סקר

אני בוחר בך :)

ועל הדרך תתני לנתן זהבי על הראש,מקווה שאת זוכרת אותי :) ,אבל ברצינות,אני לא חושב שמגיע לאף אחד מאלה,כי לא נראה לי שהם מסוגלים לעשות משיהו נורמלי למדינה הזאת. אמרתי לך לא איכפת לי במי לבחור,העיקר שיחזירו את גלעד שליט הביתה בשלום. כולם נחמדים עכשיו,כולם מראים שהם מסוגלים לעשות שינוי,כולם מתנהגים טובים,ומתחשבים,אבל תכלס אחריי הבחירות לא עושים כלום. הדלקת אותי אתמול עם הסרט שראית. לך זה היה סרט,אבל אצלי זה היה סיפור שלם שחדר את המסך במחשבות עמוקי לכת. שיהיה לך המשך מקסים מתוקה :)

חחחחחחחח

אם אני אהיה בכנסת חבל על הזמן=] דבר שני היה לציפי לבני הזדמנות לשחרר את גלעד שליט שהיה את המלחמה בעזה והיא לא עשתה את זה=] אז למה שאני אבחר בה? ולמה שאני אבחר בכלל בכל הממשלה הזאת שחוץ מלהבטיח הבטחות שווא הם לא מקיימים? אני לא יודעת אם אנשים שמים לב שהמצב במדינת ישראל הגיע לרמה כזאת שאפילו לחברות כח אדם אין מה להציע לאזרחי ישראל העיקר להם יש משכורת אה? זה מה שיפה בכל הסיפור): ותודה שהצבעת רונה:p

אני בוחר ב

שרומן בעוד כה 19 יום ו17 שעות תתכוננו כולם צאט TV רומן חוזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בקרוב חוזר

רוני שלי מואה מתגעגע ובעוד חודש מתחיל האח הגדול VIP ( סלבס) ומחר מתחיל המירוץ למליון והיום יש הישרדות

בעוד

17 יום ו21 שעות אני חוזר לצאט TV ואתם תתחילו שוב לסבול אותי חחחחחחחחחחחחחחח ודפנה יום שלישי אולי אני נוסע לחיפה חחחחח

הצביעו שס!!!!!!!!!!!!!!!!!

למען עתיד ילדינו למען אמהות חד הוריות למען משפחות ברוכות ילדים למען עתיד עם ישראל שס שס שס שס אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען אלא אלא על אבינו אבינו שבשמיים

שלא תעיזו

אל תצביעו לעלה ירוק מפלגה קטנה ואם למאן העישון והסמים אל תצביעו לעלה ירוק תצביעו ליברמן לא היה לערבים זכות בחירה

חחחח

רוני יקרה שלי רומן חוזר ושאני יחזור לצאט TV אני יעשה שינוי גדול בצאט (לא קללות אני מתכון בשינוי האופן והתנהגות שלי ושלכם הבנתם )

רומן

מה אני לא מתנהגת יפה:S ללללללללללללללללללללללללללללללללל נו מתי אתה חוזר בטח סופר ת'ימים חחחחחחחחחחחחחחח

כע

את לא מתנהגת יפה את עושה לכולם בכוונה שכדי שיתחסמו יש לך קומבינות בהנהלת תפוז אנשים חח

רוני שלום ולכול הצאט TV

רומן חוזר בעוד 12 יום ו22 שעות אז זה בעוד שבוע או שבוע וחצי נתראה בצאט TV עוד שבוע וחצי חחחחחיחיחיחיחיח

נו מה אתה רציני..

סופר ת'ימים ללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה כמה זמן תחזיק מעמד בלי לקלל שם חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה