל שאני ירושלמית... פייטים - ביג נו נו. שיער = ארוך או קצר? משתדלת תמיד ארוך. האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? בשאיפה, אבל בלי להתפרע. עקבים או פלטפורמות או flats ? מתרחקת מפלטפורמות כמו מאש. ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים? חלק או עם קרעים. מקושקש זה נו נו. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? תלוי עם מה. יש לי שרשרת מסבתא שתמיד עלי, לא מתה על שרשראות, צמידים או טבעות. אם עגילים, אז בדרך כלל צמודים. האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? חובה. האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? תלוי במצב רוח ובחברה. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? כנ"ל. בלי סיכות וסרטים. מקסימום קליפס פצפון. מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? שאלה שאלתית. נקסט.

moi24

New member
../images/Emo3.gif

כפרה עליך... לך נידבתי קצת יותר מדי אינפורמיישן לא?

זכוכיות

New member
תשובות.

אילו גוונים הם השולטים לכם בארון? שחור. אילו צבעי שיער היו לכם במהלך השנים? בתיכון היו כתום\ אדום\ ורוד... מאז אני על השחור, מדי פעם מרשה לו לדהות :) אילו צבעים אתם אוהבים על הנעליים שלכם? שחור. האם יש לכם בגדים שהם רק לערבים? לא. מה יש לכן יותר בארון: שמלות או מכנסיים? מכנסיים. אין לי שמלה אחת לרפואה... פייטים = או ?
שיער = ארוך או קצר? ארוך האם אתם מקפידים על צו האופנה? על טרנדים? אני כ"כ רחוקה מזה... גאל'ז, עקבים או פלטפורמות או flats? שטוחות. אז מה אם אני גמדה, זו סיבה לסבול? ג'ינס = חלק וקלאסי או מקושקש או עם קרעים? חלק וקלאסי, נראה לי. איזה סוג של תכשיטים אתן הכי אוהבות? סולידי? זרוקי? אני לא עונדת תכשיטים.. אפילו את הפירסינגים הורדתי
האם אתם מקפידים על התאמת צבעים בין האביזרים והבגדים? כשנוחתת עלי ההשראה... האם אתן הטיפוסיות הנשיות והפאם פטאליות או שמא קצת טומבויז? קשה לי לענות על זה.. אני חושבת שאני נשית. שיער = פזור ופרוע או אסוף ומסודר? אוהבות סיכות? סרטי שיער? פזור ופרוע, בדרך כלל. אוהבת, זה חמוד, אבל לא מתאים לי... מה השתנה במהלך השנים בלוק / בטעם האופנתי שלכם? קיבלתי תעוזה

למעלה