לא טעות
לא טעות ,זה נכון ,אני לוקחת בערך כל שעתיים 4 כדורים ,כך שבסוף היום זה יוצא כמות עצומה ,הפסקתי כבר לספור ,הבעיה היא גם נפשית וגם פיסית ,הגוף כואב ,וגם הנפש ,אין לי כוח יותר ,אני יודעת שאני גומרת לעצמי את החיים לאט לאט ,אך לא כל כך איכפת לי ,אני בדיכאון כבר הרבה מאוד שנים ,ולא ניראה לי שאצא מזה אי פעם ,אינני יכולה יותר להמשיך וליסבול ,לכדור הזה יש כניראה איזו שהיא השפעה עלי אינני יודעת אך זו עובדה ,אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה להפסיק ,אני מקווה שזה יקצר לי את החיים ,הרופאה בקופת חולים ,איננה רצינית ,ואיננה אחראית בכלל ,מאוד מאוד אדישה ,אני מחכה כבר הרבה זמן שיקראו לי למרפאה לבריאות הנפש במקום מגורי ,אך עברו כבר 3 חודשים ,ואין הם מתקשרים אלי ,למרות שבעלי התקשר איתם מספר פעמים ,הם יודעים את מצבי ,אך אינני יודעת מה מונע בעדם סוף כל סוף לקרוא לי ,אדישות בכל מקום ,חוסר איכפתיות איננו חדש לי בחיים ,מזמן הרמתי ידיים ,רק האלגולזין עוזר לי לעבור את היום ,מה אעשה ? אינני יודעת ,אנשים אינם עדינים ,מאוד מחוספסים ,לא מתאים לי יותר ,אני מרגישה רע מאוד נפשית ופיסית ,אין לי כוח יותר ,כל יום אני רואה בערוץ 10 בשעה שתיים וחצי בצהרים ,תוכנית של מדיום היוצר קשר עם המתים ,אני מאמינה בזה מאוד ,מאוד ולא חושבת שזה מפוברק ,התוכנית הזאת בנתיים עוזרת לי לא לישלוח יד בנפשי ,קשה לי בהחלט קשה לי ,מה אעשה ?