סקר

onerski

New member
סקר

מהם להקות/זמרי הפאנק האהובים עליכם שלי זה TOWER OF POWER JAMES BROWN ולא ממש שמעתי עוד אבל ראפ פאנקי זה יפה כמו גראנדמאסטר פלאש

Asaf Mendel

New member
יש כמה..

BAR KAYS JAMES BROWN TOP JAMIRQUAI שאני אזכר בעוד אני אגיד לך

POVISE

New member
יש מלא

אבל הממש אהובים זה james brown koll&the gang ואני מאוד אוהב גם את suger hill gang

Faide

New member
לא מאזין הרבה לFאנק

אני מעדיף Pאנק אבל אם כבר Fאנק אז ג'ורג' קלינטון הוא ממש נחמד גם קצת ג'יימסי ג'יימס בראונסקי

Steezo

New member
איכס Pאנק ברובו זה תירוץ לרעש ../images/Emo3.gif

אגב, אני לא מאמין שאמ סי האמר ומרסדס בנד (!!) נרשמים כאן כפאנק... FUNK THAT! אם כבר אנחנו כאן אז נוסיף כמה איכותיים שלא רשמו כאן עדיין: Herbie Hancock(הוא עשה כל כך הרבה דברים, אבל גם פאנק) Maceo Parker Micheal Viner's Incredible Bongo Band Curtis Mayfield נוסיף עוד בהמשך...

Raptor Bass

New member
ועוד משהו...מרסדס בנד לא פאנקים

בגרוש... עוד קטע פאנקי זה Chicken של ג'קו...

Steezo

New member
ג'קו = Jaco Pastorious

לא כולם כאן באסיסטים

Faide

New member
מנם זה רעש

אבל יש מסר ומחאה בלי ספק וזה מה שטוב במוזיקה הזאת

Smartaman

New member
Herbie הקדוש!!

B.T Express - Energy Level אחד השירים היותר טובים ששמעתי בחיים שלי... יש גם את: Isley Brothers - Fight the Power... רק שאני לא יודע אם זה דיסקו או פאנק, מה שבטוח שזה אחד הדברים הפאנקיים שמעוררים אותך ממש חזק על הבוקר:)

gushi

New member
הפאנק האהוב עלי?

מלך הפאנק ג'יימס בראון בלי ספק אחד הטובים למרות שהיום הוא כולו כדור גם פאנקדליק מצוינים.. וג'ורג' קלינטון SLY AND THE FAMILY STONE THE JB'S TOWER OF POWER וSALSOUL ORCHESTRA (אם זה נחשב פאנק)

Smartaman

New member
משהו משלי...

sugerhill gang זה לא פאנק... זה אולדסקול ראפ
יש לי המון המון המון המון להקות שאני יכול לדבר עליך... אז ככה: raydio dazz band איך לא, george clinton Muscle Shoals Horns (במיוחד Born to get down, שיר ממש מומלץ שלהם) עד כאן להיום... אין לי כוח לחפש דברים טובים ברשימה שלי... היא גדולה מידי

Xtabizious

New member
והנה אני... הבי-בוי הלטבי:)

Con Funk Shun - Ffun Brother Johnson - Brother Man וואלה לכם.. ויגיעו עוד בהמשך

למעלה