פתרונות לכל
Active member
.
חבל שהדת היפיפיה שלנו משמשת לניגוח ומריבות, המנהגים הם דבר מאוד יפה, משרה אווירה של רוגע ונעימות.האם אתה רוצה שתהיה תזכורת לספירת העומר למרות שהיא משמשת לניגוח גולשים ומריבות.
חסרה לי אפשרות "לא אכפת לי".חבל שהדת היפיפיה שלנו משמשת לניגוח ומריבות, המנהגים הם דבר מאוד יפה, משרה אווירה של רוגע ונעימות.
אין צורך בתזכורת, זה נגיש לכל אחד שחפץ לדעת והמטרה לקרב בינינו האחים היהודים ולא לגרום לאנטגוניזם, בטח שלא על שטות כמו ספירת העומר.
בחייאת, שימרו את המלחמות לדברים יותר משמעותיים הן לדת והן למדינה.
אני הפסקתי לברך חילונים בחג שמח וכשר ובמקום זאת רק חג שמח, צריך לקרב ולא להרחיק.
ידוע לי שהרינגטון קיר ולא יזוז מעמדתו לכן גם הפסקתי להגיב לו גם כאשר הוא מגיב אליי, אבל מחורזת כן הייתי מצפה לראיית התמונה המלאה.
מעניין. היותי "קיר" כביכול מעולם לא הפריע לי להגיב לי, עד שלפני כשבועיים ביקרתי ר"ל משהו שכתבת ולקחת את זה קשהחבל שהדת היפיפיה שלנו משמשת לניגוח ומריבות, המנהגים הם דבר מאוד יפה, משרה אווירה של רוגע ונעימות.
אין צורך בתזכורת, זה נגיש לכל אחד שחפץ לדעת והמטרה לקרב בינינו האחים היהודים ולא לגרום לאנטגוניזם, בטח שלא על שטות כמו ספירת העומר.
אני הפסקתי לברך חילונים בחג שמח וכשר ובמקום זאת רק חג שמח, צריך לקרב ולא להרחיק.
ידוע לי שהרינגטון קיר ולא יזוז מעמדתו לכן גם הפסקתי להגיב לו גם כאשר הוא מגיב אליי, אבל מחורזת כן הייתי מצפה לראיית התמונה המלאה.
השנה, לאור המצב הבלתי נסבל, החטופים והשבויים, עדיף לומר "חג טוב" , בטח לא חג שמח. אין שמחה....חבל שהדת היפיפיה שלנו משמשת לניגוח ומריבות, המנהגים הם דבר מאוד יפה, משרה אווירה של רוגע ונעימות.
בקיצור, אתה רואה שאתה הולך להפסידרק לידיעת חברי הפורום, סקר מחייב בסוגיה אם ייערך, ייפתח ע״י הנהלת הפורום בלבד. כל סקר אחר ובוודאי כזה שמשמש לניגוח גולשים וכו׳, לא ישפיע כהוא זה על ההחלטה בעניין שרשורי הספירה. מומלץ בחום לכל המבקשים לנצל שרשורים אלו לניגוח אחרים, להימנע מכך (ובוודאי שלא לחשוב שאם יעשו כך, זה יעלים אותם. כניעה לטרור זה משהו שאמנם קורה בישראל, אבל לא אצלנו
).
חחח, חמודה אתבקיצור, אתה רואה שאתה הולך להפסיד
אתה מוזמן לפתוח סקר משלך, כל הקולות יעברו גם לשם, לכן ברור שלא תפתח.
אין צורך בסקר.רק לידיעת חברי הפורום, סקר מחייב בסוגיה אם ייערך, ייפתח ע״י הנהלת הפורום בלבד. כל סקר אחר ובוודאי כזה שמשמש לניגוח גולשים וכו׳, לא ישפיע כהוא זה על ההחלטה בעניין שרשורי הספירה. מומלץ בחום לכל המבקשים לנצל שרשורים אלו לניגוח אחרים, להימנע מכך (ובוודאי שלא לחשוב שאם יעשו כך, זה יעלים אותם. כניעה לטרור זה משהו שאמנם קורה בישראל, אבל לא אצלנו
).
