עכשיו תוכנת הבינה GPT כתבה לי בחביבות תשובות על הסקר הזה בקשר לעצמה.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 2/12/24 #4 עכשיו תוכנת הבינה GPT כתבה לי בחביבות תשובות על הסקר הזה בקשר לעצמה.
פולגאר Well-known member 4/12/24 #10 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עכשיו תוכנת הבינה GPT כתבה לי בחביבות תשובות על הסקר הזה בקשר לעצמה. לחץ כדי להרחיב... אתה יכול גם לנסות במקבילתה החדשה מאמזון?
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: עכשיו תוכנת הבינה GPT כתבה לי בחביבות תשובות על הסקר הזה בקשר לעצמה. לחץ כדי להרחיב... אתה יכול גם לנסות במקבילתה החדשה מאמזון?
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 4/12/24 #12 נכתב ע"י פולגאר: אתה יכול גם לנסות במקבילתה החדשה מאמזון? לחץ כדי להרחיב... אני מתכתב עם שלוש בינות מלאכותיות: GPT, COPILOT, GEMINI. הן חכמות.
נכתב ע"י פולגאר: אתה יכול גם לנסות במקבילתה החדשה מאמזון? לחץ כדי להרחיב... אני מתכתב עם שלוש בינות מלאכותיות: GPT, COPILOT, GEMINI. הן חכמות.
פולגאר Well-known member 4/12/24 #13 נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני מתכתב עם שלוש בינות מלאכותיות: GPT, COPILOT, GEMINI. הן חכמות. לחץ כדי להרחיב... יש גם נובה.
נכתב ע"י פילוסוף רוחני33: אני מתכתב עם שלוש בינות מלאכותיות: GPT, COPILOT, GEMINI. הן חכמות. לחץ כדי להרחיב... יש גם נובה.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 4/12/24 #14 נכתב ע"י פולגאר: יש גם נובה לחץ כדי להרחיב... בוודאי יש הרבה. אני לא צריך את כולן.
Harrington Well-known member מנהל 4/12/24 #7 נכתב ע"י אלן 5: מגדירה את אישיותי בכל אופן בעיני חיובית ואהבת לרעחך כמוך, לחץ כדי להרחיב... מבלי לסתור את דברייך, יש אנשים שמגדירים את אישיותם שלהם כשלילית?
נכתב ע"י אלן 5: מגדירה את אישיותי בכל אופן בעיני חיובית ואהבת לרעחך כמוך, לחץ כדי להרחיב... מבלי לסתור את דברייך, יש אנשים שמגדירים את אישיותם שלהם כשלילית?
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 4/12/24 #8 יש מעטים, אם הם חולי נפש. אפשר גם להבין "חיובית" במשמעות אדם חיובי, שחושב שהמציאות טובה ומשמחת. נערך לאחרונה ב: 4/12/24