סרבן המצפון רותם מור זקוק לעזרתכם

• פותח הנושא iX
  • פורסם בתאריך

iX

New member
סרבן המצפון רותם מור זקוק לעזרתכם ../images/Emo53.gif

לאחר שנה וחצי של שירות סדיר בכוונתו להשתחרר מטעמי מצפון, אך ככל הנראה הוא ייכלא בשל כך כבר בהמשך השבוע - הכנסו לאתר האינטרנט שלו, התעדכנו במצבו, קראו דברים שכתב והביעו תמיכה

אמיר גל

New member
שיילך לעזאזל

אם הוא לא רוצה לשרת שלא ישרת אל תכניסו פה את האנשים שרוצים לשרת לאותו מצב שהיה לו תעזבו אותנו במנוחה ואיך בכלל החלטה לכתוב פה? זה פורום של מתגייסים אלו שרוצים לשרת ולתרום את תחפשו אחרים שיביעו תמיכה כי פה אני לא חושב שהוא יקבל את התמיכה שהוא רוצה

iX

New member
ואין מתלבטים בפורום? למה למנוע מהם

מידע שאולי מעניין אותם ואולי אולי גם עשוי לתרום להם משהו, לפחות לידע כללי? ובכל מקרה - הבחור כבר שנה וחצי שם! והוא נחוש במאבק הזה, יש הרי דרכים קלות ונעימות בהרבה להשתחרר. אני יודע שזה משהו שהיה חשוב לי לדעת כנער, אבל מעולם לא הגיע אלי מידע כזה בשלבים שלפני הגיוס.. זהו בערך.

MudVayne

New member
אמיר

אתה צודק לחלוטין. מסכימה עם כל מילה.. אוי, כמה שאני שונאת פצפיסטים יפי נפש. lowealpine

MudVayne

New member
אוי ואבוי

ועכשיו, אחרי שביקרתי באתר שלו- אני שונאת אותו אפילו יותר. אין שם מילה אחת על למה הוא משתחרר. הוא פשוט טוען שזה מסיבה מצפונית... אוי, גועל נפש. הוא צריך לא רק לעוף מהפורום, אלא לעוף מהמדינה, ורצוי שזה יהייה בבעיטה ולמקום עוין.

אמיר גל

New member
ל-mudvayne

צודקת צריך להעיף אותו למקום כמו ביירות או עזה או דמשק שיראה כמה שונאים אותנו ואז הוא אולי אם הוא יחזור משם בחיים אז אולי הוא יחליט לשרת את המדינה ושיבין שהשירות שלו חשוב למדינה שלנו כמו שירות של כל חייל בצה"ל

AYELET1

New member
נראה לי מעט חצוף להכניס הודעה כזו

דווקא כאן. הוא שנה וחצי שם??? אנשי הפורום הזה נמצאים או ימצאו "שם" 3 שנים... ואחרי זה מילואים. לא נעים, לא נוח... לחלק , יש להניח, גם לא נוח עם כל המהלכים של צהל - אבל למרות כל זה מתגייסים! אז מי שמעוניין להשתחרר, שיואיל ויחפש מקומות אחרים לבקש בהם עזרה!!!

../images/Emo35.gif ../images/Emo38.gif מה הקשר למצפון?!?!? ../images/Emo34.gif

מה לעזאזל קשור המצפון המיוסר והמטופש של המשתמט (אני מבקש שיסלחו לי על סערת הרגשות) העלוב הזה??!!! בזמן שבו יותר מתמיד מובלטת העובדה שללא צבא חזקקיומנו בפינה הקטנה הזאת של העולם
היה מוטל בספק, האיש הזה ועוד רבים (מדי!!!) שכמותו מוצא תירוץ מטופש כל כך להתחמק ממילוי חובתו האזרחית-מוסרית-לאומית. מה הקשר בין להגן בצורה אקטיבית על ארצך מולדתך (ומשפחתך) לבין סלידה שלך מכוח/כוחניות/צבא בלה בלה בלה... מה זה קשור?! אני בטוח שגם לוחמי תש"ח, אלו שגרמו ללכך שיש לנו בכלל משהו, לא רצו להלחם. אף אחד לא רוצה. גם אני לא. אבל כשצריך, אז נלחמים. ועכשיו (וגם בעבר וגם בעתיד) צריך!!! שבי"זות לנו שאנחנו חיים במזרח-התיכון ולא בניו-זילנד. מי שלא מוצא חן בעיניו, יכול ללכת. רק שלא ישכח לא לדבר בעברית בקול רם כשהוא מסתובב בחו"ל...זה יכול לא למצוא חן בעיני מישהו...יהודים הם לא הכי פופולריים בעולם...מאז ומתמיד.

עופר ב.ה

New member
קדימה, להיכנס בו!

מצפון? מצפון זה מותרות של נורבגים! זה המצאה של שמאלנים עלובים! אצלינו - אצלינו נלחמים! הוא בטח בכלל ערבי בתחפושת, רוצה שיזרקו את כולנו לים. פרזיט! ויוה לה דוצ´ה! עופר

profil45

New member
למה?????

למה אין לפורום הזה "מנהל פורום" שיעיף הודעות כאלה

liorz1984

New member
קצת צחוק עוד לא הרג אף אחד

פגעתי בציפור הנפש הרכה שלך ? אני מאוד מצטער רק אל תתחיל לבכות

עופר ב.ה

New member
תשובה

זה שאין מנהל/ת פורום זו בעייה בפני עצמה, אבל בעייה אחרת היא שבממשק של תפוז אין למנהלים אפשרות למחוק הודעות בודדות, אלא רק שרשור שלם. כך שאם התחיל דיון רציני (מה שבהחלט לא קרה בשרשור הנוכחי) מישהו יכול לשים הודעה אידיוטית שהמנהל/ת לא ירצה/תרצה למחוק כי יש הודעות כן בעלות חשיבות. עופר

Stick

New member
אני לא מבין מה פשר ההתקפות האלה

מה אתם מתחילים לצרוח עליו שהוא משתמט בגלל שהוא פציפיסט? לא מוכר לכם המושג? אנחנו אומה שוחרת מלחמה שסוגדת למלחמה ["רוצים מלחמה" קורא ההמון המשולהב לאחר כל ארוע חבלני]. אומה אשר מחנכת את ילדיה להיות לוחמים ומטמיעה בהם מסרים של מי שיכול אך לא הולך לקרבי הוא פרזיט. תחשבו מה היה קורה אם הייתם לוקחים את חלק מהאימרות שלכם בפורום-שאלות כמו "אחי דפקת פעם ערבי?", "אני רוצה ללכת למגב כדי לדפוק לערבים מכות", "אם מתאים לך לפוצץ לאנשים את הראש אז לך לשייטת, אחי" ומעבירים אותם למקום אשר מרוחק מכאן, מקום שבו כל אדם יראה את הטרוף החייתי שאנחנו חיים בו. אתם קולטים באיזה טרוף אנחנו חיים? כאשר אנשים מתגייסים לצבא בגיל 18 על מנת להרוג ערבים?! אם הוא רוצה להשתמט רק בגלל שלא מתאים לו והוא כוסית, בסדר, תיכנסו בו חופשי, עליי. אבל אם בגלל סיבות אשר נוגדות את צו מצפונו, זו זכותו ואני תומך בו . אגב, להקדים תרופה למכה- אני עם פרופיל קרבי עם רצון מלא לשרת ביחידה קרבית ולאחר שנה בקורס הכנה לצה"ל. ואני גם שמאלני יפה נפש ופציפיסט [ואל תשאלו איך הדבר משתלב לי ביחד עם שירות קרבי, עדיין לא הצלחתי להסביר אפילו לעצמי].

למעלה