סקר:

מה שמך?
מה תחביביך העיקריים?
מה הערכים החשובים לך?
מה שאיפותיך לחיים?
איך אתה מגדיר את אישיותך?
איזה סוג אנשים אתה אוהב?
מה המאכלים האהובים עליך?

תשובות על עצמי:
שמי דניאל. אני אוהב לכתוב שירים ולהמציא שפות. חשובים לי מוסריות ורוחניות. אני מקווה להיות מרצה לספרות עברית. אני מחשיב עצמי לאדם רוחני, מוסרי ורציונלי. אני אוהב אנשים שמחים, עדינים ורגשיים. אני אוהב פודינג שוקולד ופנקייק.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מה שמך?
מה תחביביך העיקריים?
מה הערכים החשובים לך?
מה שאיפותיך לחיים?
איזה סוג אנשים אתה אוהב?
מה המאכלים האהובים עליך?

תשובות על עצמי:
שמי דניאל. אני אוהב לכתוב שירים ולהמציא שפות. חשובים לי מוסריות ורוחניות. אני מקווה להיות מרצה לספרות עברית. אני מחשיב עצמי לאדם רוחני, מוסרי ורציונלי. אני אוהב אנשים שמחים, עדינים ורגשיים. אני אוהב פודינג שוקולד ופנקייק.
חביב🌹🇮🇱

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון.
מה תחביביך העיקריים?
פורום 'חורזים וכותבים'.
מה הערכים החשובים לך?
במחשבה ראשונית: יושרה, כנות והגינות.
מה שאיפותיך לחיים?
לעבור את היום.
משאיר לאחרים את ניתוח אישיותי.
איזה סוג אנשים אתה אוהב?
כל הסוגים, תלוי בחשק ובמצב הרוח.
מה המאכלים האהובים עליך?
הרבה דברים. גם זה תלוי בחשק ובמצב הרוח :).

Harrington

Well-known member
מנהל
עצוב "קצת".

עצוב שבעתיים :(
פורום חורזים וכותבים מעציב? חס חלילה וחס לא עלינו טפו טפו טפו רחמנא לצלן. לא היה ולא נברא ולא היו דברים מעולם ואף לא משל היה. אבל אני מבין שתחביבך העיקרי הוא לבחון, לשפוט ולחלק ציונים לתשובות/תחביבי חברייך לפורום. לא יודע איך לספר לך את זה, אבל לטעמי זה הרבה יותר עצוב, גם יותר מ"שבעתיים".

פורום חורזים וכותבים מעציב? חס חלילה וחס לא עלינו טפו טפו טפו רחמנא לצלן. לא היה ולא נברא ולא היו דברים מעולם ואף לא משל היה. אבל אני מבין שתחביבך העיקרי הוא לבחון, לשפוט ולחלק ציונים לתשובות/תחביבי חברייך לפורום. לא יודע איך לספר לך את זה, אבל לטעמי זה הרבה יותר עצוב, גם יותר מ"שבעתיים".
אני נעצבתי מכך שהתחביב האהוב עליו הוא רק פורום מסוים באינטרנט, ולא משהו נרחב יותר כמו תחום עיסוק בזמן הפנוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני נעצבתי מכך שהתחביב האהוב עליו הוא רק פורום מסוים באינטרנט, ולא משהו נרחב יותר כמו תחום עיסוק בחיים.
לא ביקשת "תחביב אהוב עליו". ביקשת "תחביבים עיקריים". יעני זה יכול להיות תחביב אחד מרשימה של תחביבים ולא ראית אותי מדרג את תחביבי בשום מקום :). חוץ מזה, לא רואה כל בעיה שפורום אינטרנטי יהיה תחביב של אדם. למעשה, אפשר בשקט להניח שזה נכון ברמה כזאת או אחרת לגבי רוב גולשות וגולשי הפורום. האם כולם יגדירו את זה כתחביב "עיקרי" דווקא זו שאלה אחרת. אבל אף אחד לא נמצא כאן מתוך סבל (זולת המסכנים שמופיעים רק כשנדמה להם שהם יכולים לתקוף או לעקוץ מישהו, אבל הם בכלל חיים בסבל חמוץ ללא מתוק, כך שזה ענין קצת שונה).

נערך לאחרונה ב:
לא ביקשתי "תחביב אהוב עליו". ביקשת "תחביבים עיקריים". יעני זה יכול להיות תחביב אחד מרשימה של תחביבים ולא ראית אותי מדרג את תחביבי בשום מקום :). חוץ מזה, לא רואה כל בעיה שפורום אינטרנטי יהיה תחביב של אדם. למעשה, אפשר בשקט להניח שזה נכון ברמה כזאת או אחרת לגבי רוב גולשות וגולשי הפורום. האם כולם יגדירו את זה כתחביב "עיקרי" דווקא זו שאלה אחרת. אבל אף אחד לא נמצא כאן מתוך סבל (זולת המסכנים שמופיעים רק כשנדמה להם שהם יכולים לתקוף או לעקוץ מישהו, אבל הם בכלל חיים בסבל חמוץ ללא מתוק, כך שזה ענין קצת שונה).
אולי אתה צודק. אני התכוונתי יותר לעיסוקי פנאי שמביאים עניין ותוכן אישיים לחיים, כמו שאני עוסק בכתיבת שירים ובהמצאת שפות.

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי אתה צודק. אני התכוונתי יותר לעיסוקי פנאי שמביאים עניין ותוכן אישיים לחיים, כמו שאני עוסק בכתיבת שירים ובהמצאת שפות.
כל אחד ותחביביו :). לא ציינת למה אתה מתכוון או מה אתה מצפה מאנשים להשיב. ס"ה ביקשת כאמור, שאנשים יציינו את תחביביהם (העיקריים אמנם).

בכל מקרה, אני דבק בתשובתי ופורום חורזים וכותבים (ויותר כך הקומונה כאמור שם) בהחלט אחד מתחביבי העיקריים. מי שקשה לו עם זה, שיתעצב כאוות נפשו :).

חס ושלום מעציב, אולם בתור תחביב עיקרי זה בהחלט מעציב.

Harrington

Well-known member
מנהל
חס ושלום מעציב, אולם בתור תחביב עיקרי זה בהחלט מעציב.
לא כל כך הבנתי את המשפט שקובע בתחילתו שלא מעציב ואף "חס ושלום" שזה יהיה המצב, ומקנח באמירה שזה "בהחלט מעציב".

אבל ניחא. אם אותך זה לא מעציב ואותי כנראה שגם לא (שהרי אחרת לא הייתי רושם זאת כתחביב עיקרי מן הסתם), יוצא שבעצם כולם מרוצים. אז מי כאן התעצב או מה מעציב? כבר לא ברור, אבל גם כבר לא כל כך משנה מסתבר :).

פולגאר

Well-known member
מה שמך?
מה תחביביך העיקריים?
מה הערכים החשובים לך?
מה שאיפותיך לחיים?
איזה סוג אנשים אתה אוהב?
מה המאכלים האהובים עליך?

תשובות על עצמי:
בשביל להיות מרצה לספרות, אתה צריך שיהיה לך Ph.D בספרות, אתה בתהליכים לקבלתו?

בשביל להיות מרצה לספרות, אתה צריך שיהיה לך Ph.D בספרות, אתה בתהליכים לקבלתו?
יש לי תואר ראשון ובקרוב אתחיל תואר שני, ואעשה אותו בקלות כי צברתי הרבה נקודות. אולי אוכל להיות מרצה לספרות עם שני תארים, או שאעבוד בספרות בדרך אחרת באקדמיה, אולי במחקר או בתרגום ועריכה. אני לא מאמין שאצליח לכתוב דוקטורט, זה נשמע קשה מאוד.

פולגאר

Well-known member
יש לי תואר ראשון ובקרוב אתחיל תואר שני, ואעשה אותו בקלות כי צברתי הרבה נקודות.
קורסים הם חלק שולי בתואר מתקדם, מה שלוקח את הזמן זה התזה.
אולי אוכל להיות מרצה לספרות עם שני תארים,
אולי במכללה וגם זה בספק.
או שאעבוד בספרות בדרך אחרת באקדמיה, אולי במחקר או בתרגום ועריכה.
זאת בהחלט אופציה.
אני לא מאמין שאצליח לכתוב דוקטורט, זה נשמע קשה מאוד.
אין לך אפשרות לדעת, עד שלא תכתוב את התזה של המאסטר, אולי זה כן יילך לך בקלות ועם האוכל יבוא התאבון? |אקדמאי|

קורסים הם חלק שולי בתואר מתקדם, מה שלוקח את הזמן זה התזה.

אולי במכללה וגם זה בספק.

זאת בהחלט אופציה.

אין לך אפשרות לדעת, עד שלא תכתוב את התזה של המאסטר, אולי זה כן יילך לך בקלות ועם האוכל יבוא התאבון? |אקדמאי|
אולי, אבל בכל מקרה יש אפשרות שאכתוב תזה בעתיד. הבנתי שהדוקטורט יותר קשה מהתזה.

הבנתי שהם סוגים שונים של תזה, הדוקטורט יותר ארוך: 300 עמודים. לכן יותר קשה לכתוב דוקטורט.
פולגאר צודק, שניהם תזה, לא חושבת שהם שונים, מלבד שהדוקטורט יותר מקיף ובא לחדש.
אישית דילגתי על תזת המאסטר ואת תזת הדוקטורט עשיתי כתזת מאמרים, לא היה לי שום מגבלת עמודים, רק הייתי צריכה לכתוב חוט מקשר בין המאמרים.
אפתיע אותך ואכתוב לך שיש לי סטודנט שכתב תזת דוקטורט מבלי לפרסם אף לא מאמר אחד, אולם זה עשה לו בעיות להתקבל לפוסט והיה צריך להתפשר על מקום פחות נחשב.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה שמך?
מה תחביביך העיקריים?
מה הערכים החשובים לך?
מה שאיפותיך לחיים?
איזה סוג אנשים אתה אוהב?
מה המאכלים האהובים עליך?
אם אתה רוצה לדעת עליי את כל הדברים האלו, אז אתה מוזמן לקרוא את האוטוביוגרפיה שלי לכשתצא לאור ואז תגלה :)

למעלה