סרביה נגד אנגליה שידור חי ישיר לצפייה ישירה

• פותח הנושא ראובן נחמיאס
  • פורסם בתאריך
ר

ראובן נחמיאס

Guest

סרביה נגד אנגליה לצפייה ישירה, סרביה נגד אנגליה שידור חי, סרביה נגד אנגליה שידור ישיר, נבחרת סרביה נגד נבחרת אנגליה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, אנגליה נגד סרביה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, נבחרת אנגליה נגד נבחרת סרביה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, סרביה נגד בריטניה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, בריטניה נגד סרביה שידור חי ישיר לצפייה ישירה - תקציר המשחק: אני לא יודע, אני חושב שזה פשוט מפריע לי. מפריע לי שיש לך את כל האנרגיה לגרום לי להרגיש חשוב אבל כשהמחויבות דופקת לך על הדלת, אתה סוגר כל חלון ודוחה כל שיחה. אתה מחזיק אותי כמו מחזיק מפתחות שנאחז בסיכוי של נצח כאשר כל מה שאתה יכול לתת זה היום ואתמול. מעניין איך זה גרם לך להרגיש? האם זה היה מרגש לראות אותי צופה ומחכה שתסגור את העסקה? היה כיף לשמוע אותי סוגד לך כמו אלוהים אפילו בימים הכי גרועים שלך? זה מצחיק כי הייתי מוכן ללכת על הכל, אתה יודע. הייתי מוכן לקחת את הסיכון כי ידעתי שמה שיש לנו אמיתי - או לפחות כך חשבתי. כמו ילד שנשכח, נשארתי שם בזמן שכולם הלכו הביתה. חיכיתי יורו 2024 כל יום זה לא שלא ציפיתי לזה. אבל אני פשוט כל כך מבולבל מהאופן שבו גילית בי עניין כל הזמן, ואז השארת אותי תלוי בשנייה הבאה. איך אתה כל כך מפחד לסכן את החברות כשכבר הרסת אותה ברגע שביקשת ממני לבלות, לצאת לדייט, לבלות את הלילה, להגיד לך לאן אני הולך, ולהגיד לך מתי אגיע. בית? שינית את אופי הקשר שלנו. איך אני אמור להחזיר את זה למה שהיה פעם? במילותיה של טיילור סוויפט, ' ואם אני מתה בשבילך, למה אתה במתעורר?' קברת אותי חי אבל עדיין בחרת לשבת על הקבר ולהשקות את הדשא כדי שיישאר ירוק. אני אתכלך מתחת לאדמה קרה, אבל נוכחותך תרגיש חמה יותר על אדמה מוצקה, ותמשך זמן רב יותר מאלה שבאמת אהבו אותי - אלה שבאמת אכפת להם. אפילו אם אני יודע שבכל מקרה תמשיך לשכוח אותי. אז תגיד לי, חשבת פעם לרדוף אחרי? האם אי פעם עבר לך בראש שאתה רוצה גם מחר איתי? או שתמיד אהיה הבחורה שרק אהבת?​

למעלה