סקר
חוזרים לגבולות 67 ? כן/לא?

yochay 2

New member
תחפשי איפה ש...

יש את הכתבה על אילת שהמנהל שם בפורום אקטואליה וזה לא יהיה בעיה לחפש כי יש על זה רק כתבה אחת.. ותקראי את התגובות

One Echoe

New member
אתה מושפע מהתקשורת

ומהחברה שמסביבך. שזה דבר די רע. אם יש פיגוע מצד הערבים והשמאלנים(הקיצוניים, יש לציין)רק אומרים שהם יכולים איפשהו להבין את הכאב שלהם. הם לא מצדיקים אותו!

itaym02

New member
אתה אדם מבולבל

מי בדיוק רוצה לחיות עם הערבים? (אני אתן לך רמז: תבקר בחברון ותשאל את היהודים שם אם הם ימנים או שמאלנים, אחר כך, לך לך למעוז שמאל כלשהו בארץ, ועל כל אוזן של ערבי שתמצא שם תקבל 100 שקל). הימין בטיפשותו יגרום להכפלת האוכלוסיה הערבית של הארץ. יש לך מושג כמה פלשתינים קיבלו אזרחות ישראלית בגלל משוגותיו של הימין הטיפשי.

bar666xp

New member
כמה לא נכון אגב גם אני לסקר עונה לא

אם השמאלן היה אוהב ערבים הוא היה דורש להופכם לאזרחי המדינה ולא היה רוצה להתנתק. מה שהשמאלן לא רואה זה שאולי ל"תוכנית" קוראים התנתקות אבל אין בה התנתקות מדבר להוציא התנתקות מהעדמה. תראה בעצמך כמה שמאלנים כאן בפורום נוהגים לכתוב בסיגנון של יש שם מלאה ערבים (אגב אמירה גיזענית שרק אלוהים יכול להבין איך מי שרואה עצמו שייך לשמאל פולט מהפה).

One Echoe

New member
?

בחיי. אתה לא יכול לפסק? אני לא מבין כלום מההודעה שלך.

פשוש3

New member
לא

מכיוון שזה לא ריאלי,על מנת לחזור לגבולות 67 יש לפנות למעלה מ-200000 תושבים,איפה נמצא מקום,תעסוקה,חינוך ותקציב(עצום) לאיכלוס כל התושבים,צריך גם לחשוב על ההתנגדות האדירה של אותם תושבים. וזה בלי לדבר על הענין הבטחוני שהוא בעייתי וירושלים השלמה... הקיצר הסיכוי שיהיה כאן שלום הוא נמוך מאד בהנחה שהפלשתינים רוצים את כל השטחים כולל מזרח ירושלים... מסקנה - אשאיר אותה לכם כנקודה למחשבה

bar666xp

New member
לא לא לא ועוד הפעם לא

כמה קצר הזיכרון של אנשים במדינה הזאת? ומי מבטיח לך שקט ??? החמאס או הג'יהד האיסלמי אולי בין-לאדן ביקר בארץ ולא שמעתי על זה? אגב למה 1967 למה לא 1948 למה לא הגבולות המופיעים התנ"ך ??? נ.ב. מצריים לא רוצה את עזה וירדן לא רוצה את השומרון... אז זה גם לא ניתן לביצוע!

TheOrion

New member
כן ולא.

יש שטחים שנכבשו ב-67 שאני לא מוכן לוותר עליהם. מצד שני, יש שטחים שנכבשו ב-67 שאני מוותר עליהם בשמחה רבה.

לא כל כך ריאלי.

השאלה היא עקרונית, נדמה לי - כי אם מתייחסים לכל שטח מהשטחים המדוברים בפני עצמו, לכל אחד דיעה שונה, ומשם בהחלט לא ניתן להגיע להסכמה כלשהיא.. שבוע טוב!

TheOrion

New member
מאוד ריאלי.

יש שטחים שלדעתי מיותר להחזיק בם. יש שטחים שממש לא מיותר להחזיק בם. להגיד שדיעה כזו היא לא ריאלית? מדוע? שבוע מצוין
. השבוע הזה הוא שלי
ואני מיד אודיע על כך לכולם

....

כתבתי את זה.. אבל מה אכפת לי לכתוב שוב?? אני חושבת שהשאלה היא עקרונית. כן - כבשנו. לא - זה לא מוסרי.. בלה בלה יעני, אם כל אחד בוחר על אילו שטחים הוא מוכן לוותר - אז מכיון שלכל אחד דיעה שונה.. לא נראה לי נוכל להגיע להסכמה כלשהיא.. (לא שככה נגיע.. אבל נגיד). שבוע מקסים!
מזל"ט, איחולי הלבביים! חבל, אם היית נכנס לתפקיד עוד הערב - אולי היית יכול לעזור קצת למכבי..
מחדל.

baracooda

New member
חלקית, בהסכם שכולל חילופי אוכלוסיות

להעביר את הגבול באום אל פחם כמו שליברמן אומר ולפתור את הבעייה הדמוגרפית בישראל. לא צריך לעשות טרנספר לערבים כדי לפתור את הבעיה הזאת. גושי ההתנחלויות הגדולים ורבים אחרים תמיד ישארו שלנו וזה רק בגדר חלום רטוב של העולם לפנות אותן לפי ההגיון שלך "צדק" סופסופ לא יהיה פה כי יפו עדיין תשאר בידינו. בשבילם אין הבדל בין יפו ובין התנחלויות בגדה, זה רק הבדל טקטי.

כנסוווווווווווווווווווווווווווווווו

התשובה היא לא. למה? אוקי מה היה לנו ב67? אממ אה(!) מלחמת ששת הימים נפתחה...אח ימים טובים..איזה כיף שחיילים נהרגים כשחצי ממדינות ערב נגדינו..אך היו ימים.. צודקים אם נחזור לאותם ימים נפלאים ולאותם שטחים,בטוח פשוט בטוח,יהיה יותר טוב. גם ככה ישראל היא פסיק על המפה למה אתם רוצים להפוך אותה? לחצי פסיק? אנשים דבר אחד לי לכם:: הילחמו על המולדת שלכם לעזאזל! אז מה אם קשה? נוותר לטרור? איזו מן דוגמא לדור הבא? יש לי רק מה להתגאות בעם הזה,קדימה אני יודעת שכולנו יכולים להילחם בזה וסוף סוך לנצח! יישר כוח לישראל!

לא.

מה שכבשנו ב67, כבשנו במלחמה, ושילמנו על כך בדם של חיילינו. זה שלנו. ללא אישור והסכמה - ממתי במלחמה מבקשים אישור לכבוש? צדק? לתת אדמות לאנשים שרוצים לפגוע בנו? קצת הזוי להרגיש שזהו צדק. יש מצב - ואינני נכנסת לזה כרגע, שעלינו להיות יפי נפש ולמסור שטחים שכבשנו במלחמה ושנהרגו עליהם חיילים.. נגיד שכן. המצב קצת יותר מורכב - אנשים גרים שם.על מנת לעשות את זה, אנו פוגעים בהם.. וזה לא מוצדק ומוסרי כלל וכלל. הבעיה בלמסור שטחים היא בעיה אידיאלית, ולא שיקולים של מדינה קטנה או גדולה. שבוע טוב!

למעלה