חייל משוחרר ,אין גרוש על התחת ..תביני אותו.
J Jan22 New member 2/8/07 #32 אווווווא תקני לי IBM T60P .. מה את אומרת ? אני מרגיש פילנתרופיות באוויר.
נ נורמה בייטס New member 2/8/07 #38 קיבלתי היום תלוש משכורת , יש מצב רוח טוב... ואני מניחה שמה שאמרת זה מחשב?
נ נורמה בייטס New member 2/8/07 #41 אני צריכה מקינטוש , כרגע* אני עובדת על זה... כרגע - בחודשים הקרובים .
פ פ ר י א ו ר New member 3/8/07 #46 אם לא הייתי מחזירה למשטרה, שמה קצת להורים ( ), טסה לברזיל, נמצאת שם אלף שנה. חוזרת לארץ. ומחפשת עוד מעטפה כדי לממן לי שנת לימודים.
אם לא הייתי מחזירה למשטרה, שמה קצת להורים ( ), טסה לברזיל, נמצאת שם אלף שנה. חוזרת לארץ. ומחפשת עוד מעטפה כדי לממן לי שנת לימודים.
L Lanni New member 3/8/07 #48 קונה את תפוז אנשים ומעיף את אייריש מניהול הפורום אחרי זה הייתי קונה TSPORT שנת 2004 חביבה ועושה טיול מסביב לעולם בכדור פורח (באמת )
קונה את תפוז אנשים ומעיף את אייריש מניהול הפורום אחרי זה הייתי קונה TSPORT שנת 2004 חביבה ועושה טיול מסביב לעולם בכדור פורח (באמת )
ק ק ד ו ש New member 3/8/07 #49 מצטער לאכזב אותך אבל בשורה למעלה רשום שמה של מנהלת הפורום, ואמנם האנגלית שלי לא משהו אבל לא רשום שם אייריש בודאות.
מצטער לאכזב אותך אבל בשורה למעלה רשום שמה של מנהלת הפורום, ואמנם האנגלית שלי לא משהו אבל לא רשום שם אייריש בודאות.
L Lanni New member 3/8/07 #50 תקרא את כל השרשור ../images/Emo122.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=827&msgid=103152690
תקרא את כל השרשור ../images/Emo122.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=827&msgid=103152690
ק ק ד ו ש New member 3/8/07 #51 עלא כיפכיפאק אתה צודק, אני חוזר בי. תעשה קפה, נשב נדבר, נסגור את העניינים יפה.
V varui New member 4/8/07 #54 מה אני הייתי עושה 1.נותן סכום מסיום לתפוז כדי לחסום כל מיני אנשים כמו איריש 2. כמעט את השאר הייתי משאיר בבנק באחוזים הייתי קונה כל מיני צעצועים כמו סלולרי אופניים טובים
מה אני הייתי עושה 1.נותן סכום מסיום לתפוז כדי לחסום כל מיני אנשים כמו איריש 2. כמעט את השאר הייתי משאיר בבנק באחוזים הייתי קונה כל מיני צעצועים כמו סלולרי אופניים טובים
B BenisaaC New member 4/8/07 #55 גם אותך צריך לחסום דרך אגב הסקר הזה הגיע מאיזה כתבה על יפנים שמוצאים מלא כסף ברחוב ובתיבות דואר