סרבן המצפון רותם מור זקוק לעזרתכם

• פותח הנושא iX
  • פורסם בתאריך

MudVayne

New member
חוצפנים שכמותכם....

they´ll never understand...? כן, אנחנו האספסוף הימני לעולם נבין אתכם, השמאלנים הנאורים, אנשי העולם הגדול... אנחנו מחנכים את הילדים שלנו למלחמה??? ומה עם הקייטנות של הפלסטינאים שמלמדים את הילדים שלהם לירות על חיילים ישראלים בזמנם הפנוי (כי לקחנו מהם את הטלויזיה בגלל ההפגנה האחרונה, ילדים מסכנים שכמותם), או הקייטנות של הערבים הישראלים מחיפה שמלמדים את הילדים שיום יבוא והם יקחו בחזרה את האדמות ש"הכובש האכזר" (אנחנו) לקח מסבא שלהם. סטיק, אנשים לא מתגייסים לצבא כדי להרוג ערבים. אנשים מתגייסים לצבא, בכל רחבי העולם, כדי להגן על מדינתם. מה לעשות שבמדינתנו הקטנה, אויבינו הם ערבים. ואנחנו לא יורים בכוונה להרוג, אנחנו יורים בכוונה להגן על עצמנו, בניגוד לילדים הפלסטינאים בני ה 11 שיורים על חיילים צה"ל על מנת להרוג. ובאשר להערה על מג"ב- נו, זה די ידוע שהאיכות אנשים במג"ב היא די ירודה (לא להפגע, כל המג"בניקים שבינינו- אם יש כאלה). אז אל תשכחו אפילו לרגע,שמאלנים נאורים, שבלעדינו- האספסוף הימני, הפטריוט ואוהב המדינה- סביר להניח שלא היינו פה היום. רותחת מעצבים, ואני חושבת שאיבדתי את הנקודה שלי לקראת הסוף, lowealpine

Stick

New member
תגובה,

קודם כל, איך הסקת שההודעה שלי יצאה כנגד ה"אספסוף הימני"? ההודעה לא יצאה כנגד אף סקטור בעם אלא כנגד העם כולו והדרך שבה אנחנו מגיבים למצב. לא כל השמאלנים בהכרח אוהבים ערבים [כן אני שמאלני "יפה נפש" אבל אין לי חיבה אליהם, אני רק רוצה שיבואו ויחיו איתנו בשלום וירגישו שווים במדינה הזאת]. אני לא מתנשא מעלייך, אז על תציגי אותי ככה. ואנחנו לא מחנכים למלחמה?! מה עם השבוע גדנ"ע אשר בו יורים בנשק, מה אם חבילות השי לחיילים בחזית [צעד שאין לי בעיות איתו, אך ילד קטן מסיק מכך שמתנות ראויות רק לחיילי החזית], גם איך שמערכת המשפט שלנו מקילה ראש ומתייחסת בקלות לפשעים כמו ריצוץ גולגולתו של ילד פלשתינאי, מראה שבעצם מעשים כאלה הם לגיטימיים. לא באתי ואמרתי שהפלשתינאים לא מחנכים למלחמה גם כן, הם בהחלט כן. התקשורת ומערכת החינוך שלהם היא מערכת אשר משתמשת בכל האמצעים על מנת להפיץ את התעמולה הפלשתינאית ולחנך לערכים מלחמתיים. אך, גם המורים שלנו לפני קום המדינה חינכו את הנוער גם הוא להתמרד לנקוט עמדה ויוזמה ועודדו באופן סמוי את הנוער להצטרף לתנועות מחתרת. הקייטנה של הערבים בחיפה, שכללה בין יתר הפעולות סיורים בכפרים שהושמדו היא גם פעילות לגיטימית לפי דעתי, לכל עם הזכות ללמוד על ההיסטוריה שלו. אם בקייטנה באו באמת והעבירו מסרים של "יום יבוא והאדמה תהיה שלנו שוב", אז צריך להכניס את מנהלי הקייטנה לכלא, אך אין לשלול מעם את הזכות ללמוד ולדעת על עברו. ואנשים לא מתגייסים לצבא כדי להרוג ערבים.... תגידי מה את צוחקת?! את קראת את ההודעות כאן בפורומים?! חלק בלתי מבוטל כאן מדבר על לדפוק ערבים. אם את חושבת שכל כדור שצה"ל יורה, הוא על מנת להגן, ואין מצב שבו, ה"שתחרר הרסן", אז את מנותקת מהמציאות: לא קראת כתבות אשר בהן קציני צה"ל הודו שהחיילים "חמים על ההדק", המידע יצא מאושר גם על ידי קצינים אנונימיים וגם על ידי צלף בצה"ל [שאת שמו אני לא זוכר]. ההערה שלך על מגב היא הערה מטומטמת וסטראוטיפית, אני לא מתכוון להתייחס אליה. אני אוהב את המדינה הזאת בדיוק כמוך, וכמו שאמרתי מקודם [אבל כראה שלא טרחת לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף] אני כן אתגייס ליחידה קרבית כמו חברים שלי. בכלל, שמעת על היוזמה של מרץ לשלוח את הנוער שלה ל... [כן כן] מג"ב?. והערה אחרונה- מל ההודעה שלך דבר עיקרי מאוד "צעק החוצה"- אתם X ואנחנו Y. אנחנו עם אחד, תפסיקי לנסות לפלג ולחלק אותנו, מי שלא רוצה להיות כאן יכול כבר מזמן לערוק ולעוף לחו"ל, אבל אנחנו כאן, אנחנו רוצים לחיות כאן לנצח. ואני מוכן להילחם בשביל הרצון הזה. Stick

