סרטון שמצאתי ברשת

One Echoe

New member
בתקופה שווטארס " העיף "

לא בדיוק העיף, את סיד, לא היה לו עדיין שום מעמד בלהקה, להיפך, מי שהכי כתב שירים בלהקה היה רייט. אני חושב שווטארס פשוט נכה רגשית, כמו שאמרו למעלה... וכל הסיפור כמובן נובע גם ממה שציף כתבה כנ"ל... חוסר המודעות, הפזיזות, והשאפתנות... אבל בכל זאת, גילמור ומייסון עזרו לו בהפקת תקליטי הסולו... קשה להבין מה בדיוק הלך שם, זו הייתה תרבות אחרת לגמרי משל היום.

Silvernaor

New member
בקשר לכלי נשיפה

ראיתי שבסוף ההופעות של החומה כל משתתפי המופע עולים להגיד תודה ולשיר outside the wall ובראשם עומד רוג'ר ומנגן על קלרינט\סקסופון סופרן האם הוא עושה את עצמו או שהוא באמת יודע לנגן?

vegetable man

New member
אוהה...איזה סרטון נהדר

ונדיר! כמה יפה שהעלית אותו מעציב אותי לראות את זה. קשה לצפייה.

wommer

New member
יש עוד קליפים מהופעות גם

כולל לייב 8. תעשה שם את החיפוש אחר השם של פינק פלויד בוידאו והוא ימצא לך שם כמה...

One Echoe

New member
ניתן לראות

את העיניים החלולות של סיד... למעשה: קשה לא להבחין.

PINK PIE

New member
מה שבטוח

שסיד תמיד ישאר מסתורי בעצם המיסתוריות האפלולית שלו זה מה שבנה את הפינק פלויד

THE WALL1

New member
פייייייי

אחלה סרטון.... אבל רגע... את בארט העיפו מהלהקה כי הוא היה מכור לLSD אז אני לא מבינה מה ווטרס אשם??? או שהבנתי פה משהו לא נכון או שלא יודעת.... מישהו מוכן להסביר לי??!?!

אני ממליצה לך לקרוא את הביוגרפיה

של סיד, המופיעה במאמרי הפורום, וכן את ההסטוריה המקוצרת של הלהקה, שמצויה גם כן שם. כמו כן, יש עשרות או מאות שרשורים על הנושא בפורום - אפשר לעשות חיפוש.

THE WALL1

New member
אהה נזכרתי..

בטוח שאת יודעת... איך עודים שרשור?? חחח אל תצחקו עליי וגם לדעתי ווטרס לא כ"כ אשם בזה שבארט יצא מהלהקה כי הוא היה מכור לסם הזה ולא היה יכול לתפקד בצורה טובה בלהקה... לפי דעתי היה דיי הגיוני להוציא אותו...

איך מה? שרשור חדש?

למעלה, בפס הכתום, יש מצד ימין קישור ל"הוספת הודעה". לחצי עליה, כתבי את הודעתך ושלחי.

THE WALL1

New member
את זה אני יודעת אבל

נגיד לפני כמה זמן נכנסתי לאיזה דף מהדפים הקודמים של הפורום וראיתי שרשור של תמונות של רוג'ר ווטרס אז רציתי להוסיף תמונה לכל התמונות שהיו שם כבר אבל לא ידעתי איך עושים.... לזה אני מתכוונת

למעלה