גם ידוע מראש מי פותח את השרשורים של התזכורת רק על מנת לעורר פרובוקציה ובכך מגדיל את האנטגוניזם לדת. לא מובן לי איך דתיים תומכים בכך.אין צורך בסקר.
ידוע מראש מי מתנגד, ומי בעד. המתנגדים יכולים לדלג על ספירת העומר.
נושא כמו כל נושא אחר.גם ידוע מראש מי פותח את השרשורים של התזכורת רק על מנת לעורר פרובוקציה ובכך מגדיל את האנטגוניזם לדת. לא מובן לי איך דתיים תומכים בכך.
שמובא על מנת לעורר פרובוקציה ומריבות.נושא כמו כל נושא אחר.
מדוע מריבות? יש נושאים רבים עם 0 תגובות, מה הבעיה לא להגיב?שמובא על מנת לעורר פרובוקציה ומריבות.
את מוזמנת לראות את ההסטוריה של השנתיים האחרונות.מדוע מריבות? יש נושאים רבים עם 0 תגובות, מה הבעיה לא להגיב?
אם לא יעלו נושאיםנפורום יסגר, זה מה שאתה מבקש? יש לא מעט נושאים עם 0 תגובותאת מוזמנת לראות את ההסטוריה של השנתיים האחרונות.
לפעמים הפרובוקציה לא מצליחה ויש אפס תגובות.
תשמעי, שהיה את הסקר הזה אשתקד, אם אני לא טועה, כתבתי שאני פרווה אך ברגע שראיתי שזה נעשה יום ביומו רק בכדי לעצבן את אלו שנגד, עברתי לצד שכנגד.אם לא יעלו נושאיםנפורום יסגר, זה מה שאתה מבקש? יש לא מעט נושאים עם 0 תגובות
עוד אחד לא ישנה דבר, אלא אם המתלוננים על שירשורים יפסיקו לפחד לפתוח שירשורים יקחו יוזמה לפתוח שירשורים מעניינים![]()
בעיה קטנה, כרגיל באקסיומה שגויה (אני עדין בחול המועדתשמעי, שהיה את הסקר הזה אשתקד, אם אני לא טועה, כתבתי שאני פרווה אך ברגע שראיתי שזה נעשה יום ביומו רק בכדי לעצבן את אלו שנגד, עברתי לצד שכנגד.
איש לא מחייב את המנגחים לנגח. בקלות רבה ביותר באפשרותם לדלג על שרשורי התזכורת היומית ולהמשיך בחייהם כאילו מעולם לא ראו אותם. החליטו במקום זאת בכל זאת לצאת במסע ניגוחים? שיבושם להם. זכותם הדמוקרטית המלאה. אבל הם משיגים בכך, מבחינתי בכל אופן, בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שהם טוענים שהם מבקשים להשיג, שכן כניעה לטרור לא תהיה כאן גם אם יתהפך העולם.האם זה מה שאת רוצה מהפורום, ניגוחים?
כל עוד לא מדובר בפיתה עם שווארמה טריה ושומן שרוף, אין שום בעיההאם בא לך שאני אפתח עכשיו שרשור של כיכרות לחם ותנורי אפייה ללחם עם תמונות מגרות?
זכותך המלאה לעשות זאת. היה רצוי שתעשה זאת כי בא לך להעלות שרשור כזה מסיבותיך ולא מתוך דווקנות ורצון לפגוע באחרים. אבל גם אם הסיבה היא מאלו האחרונות, עדיין זאת זכותך. כך שהדברים הם לגמרי לשיקולך ואינך עושה טובה לאיש כאשר אתה נמנע מכך כביכול מסיבות אלטרואיסטיותהאם בא לך שאפתח שרשור לבחירת נקניק חזיר איכותי עם תמונות מגרות?
