סקר

fresh untouched

New member
סקר

בטח כבר עשיתם את הסקר הזה מתישהו אבל שיהיה... *מי אתן חושבות שהבן הכי שווה בתוכנית: 1. ריאן. 2. סת'. 3. לוק. 4. דיג'יי. 5. זאק. 6. (למי שהגיע לחלק הזה בעונה השנייה) לוגן. ולבנים: *מי אתם חושבים שהבת הכי שווה בתוכנית: 1. מריסה 2. סאמר 3.לינדזי 4. ג'ולי 5. היילי 6. (למי שראה את העונה השנייה) ג'ס.

noy13pour

New member
לדעתי...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

*מי אתן חושבות שהבן הכי שווה בתוכנית: 2. סת'.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif בסקר. ופה...

לדעתי תכתבי מחדש ללא לוגן וג'ס.

f10

New member
מדרג מיופי לכיעור:

--------------- פצצת על 1. אלכס (כמובן) 2. ג'ס (זאת החברה הזאת של טריי שהוא פגש ביומולדת, שמוכרת סמים נכון?) 3. החברה של כיילב בעונה הראשונה (השם האמיתי שלה היה ניקול אאל"ט) 4.מריסה -------------- יפה 5. היילי --------------- ממוצעת 6. סמאר --------------- לא משהו 7. לינדזי -------------- כיעור 8. קירסטין (משהו בפנים שלה מפריע לי. יש לה מבנה פנים מרובע כזה) 8. ג'ולי 9. אנה 10. ננה כהן
------------- שטחי שכמוני - הבלונדיניות בפיסגה

f10

New member
../images/Emo58.gifלמעלה למי שלא סיים את עונה2

JoHnYmYsTeR

New member
ג'ולי?כיעור?בן אדם לך תבדק...

וניקול לדעתי בראש הרשימה...היא הייתה...

Aviad1987

New member
ממש לא

ראית את הגוף שלה?!!?! . היא לא מביישת אף בת 20 עם המראה שלה...

f10

New member
היא פשוט לא נראת טוב

לא עונה על הקריטריונים הקפדניים שלי

../images/Emo45.gif

אולי הגיל שלה באמת לא משהו, אבל היא אישה עם יופי! היא לא נחשבת למכוערת. ויש לה בטן שטוחה
והיא סקסית כזאת

LeRanch

New member
עונה

ולבנים: *מי אתם חושבים שהבת הכי שווה בתוכנית: 1. מריסה - היא יפה אבל לא כל כך.. 2. סאמר - הכי יפה שיש!!! 3.לינדזי - יש לה פנים יפות.. 4. ג'ולי - יפה.. 5. היילי - פצצה!! 6. (למי שראה את העונה השנייה) ג'ס. מי?

f10

New member
למה לא דירגת לפי סדר

למה שמת את היילי וסאמר מתחת למריסה אם אתה חושב שהן יותר יפות

סאמר הכי יפה שיש?

אני חולקת עליך. סאמר היא לא הכי יפה שיש. יש בנות יותר שוות ממנה. סאמר יש לה יופי גס כזה, חד... היא גם מיוחדת או משהו. היא פשוט בע.

aviv lu 606

New member
עונה

ולבנים: *מי אתם חושבים שהבת הכי שווה בתוכנית: 1. מריסה 2. סאמר
3.לינדזי 4. ג'ולי 5. היילי 6. (למי שראה את העונה השנייה) ג'ס. סאמר הכי יפה וג'ולי גם אבל היא מבוגרת קצת אז בחרתי סאמר

aviv lu 606

New member
והנה הדירוג

1.סאמר הכי יפה -ג'ולי גם הכי יפה 3.אלכס -אנה 5.מריסה -היילי

Tinty

New member
../images/Emo58.gifים קריטיים בהודעה למעלה.

אנשים, תתחילו לסמן!

Tinkerbell3

New member
אמממ תורי

בטח כבר עשיתם את הסקר הזה מתישהו אבל שיהיה... *מי אתן חושבות שהבן הכי שווה בתוכנית: 1. סת' 2. זאק 3. לוק 4. ריאן 5. דיגי..לא אוהבת בכלל *מי אתם חושבים שהבת הכי שווה בתוכנית: 1. סאמר 2. אלכס 3. ג'ולי 4. היילי 5. מריסה 6. קריסטן 7. לינדזי בעככככססססס

noy13pour

New member
מה קריטי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif סך הכל 2 שמות../images/Emo70.gif

אני אישית לא יודעת מי הם ומה ההקשר שלהם ובטח גם לא שאר האנשים בפורום וולמה.......... כי זה רק שמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה