סקר

talitook

New member
סקר

סקר נחמד שחשבתי עלי: כולם רושמים איזה דיסקים של גרין דיי יש להם ורושמים אותם לפי סדר הקניה אז הדיסקים שאני קניתי לפי סדר הקניה: American Idiot Shenanigans International Superhits InsomniaC Warning Dookie 39/Smooth חסרים לי 2 דיסקים ויש לי את כל הדיסקים שלהם איזה כיף

WiseL

New member
טוב

דוקי אינסומאניק ואני רותה לקנות את קרפלאנק!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((( כל שאר הדיסקים זה לא שווה לקנות (חוץ מהראשון) (לפי דעתי)

WiseL

New member
למה לא שווה לקנות?

כי כל השאר הדיסקים זה סתם ואני פחות אוהבת אותם. ו......... לא יודעת ככה ניראה לי.

coullette

New member
לי יש את:

דוקי נמרוד אמריקן אדיוט אינטרנשיונל ס"ה 1039

sapirush1

New member
לי יש רק שניים:

American Idiot International Superhits ויש לי עוד כמה שירים מדוקי

whatascene

New member
ממ..

כולם חוץ מקרפלאנק (בתקווה שבוע הבא) ואינט. סופרהיטס

רונוש3

New member
תודה ושכחתי את שלי..

אמריקן אידיוט... ויש לי עוד הרבה שירים במחשב, שהורדתי

whatsername

New member
שלי

Dookie Insomniac International Superhits Geek Stink Breath (הסינגל) Nimrod Warning Spitting (בוטלג) American Idiot Shenanigans 1,039Smoothed Out Slappy Hours (remastered) & Kerplunk Live at Woodstock (בוטלג) Bowling Bowling Bowling Parking Parking (בוטלג)

GD ROCKS

New member
מממ..

לא קניתי שום דיסק. יש לי רק את אמריקן אידיוט-אבל קנו לי אותו אבל אני אוספת עוד קצת כסף וקונה את הראשון (!!!)

barboshkiss

New member
טוף

ראשון Dookie Shenanigans & Warning & Nimrod- נרכשו לי ליומולדת :p International Superhits american idiot 1,039Smoothed & Kerplunk Insomniac זהו...יש לי את כל התשעה :p

BlueBeIl

New member
דוקי וכמה שנים טובות מאוחר יותר א"א

נראה לכם שיש לי כסף ליותר מזה?

mogili

New member
הממממ...

אמריקן אידיוט דוקי וורנינג נימרוד אינסומנייק אינטרנשיונל סופר היטס חסרים לי 3 שאני לא מוצאת......

למעלה