כפי שעניתי לך על כך במקום אחר, כל אחד והסרחון שהוא מריח. ברוך ה', תחושתך שיש סרחון בשרשורי תזכורת ספירת העומר לא מחייבת את הכלל ולא משפיעה עליו. לכל היותר היא מדשנת כהגדרתך את קבוצת התוקפים, המנגחים כהגדרתך. אולם כאמור, מאחר ובחרו בדרך שבחרו בה, לדידי תקיפותיהם אלו חסרות משמעות בכל מקרה, כך שגם דישונם לא משנה הרבהאני מניח שהתשובה היא 'לא' לשאלותיי, כך שאם פעם אחת נפתח שרשור לספירת העומר, זה סבבה, אך אם זה ייעשה יום ביומו וירפד את הפורום באפסים (שרשורי העומר), עדיף שיהיה ריק מאשר מדושן בדשן מסריח.
בוודאי שכן, אני זוכר את השנה שעדיין שחר וסבא כתבו בפורום, הגדלתם גופנים, הדגשתם והזלתם ריר על כל שרשור כזה.בעיה קטנה, כרגיל באקסיומה שגויה (אני עדין בחול המועד). מעולם שיטת התזכורות היומיות לא "נעשה בכדי לעצבן את אלו שנגד". עם כל הכבוד להם, הם כלל לא פונקציה בשיקול. השיקול היחיד לעניין זה הוא חשיבות התזכורת היומית לאלו שמתבססים עליה. עבורם, מה לעשות, זה חשוב וכן, חשוב שייעשה דווקא בצורה הזאת. כל המקפיד על ההלכה יודע זאת ומכיר זאת משלל מקומות.
אז זה בסדר גמור כמובן להיות נגד, בוודאי בתור אחד מחברי הפורום הקבועים ומתוך כך זאת בהחלט עמדה שצריכה להילקח בחשבון (ולמענה יזמנו לפני שנתיים את הסקר). אבל אם רוצים להיות נגד או בכלל, להחזיק בעמדה כלשהי בעניין, רצוי וראוי שהיא תתבסס על דברי אמת ולא המצאות והשמצות סתמיות מנותקי כל קשר למציאות.
יש בסה"כ 20 שרשורים שנכנסים בדף וכאשר מחציתם הם בנושאי ספירת העומר, זה מפריע להתנהלות השוטפת של הפורום.איש לא מחייב את המנגחים לנגח. בקלות רבה ביותר באפשרותם לדלג על שרשורי התזכורת היומית ולהמשיך בחייהם כאילו מעולם לא ראו אותם. החליטו במקום זאת בכל זאת לצאת במסע ניגוחים? שיבושם להם. זכותם הדמוקרטית המלאה. אבל הם משיגים בכך, מבחינתי בכל אופן, בדיוק את ההיפך המוחלט ממה שהם טוענים שהם מבקשים להשיג, שכן כניעה לטרור לא תהיה כאן גם אם יתהפך העולם.
עפ"י שרשור קודם, הבנו שאיסור חמץ הוא גם על תמונות כפי שניתן לראות בתגובה #29 שלי "תמונות נוי המכילות חיטה חנוטה, פסטה. יש להטמין בארון.".כל עוד לא מדובר בפיתה עם שווארמה טריה ושומן שרוף, אין שום בעיה.
אגב אני מכיר לא מעט שומרי מסורת. לא מכיר אפילו אחד שיש לו בעיה לראות "תמונה מגרה של כיכרות לחם" בפסח. זה משהו שאולי נראה מפחיד בעיני המתבוננים מהצד שמחפשים איך לנגח, אבל די חסר משמעות ל'מנוגחים' המיועדים.
זכותי, אך אני לא אעשה את זה, כי עברתי את גיל הדווקא.זכותך המלאה לעשות זאת. היה רצוי שתעשה זאת כי בא לך להעלות שרשור כזה מסיבותיך ולא מתוך דווקנות ורצון לפגוע באחרים. אבל גם אם הסיבה היא מאלו האחרונות, עדיין זאת זכותך. כך שהדברים הם לגמרי לשיקולך ואינך עושה טובה לאיש כאשר אתה נמנע מכך כביכול מסיבות אלטרואיסטיות.