MudVayne

New member
יופי

א. הערה על ה"אספסוף הימני" היתה מופנית לנריה, לא אליך. בגלל זה גם כתבתי לפני ההערה הזו "they´ll never understand", שזה מה שהוא אמר בתגובה אליך. ב. לא, אנחנו לא מחנכים למלחמה. אני אגיד את זה עוד הפעם: אנחנו לא מחנכים למלחמה. ב1. הגדנ"ע?? מכינים אותנו לצה"ל, שזה צבא מוכר וארגון מאושר בידי האו"ם, בניגוד לפלסטינאים אשר מכינים את ילדיהם לארגוני טרור (שלצערי הרב זה נראה כאילו האו"ם מכיר גם בהם). עוד הבדל קטן הוא שלנו לא נותנים לשמור את הנשק אחרי הגדנ"ע. ב2. חבילות השי לחיילי החזית- טוב מאוד. הם פועלים למען המדינה, ולכן אנחו, האזרחים, נודה להם. וזה לא הולך רק אליהם, גם ג´ובניקים מקבלים חבילת שי. לא מבינה מה הבעיה פה, אז אנחנו מצ´פרים אנשים שמגנים עלינו. יש להם גם הנחות במקומות ציבוריים ויש להם כבוד בחברה הישראלית, כמו שצריך להיות. ב3. מערכת המשפט שלנו עוצרת כל ילד יהודי שזרק אבנים על פלסטינאים או עשה משהו דומה (6 נערים לפני כמה ימים, זרקו אבנים על מכוניות של ערבים, פגעו לפלסטינאי אחד ברגל- ועכשיו הם במעצר עד להודעה חדשה). גם פה אני צריכה להגיד "בניגוד לרשות הפלסטינאית" או שהבנת את הרעיון? ב4. נכון, המורים והמדריכים עודדו הצטרפות לתנועות נוער שיגנו על המדינה ושיפעלו באופן אקטיבי ופאסיבי למען המולדת. ההבדל הוא שהם לא עלו על אוטובוסים ופוצצו עצמם. הם לא נכנסו למסעדות ערביות, הסתכלו למלצרית בעיניים ופוצצו עצמם. זה מעשה שפל ופחדני, כיאה לאויבינו. התקשורת שלנו אז גם לא השמיעה שירים שאומרים באופן מפורש שאם אתה רוצח ערבים אתה קדוש. ג. לא, אנשים לא מתגייסים לצבא כדי להרוג ערבים. או, אולי אני אנסח את זה אחרת- הם יכולים לחשוב שהם מתגייסים כדי להרוג ערבים, אבל זו לא מטרת הצבא, ולכן הם לא מתגייסים בשביל זה. ג1. נכון, קרו מקרים שהשתחרר הרסן וחיילים ירו כדורים על מנת להרוג. ועל זה צריך לשלוח אותם לכלא, ובחיים שלי לא טענתי אחרת. חיילים צריכים להשמע להוראות מפקדיהם, ומפקדיהם צריכים להשמע להוראות הרמטכ"ל- והרמטכ"ל לא אמר לירות על מנת להרוג, ולכן הם צריכים לתת את הדין-וחשבון. ד. "היוזמה של מרצ לשלוח את הנוער שלה למגב"? תודה רבה באמת לנוער מרצ שהתעורר. ו.. נוער מר"צ לא יכול לחשוב בשביל עצמו? הוא צריך שמנהיגי התנועה יגידו לו לאן ללכת בצבא? כן קראתי את ההודעה שלך עד הסוף, ואני יודעת שאתה הולך להתגייס לקרבי. אני לא זוכרת שום דבר בהודעה שלי שאמר אחרת. לא קראתי לך משתמט, לא קראתי לך פציפיסט. אתה הולך להתגייס לקרבי- וכל הכבוד לך על כך. אבל אני כן מתנצלת אם רמזתי לכך שאתם Y ואנחו X. אתה צודק, אנחנו באמת עם אחד, וצריכים להשאר מאוחדים- אז אני מתנצלת. lowealpine

