סקר

Ohad18

New member
אני לא מבין מה תעשה עם סרט כחול...

אם אין לך טלויזיה...

[eLad]

New member
זה בגלל ש

אתה כזה צפלוח (ואני מצוטט את רוני
) וקטן [וחולה כל הזמן]
בהופעה הבאה אני גורר אותך לשם, מצידי שתשב לי על הכתפיים!

חוצפאי

New member
וואלה, תזכיר לי להגיב לרוני ../images/Emo8.gif

בהופעה הבאה אני עולה לך על הכתפיים גם אם תרצה וגם אם לא. אהמ אהמ.

המנה...

1. אופניים קטלניות+ציוד יוקרתי+אספקה של בולמים למקרה שאני אשבור איזה כמה מזלגות+אספקה של שלדות למקרה ששוב ישברו לי האופניים+אספקה של מיגון (פעם אחת ולתמיד, לרכב זהיר? לא....:)) 2. חברה שלי כדי שיהיה לי שעשוע ללילות :) שרוני שלי, אני אוהב אותך!! :) 3. מחשב עם חיבור לאינטרנט+מצלמה דיגיטלית כדי שמדי פעם אני אוכל לשמור לעצמי את הצילומים העצמיים שלי והסרטים שלי ולעשות בסוף סרטון בדומה לnew world disorder ובסוף אני אשלח אותם לכאן ואז אף אחד לא יגוע (כמו רועי..חח) שזה נראה מאעפן :) וגם כדי לשמור על קשר עם התכנות שלי חחחח

tomashin

New member
ממ

הבחירה שלי 1.שולחן סנוקר(דהה) 2.מחשב+חיבור אנטרנט(זה פשוט חובה) 3.טלויזיה

חוצפאי

New member
אני לא מדבר סתם. אני יודע טוב מאוד

איפה אני מתכוון להתבודד. עומר עושה שם אחלת עבודת הכנה למה שאני הולך לראות. אמנם למשך שלושה שבועות בלחץ, אבל תהיו גדלוליים.

xurix

New member
לא עולה הרבה

שעת תכנות אחת שלי... זה מה שנקרא פנטזיה - כדאי לחשוב על משהו טיפה יותר פרקטי. אני יודע בשביל מה אני עובד.

xurix

New member
ברור שזה לא

הדבר הכי הכי אבל תחשבי - זה לא ממש מסתכם ב 500 אלף דולר יש עוד מלא דברים שצריך לקחת בחשבון... אבל אם מישהו רוצה הוא בהחלט יכול להגיע לזה.
לא נורא - הכל יבוא מהפרסומות ב WEBMASTER.

dors

New member
אני

כמה כוסיות מחשב כמובן חיבור לאינטרנט עוד כמה כוסיות

xyxyxy

New member
אוקי...

1) מתקן שירותים נייד + אסלה משובחת + מלאי לכל החיים של נייר טואלט דו שכבתי משובח. 2) מכשיר אחד שהוא - מסלול באונלינג, שולחן ביליארד, מערכת קולנוע מקצועית וטונות של משחקי וידאו ומחשב ואינטרנט 3) מכונה לייצור נשים ע"פ תמונות מהאינטרנט

xurix

New member
אחי

אתה רוצה יותר מידי. מילא 1 אבל 2 זה לא דבר אחד... לכן תגיד - קניון... אז פתרת את הבעייה. איזה ששון

Ohad18

New member
אההמממ... - אני...

1. את החדר שלי 2. כמה כוסיות 3. שולחן סנוקר

למעלה