Jamiroquai בעיקר שני הדיסקים הראשונים והופעות חיות
S Steezo New member 6/9/04 #24 אם של סלסול אז כדאי לך להשיג את BASICS... אחלה אלבום אפילו ללטבי אין אותו נראה לי שיש לו רק שני שירים שלהם?
אם של סלסול אז כדאי לך להשיג את BASICS... אחלה אלבום אפילו ללטבי אין אותו נראה לי שיש לו רק שני שירים שלהם?
X Xtabizious New member 6/9/04 #29 הנה כמה חדשים ממני Trip Horns Soul Ultimated Shades of Joy חומר חם משו אש!!
X Xtabizious New member 6/9/04 #31 וואלה עדיין לא באמת החומר הישן שלו... באמת ישן שלו... חומר פאנקי משו אש
D DIDGIN New member 6/9/04 #32 מישהו שמע במקרה על Akimbo? או על the james tylor quartet? שניהם מצויינים ואני מאוד אוהב אותם, למרות שיצא לי לשמוע מעט מהם (4 שירים מהראשונים ו10 מהשניים)
מישהו שמע במקרה על Akimbo? או על the james tylor quartet? שניהם מצויינים ואני מאוד אוהב אותם, למרות שיצא לי לשמוע מעט מהם (4 שירים מהראשונים ו10 מהשניים)
F FunkyGiraffe New member 7/9/04 #34 הדג נחש. הרבי האנקוק והרבה ג'יימס בראון ומעט בלאק אייד פיז [לפחות הם נוגעים בסטייל הזה] ג'אז FUNKY: סוני רולינס מיילס דיוויס
הדג נחש. הרבי האנקוק והרבה ג'יימס בראון ומעט בלאק אייד פיז [לפחות הם נוגעים בסטייל הזה] ג'אז FUNKY: סוני רולינס מיילס דיוויס
F FunkyGiraffe New member 7/9/04 #35 איך שכחתי: למרות ששמעתי רק אלבום אחד - הוא האלבום האהוב עליי [CALIFRONICATION] של הרד הוט צ'ילי פפרז, גם מרסדס בנד תותחים.
איך שכחתי: למרות ששמעתי רק אלבום אחד - הוא האלבום האהוב עליי [CALIFRONICATION] של הרד הוט צ'ילי פפרז, גם מרסדס בנד תותחים.