MudVayne

New member
ועוד משהו

בקשר להודעה של the pinky and the floyd- אני מכירה את הגלעד הזה, עוד מימי הרחוקים בפורום תיכוניסטים... א. הוא ימני אפילו יותר קיצוני ממני. ב. אז מפקד אחד מטומטם, אז מה? אז מהודעה של אדם קיצוני שציטט איזה מפקד בגיבוש יחיד אתה מחליט שהצבא שלנו קיים על מנת להרוג? אה, ושמישהו יגיד לגלעד ש"מורן" זה לא כזה "טופ סיקרט"..

../images/Emo46.gif להתגייס כדי להרוג ערבים?!?!? ../images/Emo35.gif

תגיד לי , איפה אתה חי?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! אתה יהודי בכלל?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! יש לנו ברירה אחרת?!?!?!?!?!?!??!?! אתה חושב שאם היינו יכולים לעבור לשבדיה לא היינו עוברים?!?!?!?!?! אף אחד לא מתגייס לצבא ההגנה לישראל כדי להרוג! מתגייסים כדי להגן על עצמנו! אף אחד אחר לא יעשה את זה במקומנו! וכולם כולל כולם יודעים מה קרה כשלא היתה לנו מדינה ולא צבא! ללא צבא חזק, אנחנו יכולים להצחיל לבנות ספינות או לחפור קברים, כי פה בטח לא נשאר. כל טוב לכולם.

טל עדתו

New member
אוף!!!! ../images/Emo46.gif כל פעם אותו ויכוח!!!

דיייייייייי כבר!!!!!!!!!!! כל פעם אתם מגיעים לויכוחים פוליטיים פה!!! די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה הרבה מאוד אנשים שממש לא רוצים להכנס לזה, אז בבקשה, הכנסתם לפורום הזה אינספור פעמים פוליטיקה...למען האמת בחודש חודשיים האחרונים זה הפך ל"נושא השבוע" בפורום הזה....וזה כבר ממש מאוס!!! הוא שונא עברים...וההוא אוהב...הוא רוצה שלום...וזה לא יודע מה הוא רוצה...הוא ימני וההוא שמאלני....הוא מרכז והההוא....די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דייייייייייייייייי
טל.

barakas

New member
בדיוק...

דיון על השתמטות הופך פה תמיד לדיון על פוליטיקה...אומנם הנושאים שזורים זה בזה אבל זה לא לפורום

Eagle49

New member
אחד שהתגייס

התגייסתי ואני יכול להגיד שיש איתי חברה שמתים להרוג ערבים אבל מאחר וזה לא חוקי רק להרביץ לכמה ויש איתי חברה פצפיסטים גמורים שלא רוצים לירות כדור אחד ויש גם מג"בניק אחד שהעיפו אותו כי הרביץ לערבי והוא התגייס שוב בכל מקרה לצבא יש קוד אתי על פיו נוהגים, וכל מי שסוטה ממנו חוטף כך שלא משנה מה הדעה הפוליטית שלך לפני הצבא או במהלךף השרות אין לה כל קשר לתעסוקה ולאופן הפעילות שלך

למעלה