סקר

SpecialNight

New member
סקר../images/Emo70.gif

איזה 3 דברים תקחו איתכם לאי בודד
(שאלה נדושה אני יודע,אבל סתם). אני: 1. מסלול באולינג + כדור באולינג. 2. מחשב + חיבור לאינטרנט (דההה) 3. מתכנתת כוסית. מחכה לתשובותיכםםםםם

Admini

New member
------>

1. מחשב נייד + חיבור מהיר לאינטרנט. 2. שרת (וציוד נלווה של המחשב הרגיל). 3. סידור ומחזורים.

Admini

New member
המממ

כלל: ברגע שיש אי בודד מוצלח כווולם באים לשם..

xurix

New member
אני:

1. בחורה 2. עוד בחורה 3. עוד בחורה (צריך לגוון אחים) אני דווקא כן הולך על ההמשכיות כמו שאתם רואים.

המ...

שאלה שהטרידה את המוחות החכמים במשך עידנים. 1. 6 כלבות(אני מדבר על נשים לא הדברים האלו שמסתובבים לי בשכונה). 2. בגד ים. 3. ערסל ל7.

yuval k

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif

1. מחשב עם חיבור מהיר לאינטרנט (דההה
כמה לא נדוש. אבל, אנשימים, אני כחול, תבינו
). 2. מערכת ניווט לווינית. 3. ערכת ציוד הישרדות. עכשיו, בעזרת 2 ו-1 הייתי מזמין עוד - א. פסנתש (זה לא typo. הכוונה ל"פסנתר פטישים") ב. מישהי נחמדה כדי לנגן איתה ב-4 ידיים ג. תווים (ביחד עם ב') ד. ספרי מתימטיקה ה. דפים רבים ו. בקבוקים ירוקים כדי לזרוק לים עם דפים בפנים
ז. כלי כתיבה ח. ספינה, על כל מקרה (א-ז וט-יד יהיו עליה), ו-User's Manual. ט. צ'מבלו י. קלאביקורד יא. 2 כינורות (כדי ללמוד) יב. קולן, כדי לכוון את הכלים יג. אוזניות ומיקרופון למחשב יד. 2 חלילים (כדי ללמוד) (2 מיא' ויד' - גם זאת מב' צריכה...
) טו. סידור ומחזורים

Admini

New member
אם כבר אז כבר

תדאג גם לרב שיוכל לחתן אותכם.....

yuval k

New member
בשביל מה חשבת שיש ספינה../images/Emo35.gif

איך שזה מגיע, אני לוקח את הספינה, ולפי היוזר-מניואל שלה מגיע למקום ישוב קרוב (על המחשב יש מפות, ויש את המערכת ניווט הלווינית), מתחתנים כדי שהכל יהיה חוקי ונוכל להתייחד, וזהו
חוזרים לאי.

Admini

New member
אגב

אסור לכם להיות על האי בלי חופה וקידושין אם הוא אי בודד זה ייחוד

yuval k

New member
רוצה לבוא איתי? ../images/Emo8.gif

אתה תהיה טז'. איזה כבוד, איזה כבוד

yuval k

New member
../images/Emo26.gif זהו, נגמר ../images/Emo36.gif

זה מתחיל להפוך לטרחני ולא מצחיק. אני לא ממשיך את הדיון הנ"ל.

חוצפאי

New member
אוקי, אוקי.

מה הייתי לוקח? 1.סרט כחול. 2.את היהודים (גם מוסיקה טובה, גם מצחיקים, גם כוללים את טיטי...) 3.את המפעל של קוקה קולה. שלא יגמר לעולם.

טיטי כזאת כוסית!!! קיבלתי בגללה פעם

פנס בעיין באיזה הופעה ניסיתי לגעת לה ביד ולצערי מישהו הקדים אותי ומההתלהבות שלו הוא החזיר את היד במהירות לתוך העין שלי... לא נורא לא נורא, אח"כ קיבלתי את מבוקשי (נגעתי בה..:/ :) )

חוצפאי

New member
ייפי ייפי ../images/Emo13.gif

אני לא מעז להתקרב קרוב כל כך לבמה. תמיד אני יוצא מת לחלוטין. נרמס, נמעך, מאבד יכולת לנשום, מאבד הרגשה בידיים... בזמן האחרון אני נמצא בסוף הקהל, מאחורה.

אתה כבר זקן בשביל זה..../images/Emo8.gif

כבר לא הייתי פול זמן במסיבה וכאלה (איזה חצי שנה !!) אבל עקרונית -> הכי כייף זה הפוגו והרמיסות!!! מת על זה..:)

למעלה