העגבניה היתה אשמתי.....
B Boojie New member 10/10/01 #13 24 באוקטובר (רמז: עוד שבועיים...) ואגב, זה תאריך פופולרי בפורומי המד"ב - לפחות, בפורום אורט יש עוד שניים שנולדו בתאריך הזה...
24 באוקטובר (רמז: עוד שבועיים...) ואגב, זה תאריך פופולרי בפורומי המד"ב - לפחות, בפורום אורט יש עוד שניים שנולדו בתאריך הזה...
ג גרומיט New member 11/10/01 #20 1.12.71. החלפת קידומת השנה ../images/Emo10.gif ומי שיגלה לי את השרץ שקבע ביומולדת שלי את יום האיידס הבינלאומי, יש לי דיבור צפוף איתו
1.12.71. החלפת קידומת השנה ../images/Emo10.gif ומי שיגלה לי את השרץ שקבע ביומולדת שלי את יום האיידס הבינלאומי, יש לי דיבור צפוף איתו
M mermit New member 11/10/01 #24 16.8 תאריך הלידה של מדונה... תאריך החטיפה של אלוויס על ידי חייזרים...
ד דרגורן New member 11/10/01 #31 שני דברים... 1. משעמם לי מוות (אני בעבודה) אז קיבצתי את ימי ההולדת לקובץ (שמצורף) 2. אפשר לעדכן את הכרטיסים האישיים ולהוסיף שם את תאריך היום הולדת...
שני דברים... 1. משעמם לי מוות (אני בעבודה) אז קיבצתי את ימי ההולדת לקובץ (שמצורף) 2. אפשר לעדכן את הכרטיסים האישיים ולהוסיף שם את תאריך היום הולדת...
Y Y. Welis New member 12/10/01 #38 אני חייב לומר שבתור אסטרולוג חובב נתתם לי המון חומר למחשבה... יש כאן יחסים מעניינים של מזלות.. הרבה אש אדמה ומים, ומעט אויר, בדומה לפורומים ב´אורט´. מעניין.
אני חייב לומר שבתור אסטרולוג חובב נתתם לי המון חומר למחשבה... יש כאן יחסים מעניינים של מזלות.. הרבה אש אדמה ומים, ומעט אויר, בדומה לפורומים ב´אורט´. מעניין.