m American Idiot Dookie No money
C clam New member 22/7/05 #21 מממממממ אינטרנשיונל סופרהיטס דוקי קרפלאנק 1039 smoothed...... אמריקן אידיוט נימרוד ומתישהו באמצע הביאו לי את ספיטינג שזה הופעה.
מממממממ אינטרנשיונל סופרהיטס דוקי קרפלאנק 1039 smoothed...... אמריקן אידיוט נימרוד ומתישהו באמצע הביאו לי את ספיטינג שזה הופעה.
T talitook New member 22/7/05 #22 שאלה שחשבתי עליה.. כל התשובות האלה... עכשיו יש לי עוד שאלה: למי כאן אין שירים של גרין על המחשב שאין לו גם אותם על דיסק(לא צרוב...) כולם לענות
שאלה שחשבתי עליה.. כל התשובות האלה... עכשיו יש לי עוד שאלה: למי כאן אין שירים של גרין על המחשב שאין לו גם אותם על דיסק(לא צרוב...) כולם לענות
נ נועלה 123 New member 22/7/05 #24 אני לא הורדתי אפילו שיר אחד של ג"ד וגם לא צרבתי. דונט שוט מי פיפל.
ח חמוסה מתרוצצת New member 22/7/05 #27 הורדתי רק איזה שלושה../images/Emo163.gif מקרפלאנק. *sigh* זה מה יש בינתיים.
M mogili New member 22/7/05 #28 עונה dont wanna fall in love do da da my generation no one knows the judge's daughter suffocated Rest 1000 hours
עונה dont wanna fall in love do da da my generation no one knows the judge's daughter suffocated Rest 1000 hours
W WiseL New member 22/7/05 #29 גכנהגכיצח זאת אומרת אם אין לי שירים בכלל של גרין דיי.? אין לי חלק מוורנינג ואת שינניגנס או איך שכותבים.
גכנהגכיצח זאת אומרת אם אין לי שירים בכלל של גרין דיי.? אין לי חלק מוורנינג ואת שינניגנס או איך שכותבים.
W whatascene New member 23/7/05 #34 ממ יש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם פה ואין לי את כל הדיסקי אוסף האלה שהם נמצאים בהם.. כמו רוק אגאינטס בוש וכו' יש לי גם את קרפלאנק, אבל אני נמנעת מלהאזין לו עד שיהיה לי את הדיסק המקורי..!
ממ יש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם פה ואין לי את כל הדיסקי אוסף האלה שהם נמצאים בהם.. כמו רוק אגאינטס בוש וכו' יש לי גם את קרפלאנק, אבל אני נמנעת מלהאזין לו עד שיהיה לי את הדיסק המקורי..!
C carmelsaig New member 29/7/05 #36 כן, כן שמענו... נגיד שיש לך את כל הדיסקים טוב? אילו שירים יש בכל דיסק? נ.ב סורי שאני רעה פשוט משעמם לי בחיים...
כן, כן שמענו... נגיד שיש לך את כל הדיסקים טוב? אילו שירים יש בכל דיסק? נ.ב סורי שאני רעה פשוט משעמם לי בחיים...