סרטוניי ספויילר !

סוכריה16

New member
../images/Emo58.gif

ולמי שעוד לא הבין הם שמה בפרקים האחרונים של העונה השנייה

סוכריה16

New member
../images/Emo58.gif היא פשוט שלמות!!!

דיי היא כזו מיוחדתתתתת! אני כל כך אוהבת אותה נונהההה

סוכריה16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifיוווווווווווווווווווווווווו

זה כזה... אהאהאההאהאהאהאהא. מרגש אפילו!@ דולסה ואלפונסו גמרו!
כאילו אם הבנתי נכון!? ואנהי כזו.. אבל כזוווווווווווו יפה! איך היא שרה להם וחיבקה אותם.. ופונצ'ו מאמי "ג'ו דיגו ארה תו דיסס בדה ארבדה ארבדה" חח וכרסיטיאן צדק- חלומות מתגשמים! וראיתם איזה טיפוסים! הם פשוט נפגשו עם כמויות של מעריצים אני עוד בשוק! וכולם מטומטמות שם! לפחות מי שהראו! חח.. ואיזה חמוד ההוא שבא למאייטה.. וביקש שתעזור לאחותה שחולה או שכחתי כבר! מדהיםםםםםםםםםםםם! אנהי שוב התנהגה כמו מלכה, ופונצ'ו גם

סוכריה16

New member
מה זה אף אחת לא עשתה כלום לפון

חחחחחחחח איך עשו לאנהי "כריסטופר?!" "בייאן גראסיס" חח זה היה ענק

../images/Emo7.gifדייייייייי איזה כיף להם!!!!!!

אני פשוט מקנאה בלי להיות מגעילה רוב הילידם שם מה זה מוזרים..חח לא יודעת.. מכוערים כאלה..חחח לעומתם-RBD מושלמים!! זה מוזר שהם צועקים RBD אני רגילה ארווי...חחחח אנהי פשוט מקסימה...היא מותק
דולסה אין לי כבר מילים והיא נראית הכי יפה שיש..פשוט 1000 שקל..חח אלפונוסו-דייי אין כבר מה להוסיף..הוא פשוט בונבון איזה כיף לילדה הקטנה שחיבקה אותו... הילדה שדיברה ואמרה שאוהבת את רוברטה יש לה קול כמו למרסלינו...חח שהיה ב406... כריסטופר ומאיטה מקסימים גם!! וכריסטיאן-אני מתה עליו!!

סוכריה16

New member
חחחחח

זהו.. הם נראים סינים כאלה... יפנים.. וכולם מוזרים! רק פעם אחת שראיתי ראיתי מעריצות נורמליות לחלוטין כאלה.. שנראות חמודות חחח... לא יודעת הכי אהבתי את איך שנראתה אנהי.. ומאייטה! דיי התחלתי ממש לאהוב את השחקנית הזו!

חחחחחחחחח נכון סינים כאלההה

והם מקסיקנים לא??חחח אהבתי את דולסה עם המרא הזה..היא יפיופה.. ואני לא כל כך אוהבת את אנהי בלי פן..לא יודעת הסתכלתי טוב ויפה לה פן!! ומאיטה מדהימה!!

סוכריה16

New member
להפך! אנהי הייתה נראית מעולה

ודולסה הכי פחות אהבתי.. וואי מאייטה איזה יפהההה!! גם היום בפרק!! היא ממש מיוחדת! ופונצ'ו ררררררררררררררררררררררררררררררררררר!! חח.. אני שמעתי ש 80 אחוזים מהמקסקנים הם צאצאים של אינדיאנים! חח אבל מי שבמסן שלי ממש יפים דווקא.. חח אני מדברת עם בת שהיא יפה כזו ועם שני בנים חמודיםםםםםםם חחח... ושאלתי אותם על זה והם לא הבינו אותי.. יותר טוב!! חח... בגלל זה נראה לי שלטלוויזיה לוקחים תממש הכי יפים! חח תארו לכם את פונצ'ו אידיניאני

ג ב ש ו ש

New member
מההה../images/Emo35.gifדולסה ופונצ'ו ניפרדו?../images/Emo88.gif

את רציניתתת
לאאאאאא אולי הוא יהיה עם ANY
חחח

../images/Emo10.gifכןןן היא אמרה שהיא פנויהההה

ושאלו ופונצו? אז היא אמרה שהם פרודים!! אוףףף הזוג המושלם!

LemonLimeLilach

New member
תלוי ממתי הסרטון!

דיקלה, ממתי הסרטון? כי אל תשכחו שלפני כמה שבועות הם עוד אמרו שהם נפרדו ואז גילינו שהם שקרנים תחמנים

סוכריה16

New member
חח ואני הייתי כל כך מאושרת עד

שראיתי שהם שיקרו!! רעים!! אממ.. הסרטון ממש השבוע! נראה לי יוםפ לפני ששמתי אפילו..

סוכריה16

New member
חחחח ...../images/Emo3.gif

אני האמת אף פעם לא אהבתי את דולסה עם פונצ'ו.. לא ידועת! לא אוהבת אותם יחד!! היגע הזמן שכל אחד יפרד לכמה זמן באמת

למעלה