סרוב לתו חניה עיריית תל אביב

Roeymas

New member
סרוב לתו חניה עיריית תל אביב

הי

שלחתי פניה מקוונת לבקשת תו חניה עירוני לעיריית תל אביב.
אני רשום בת.ז בתל אביב (יחד בבית הוריי) וגם במקביל לבקשה לתו חניה הוצאתי בקשה לכרטיס תושב תל אביב (דיגיטל) וגם קיבלתי אותו.
לאחר יומיים לפניה המקוונת קיבלתי טלפון מנציגה של העירייה והיא מודיעה לי שאני לא זכאי לקבל תו חניה
לרכבי כי אשתי רשומה בת.ז שלה בבת ים. ושהיא גם צריכה להיות רשומה בת.ז שלה בת״א. וכך זה יוכיח להם שאני גר בת״א.
התרעמתי על כך ושאלתי איפה זה כתוב אצלכם. לא מצויין שום דבר לגבי זה בדרישות שלהם באתר העירייה!
היא אמרה לי שזה נוהל פנימי שלהם.
ביקשתי לקבל תשובה בכתב על כך . היא סירבה . ולאחר שהתעקשתי היא אמרה שישלחו לי תשובה בדואר.
זה הרי אבסורד שהעירייה נותנת לי באותו זמן כרטיס תושב ומצד שני מסרבת לתת לי תו חניה לרכב.
את דוחות החניה הם שולחים לי לכתובת מגורים בתל אביב. זה בשבילם מספיק.

האם זה חוקי? האם יש דרך להלחם בזה?

בברכה
רוי

be_roo

New member
תו חניה של ת"א הוא מצרך מבוקש ולכן העיריה מנסה להלחם

בקומבינות שונות ע"י דרישות נוקשות.
מוזר שאשתך הצליחה בכלל להוציא תו לעצמה כאשר אינה רשומה בעיר, או שמא שינוי הכתובת נעשה אחרי קבלת התו, ואז היא היתה אמורה להחזירו.
מתאורך ניתן לנחש שאתם אכן חיים בבת-ים, ואתה רשום עדיין אצל הוריך לצורך נוחות, אלה בדיוק המקרים שבהם העיריה מנסה למנוע הנפקת תו.

wil

New member
הוא לא כתב שהאישה קיבלה תו...

והנה קיבלנו על הדרך דוגמה מספר 93465394765 ליתרונות של חיים בזוגיות ללא נישואין על פני נישואין

Roeymas

New member
לי זה נראה כמו שיטת מצליח של העירייה

קריטריונים לקבלת תו חניה כתובת מגורים בתל-אביב-יפו המעודכנת במשרד הפנים.בעלות על הרכב* (ראה פירוט בטבלה מטה).רישום בארנונה כמחזיק בנכס.רישיון רכב בתוקף.במקרה שהינך עומד בקריטריונים הרשומים מעלה, מ-1.1.2013 אין צורך בהמצאת מסמכים להוכחת זכאותך לתו – הנתונים ייבדקו באמצעות מערכות ממוחשבות שבשימוש העירייה.אני עונה על הקריטריונים הנל. וגם מחזיק בכרטיס תושב שהעירייה הנפיקה לי אך לפני כשבועיים.ומה הקשר לאשתי? אני הוא זה שמבקש לרכבי תו חניה.לשיטתך עו״ד ארבל זה היה קובע אם אדם גר בתא אך לא רשום כך בת.ז? למעט מקרה עו״ד אחד מחיפה שעבר לתל אביב. אני לא חושב שהעירייה תסכים לכךכיצד העירייה מכירה בי כתושב תל אביב ומנפיקה לי כרטיס תושב אך מסרבת לתת לי תו חניה בגלל שאשתי רשומה בבת ים? מדוע הרישום של אשתי בת.ז ״חזק״ יותר מהרישום שלי בת.ז?אני מניח שיש להם גישה למאגר רישום משרד הפנים וכך ראו היכן אשתי רשומה. ולמה אשתי צריכה לוותר על הרישום שלה בבת ים? מאיפה החוצפה של עיריית תל אביב להכתיב לאנשים דברים כאלו???והפקידה אומרת לי שזה ״נוהל פנימי״ שלהם. סליחה??? קריטריונים אמורים להיות גלויים וברורים לציבור! עצם זה שהיא רצתה להסתפק בעדכון טלפוני נראה לי מאוד מחשיד. ולכן דרשתי ממנה לשלוח לי בדואר תשובה רשמית.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אחד משניכם - אשתך או אתה - משקר

אזרח צריך לדווח למשרד הפנים את כתבתו האמיתית.
ולא ברור לי מדוע הנך מלין על עיריית תל אביב שאינה מוכנה "לקנות" שקרים.

הי, הי! משקר? אתה אגרסיבי. אולי הם חיים בנפרד?

השתמטות משירות לתושבים על סמך מנהגים רווחים (חיי נישואים משותפים) שאינם מחויבי החוק או המציאות - היא אנטי שיוויונית.
וממך, ברזילי, הייתי מצפה להתנצלות על האשמה כה בוטה חסרת בסיס מוכח.

למעלה