ברגע שמטרת השרשור היא רעל נטו, הוא מסריח, אך ידוע שמי שמפליץ לא מריח את הפלוץ של עצמו.כפי שעניתי לך על כך במקום אחר, כל אחד והסרחון שהוא מריח. ברוך ה', תחושתך שיש סרחון בשרשורי תזכורת ספירת העומר לא מחייבת את הכלל ולא משפיעה עליו. לכל היותר היא מדשנת כהגדרתך את קבוצת התוקפים, המנגחים כהגדרתך. אולם כאמור, מאחר ובחרו בדרך שבחרו בה, לדידי תקיפותיהם אלו חסרות משמעות בכל מקרה, כך שגם דישונם לא משנה הרבה.
איש איש וזכרונו, אבל הגדלת גופנים וכו', ממש לא משהו שאני אי-פעם עשיתי כאןבוודאי שכן, אני זוכר את השנה שעדיין שחר וסבא כתבו בפורום, הגדלתם גופנים, הדגשתם והזלתם ריר על כל שרשור כזה.
בדמיונותיך אולי, אבל אלי זה לא קשור, צר לי (ולא תמצא קישורים שמלמדים אחרת יקירי).כן, גם אתה הזלת ריר ואם האתר שלהיה מתפקד, הייתי מצרף לך קישורים, זה היה פרובוקטיבי נטו
![]()
אוקיי. זאת טענה שבהחלט אפשר להעלות והמנהלים יחליטו אם יש עם זה בעיה לדעתם אם לאו. מרגע שהתקבלה החלטה, אפשר לעבור הלאה. בכל מקרה, בעיני זה די טיעון סרק לכתחילה. במיוחד בהתחשב בכך שהיא נשמעת בעיקר מגולשים שכלל לא נוהגים לפתוח שרשורים בפורום.יש בסה"כ 20 שרשורים שנכנסים בדף וכאשר מחציתם הם בנושאי ספירת העומר, זה מפריע להתנהלות השוטפת של הפורום.
הו, יפה שהבנת את זה סוף סוףרוצה - תקבל, לא רוצה - אל תקבל!
התייחסנו כבר די והותר פעמים לאותו פוסט שלך. רצונך להעלות אותו מן האוב שוב ושוב, כמנהגך הקבוע כידוע, לא ישנה את ההתייחסות אליועפ"י שרשור קודם, הבנו שאיסור חמץ הוא גם על תמונות כפי שניתן לראות בתגובה #29 שלי "תמונות נוי המכילות חיטה חנוטה, פסטה. יש להטמין בארון.".
ישתבח שמו. אבל לא נראה לי שכתיבת האפשרות מלמדת על גיל גבוה משמעותיתזכותי, אך אני לא אעשה את זה, כי עברתי את גיל הדווקא.
זה בהחלט נכון (תחילת הדברים). כעת נותר רק למצוא שרשור שמטרתו הוא רעל נטו. שרשורי תזכורת ספירת העומר, בוודאי שאינם כאלה. בהצלחה בחיפושים.ברגע שמטרת השרשור היא רעל נטו, הוא מסריח, אך ידוע שמי שמפליץ לא מריח את הפלוץ של עצמו.
כאן יש לי בעיה. מי שצריך תזכורת יומית יפנה למקור מוסמך. בפיסקה הזו אתה הופך את עצמך למורה הלכה. הלו? קצת הגזמת.בעיה קטנה, כרגיל באקסיומה שגויה (אני עדין בחול המועד). מעולם שיטת התזכורות היומיות לא "נעשה בכדי לעצבן את אלו שנגד". עם כל הכבוד להם, הם כלל לא פונקציה בשיקול. השיקול היחיד לעניין זה הוא חשיבות התזכורת היומית לאלו שמתבססים עליה. עבורם, מה לעשות, זה חשוב וכן, חשוב שייעשה דווקא בצורה הזאת. כל המקפיד על ההלכה יודע זאת ומכיר זאת משלל מקומות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.