סקר

Tinty

New member
../images/Emo58.gif מדובר בספוילרים רציניים

משום שהזוכרים את אזכורו במהלך כמה פרקים בעונה הראשונה (ואולי גם השניה, לפני בואו ב217), יודעים שטריי הוא אחיו של ריאן. מן הסתם, עבור אותם אנשים זה עניין של חשבון פשוט (1+1, אם את מתעקשת), או גיגול אפילו יותר פשוט (
) עד לרגע בו יבינו שאחיו של ריאן השתחרר מהכלא ועובר לניופורט.

KaUrO DoNo

New member
לדעתי...

הבן הכי שווה מבחינת יופי זה זאק וגם סת' חמודי ומבחינת הדמות שהוא מגלם זה סת' כי אין על התפקיד שלו! בקשר לבנות לפי דעתי אלכס שווה ביותר וגם סאמר כוסית.

איימיס

New member
לדעתי

ראיין! ואני גם יעשה מהבנות: אני לא בטוחה אם אלכס או מריסה... נראה לי שמריסה יותר

gloom

New member
טוב הטעם שלי../images/Emo66.gif

יש לי טעם מוזר בבנות... 1. מריסה (זאת שאלה רטטורית כמובן לא?) 2. לינדזי 3.סאמר 4.קירסטין(אמא של סת' אם אני אל טועה) 5. אלכס

ayala65

New member
שלי ../images/Emo163.gif

הבן הכי שווה בתוכנית הוא ריאן [משום מה...] והכי שווה מבין הבנות- אלכס . תודו שהופתעתם

Tinty

New member
../images/Emo58.gif עד 224-גם ל24, עד פרק 417

ג'ס וניקול מעצבנות. טריי מעצבן אותי, ומכוער (אבל איך אעיד? גבר אנוכי).
תיאוריית הקשר? לשחקן שמשחק את טריי קוראים לוגאן, שזהו שם המשפחה של צ'רלס לוגאן, שמחליף את הנשיא קילר בפרק 417 לאחר הורדת מטוס הAir Force One (So Called, נסיון התנקשות בחיי הנשיא) שלו. השחקן שמשחק את לוגאן ב24, שיחק בפרק 204, "The New Era", של The OC, בתור לקוח יוקרתי של החברה של כיילב, שג'ולי מצליחה לשכר. (וואו: זה היה ארוך..)

fresh untouched

New member
תיאורייה נחמדה../images/Emo58.gif

אבל הסיבה האמיתית למה התבלבלתי זה כי לשחקן שמשחק את טריי באמת קוראים לוגן מרשל גרין וחשבתי על לוגן מורוניקה מארס... בלבול רציני.. אבל אח"כ גם תיקנתי את הטעות...

../images/Emo58.gif

לוגאן לא מכוער !!!
(אההה אישה אנוכי
) הוא חתיך והוא שקסי והוא "Bad boy" וככה אני אוהבת אותם !!

vini3

New member
זה בסדר אני כבר סיימתי לראות את העו

העונה השניהה, זה לא ספויילר בשבילי אבל נראה לי שהיא התכוונה לטריי

למעלה