סרטים או ספרים - מה עדיף?

Sודית

New member
אוי אוי אוי, את יודעת לאן זה זורק אותי?

אני חושבת לגיל 16, 17.....הדיסקוטקים, האורות המעומעמים, סלאוו עם השווה של פעם.....ידיים רועדות, לב פועם בחוזקה..... יווווו, איך שירים יכולים להחזיר אותנו לכל מקום.

הפתעה100

New member
מותר להדחף?

http://www.youtube.com/watch?v=VCpecQSvh2Q&feature=related

Sודית

New member
מותר ועוד מותר, במיוחד כשאת מביאה את הליטוף

האיטלקי הזה.....הכל שירים של פעם.... היו ימים....היו......

Sודית

New member
וואווו....מה את עושה .....בשעה כזאת.....

אך איזה שיר......מי בא לרקוד?

maxima

New member
סודית...גם אני לאחרונה לא מצליחה לקרוא הרבה

אבל זה בטח לחזור, כי הראש עסוק בדברים אחרים

Sודית

New member
אני נורא מקווה שיחזור לי.....

פעם הייתי קוראת בכייף.....יש לי כבר כמה ספרים שמחכים. בכמה מהם התחלתי לקרוא ולא המשכתי..... סתם יהודים.....הר אדוני.....הדבר היה ככה ועוד איזה שניים.

maxima

New member
הייתי מחליפה בספריה

שלושה ספרים בשבוע ולפעמים יותר עכשיו יצאתי לחופש מהספריה יש לי כמה ספרים בבית ואני לא מצליחה לקרוא אותם אולי יש משהו באויר...

"לאכול, להתפלל, לאהוב"...מה עדיף?

זה הספר שפתח את עונת הקריאה האחרונה שלי. קבלתי אותו במתנה לפני יותר משנה. היה ספר-טיסה . לא מעבר לזה. אבל פתח לי את התיאבון ואת מרתון הקריאה שהתרחש לפני כחודשיים שלושה ופסק. קראתי את "האיש שלא פסק לישון" של אהרון אפלפלד ומיד אחריו את "פרחי האפלה", גם כן של אפלפלד. לא זוכרת מה היה הנוסף
ואז..ירד המסך על הקריאה. ולגבי סרטים. בשלוש השנים האחרונות הייתי מנויה בסינמטק. הספקתי להנות מהמון סרטים. רובם סרטי סינמטק שלא הגיעו לקולנוע. גם את "לאכול, להתפלל, לאהוב" ראיתי שם. עדיף הספר. הסרט האחרון שראיתי בסינמטק היה "האמנות בזבל". מאז ראיתי שניים או שלושה סרטים בקולנוע ה"רגיל". וחידשתי מנוי לתיאטרון... הכל עניין של מצברוח, מצב האומה, מצב הסבלנות... ודרך אגב, מה הבעיה עם משקפי קריאה? יש כאלו יפים.

Sודית

New member
זה לא בגלל היופי..........של המשקפיים

קודם כול התעסבנתי שאני צריכה להרכיב משקפיים לקריאה ושנית באופן כללי אני לא סובלת משקפיים, אפילו לא משקפי שמש. אני צריכה להתרגל....מקווה שיחזור לי שוב החשק. בפעם האחרונה שקראתי....היו אלה שני ספרים מהממים. אחד "צבע המים" שממש בא לי לקרוא אותו שוב והשני "הנערה עם עגיל הפנינה" ומאז אני מתגעגעת לקרוא......

Sודית

New member
ובינתיים אני רואה סרטים .....

אני מאוד אוהבת סרטים.....במיוחד סרטי מתח וקרימי. גם דראמות טובות אני אוהבת או סרטים על משפט וכאלה. בקיצור אני דיי אוהבת סרטים ומעדיפה לראות אותם בבית, על הספה עם כוס קפה או כוס יין ליד, נרות דולקים מסביב ומישו שווה ליד גם

אין עדיף

יש את הכיף של זה ויש את הכיף של זה רק לא לערבב קראתי בנשימה עצורה את המפתח של שרה ואז הסרט הלך פארש, איבד את כל האפקט, מי שראה את הסרט בלי הספר התרגש מאד. תמיד יש לי לפחות ספר אחד בקריאה בחלק מהמקרים יש לי 2 שלושה ואני לא מתבלבלת פעם היתי בולעת כמויות היום אני איטית המחשב גנב את מירב זמן הקריאה כעת אני קוראת את "אפר על ראשה" סיפור האונס המקראי של תמר ע"י אחיה אמנון מעניין מאד, נכתב ע"י הסופרת שכתבה גם את "אשת לפידות" שאהבתי סרט שבא לי לראות זה "הערת שוליים" ואני אראה

למעלה