סקר

Arya Stark

New member
איך אתם בדיוק משיגים את הספרים

באנגלית ? איך שהבנתי, יש לאופוס איזה הסכם שעד שהם לא מתרגמים את הספרים אז אי אפשר למכור את הספר המקורי... אני בכל אופן די מתלבטת, כי מצד אחד גם ככה צריך לחכות מלא זמן עד שמרטין יסיים לכתוב את הספר אז גם לחכות עד שהנבלות באופוס יואילו בטובם לתרגם אותו... מצד שני, כבר התרגלתי לתרגום העברי ואני שונאת לקרוא באנגלית.

MIniMage

New member
שאלה בקשר לAmazon

לא לוחקים הרבה כסף על משלוחים לארץ??? ולמה שלא יהיה בארץ את הספר באנגלית לפני שהתרגום יצא???

הלדין

New member
אני אקרא את זה בעברית.

אין ספק שלא ייקח להם את אותו פרק הזמן שלקח להם לתרגם את "סופת החרבות". הגישה פה נגד תירגומים היא קיצונית מדי - עד כה, ראיתי שרוב התלונות הוא על כך שהתרגום הוא דווקא טוב קרי התלונה הייתה על כך שהתרגום לא מאונגלז מספיק.

אני בכלל לא נגד התרגום.

רק אמרתי שאין לי סבלנות לחכות בשבילו. אני דווקא חושב שזה טוב שהתרגום לא "מאונגלז", ושרוב שמות המקומות מתורגמים. לדעתי אם היו משאירים את כל השמות על כנם זה לא היה יוצא טוב.

feanor7

New member
אנגלית

לא קשור לזמן שצריך לחכות לתרגום, פשוט קראתי את כל הספרים באנגלית. בכלל בדר"כ אני מעדיפה לקרוא ספרים בשפת המקור (אם אני יכולה)

אנגלית

למי יש סבלנות לחכות עד לתרגום אגב, אחי מדווח שגם התרגום לצרפתית לא משהו

כריכרכה

New member
ודאי שאני מעדיף לקרוא בעברית

אבל אני אקרא את הספר באנגלית ביום הראשון בו אוכל להניח עליו את ידי.

IamJonSnow

New member
אני!

מכיוון שקראתי את כל השלושה באנגלית, ואין לי שום כוונה לקרוא אותם בעברית, לא עכשיו ולא אפעם..

למעלה