ב´ לכיוון ג´
R Run Dudi Run New member 3/2/03 #17 א' - ברור! אני לא אלבש משהו שאני לא רוצה ללבוש... זונה לא תלבש חצאית מקסי, חסידית לא תלבש מכוך, וכו' וכו'... הפריקים זה בעיה... כי מבחוץ לפעמים הם נראים תמימים, אבל בלילה... פתאום מתגלה הצד הפריקי שלהם כל אחד והטעם שלו...לבוש זה דרך ביטוי...
א' - ברור! אני לא אלבש משהו שאני לא רוצה ללבוש... זונה לא תלבש חצאית מקסי, חסידית לא תלבש מכוך, וכו' וכו'... הפריקים זה בעיה... כי מבחוץ לפעמים הם נראים תמימים, אבל בלילה... פתאום מתגלה הצד הפריקי שלהם כל אחד והטעם שלו...לבוש זה דרך ביטוי...
ח ח חצ חצב עולה New member 4/2/03 #24 ב למרות שאני שונא שעושים לי את זה. במיוחד במקרה שלי ואיך שאני מתלבש לעומת האופי שלי...
A Anna Karenina New member 4/2/03 #26 ב למרות שאני משתדלת שלא, אבל בואו לא נשחק אותה יפי נפש (ולא אמרתי שאתם כאלה)...רובנו שופטים אנשים ע"פ לבוש, גם אם במידה מועטה.
ב למרות שאני משתדלת שלא, אבל בואו לא נשחק אותה יפי נפש (ולא אמרתי שאתם כאלה)...רובנו שופטים אנשים ע"פ לבוש, גם אם במידה מועטה.
M Mashina Girl New member 4/2/03 #32 ב´../images/Emo28.gif כי יש מקרים שפשוט אי אפשר להתווכח עם מה שניצב מולנו,וברור לנו טוב מאוד שמה שאנחנו רואים זה זה ולא אחר.
ב´../images/Emo28.gif כי יש מקרים שפשוט אי אפשר להתווכח עם מה שניצב מולנו,וברור לנו טוב מאוד שמה שאנחנו רואים זה זה ולא אחר.
C CLOSE TO DEATH New member 9/2/03 #33 א אבל.... אני לא חושב שאני שופט אותם אני פשוט בונה את הרושם הראשוני לפי הלבוש לשפוט זו מילה דיי חמורה....
א אבל.... אני לא חושב שאני שופט אותם אני פשוט בונה את הרושם הראשוני לפי הלבוש לשפוט זו מילה דיי חמורה....
K kahriberi New member 10/2/03 #34 אממממ... ב.לפעמים.... אין מה לעשות...עד כמה שכולנו רוצים להישמע יפיי נפש... הרושם הראשוני שאדם יוצר (וזה רק ב10 שניות הראשונות מרגע שראינו אותו לראשונה!) הוא זה שישפיע ...מהר מאוד הרושם יעבור לי (כמו תמיד)...אבל אין מה לעשות... זה הכל הערכות ושיפוטים בחיינו !... ואני מכירה את התחושה!..
אממממ... ב.לפעמים.... אין מה לעשות...עד כמה שכולנו רוצים להישמע יפיי נפש... הרושם הראשוני שאדם יוצר (וזה רק ב10 שניות הראשונות מרגע שראינו אותו לראשונה!) הוא זה שישפיע ...מהר מאוד הרושם יעבור לי (כמו תמיד)...אבל אין מה לעשות... זה הכל הערכות ושיפוטים בחיינו !... ואני מכירה את התחושה!..