סרטים ואירועים ב-

סרטים ואירועים ב-../images/Emo43.gif

התחרויות שלנו ממשיכות!
כרטיסים זוגיים ל"ארתור 3 - מלחמת שני העולמות"! הורים יקרים: כולנו יודעים שלא קל לגדל את הילדים בלי לצאת מפרופורציות מדי פעם... פורום להיות הורים מזמין אתכם לספר לו על פעם כזו ואולי לזכות בכרטיס זוגי לסרט! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=149&MessageId=147410580
מדוע החייזרים טרם ביקרו אותנו? פורום מדע בדיוני ופנטזיה מזמין אתכם לספר לנו מה לדעתכם יהיה התירוץ של החייזרים לאי הגעתם אלינו עד עתה - ואולי לקבל כרטיס כניסה זוגי לכנס "מאורות 2010"! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=147413140
רוצים כרטיסים ל"נרניה 3"? דודה שלכם צובטת לכם בלחיים? האח הקטן מחטט לכם בדברים? ספרו לנו בפורום שישיסטים על בן משפחה שמעצבן אתכם ואולי תזכו בכרטיס זוגי לסרט החדש "נרניה – המסע בדורך השחר"! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1859&MessageId=147471165

חחח כן אה?

אל תצפי לכאלה... it's all about רמיזות עם ג'רארד ופראנק חחח חוץ מהנשיקה ההיא שהייתה אחד הדברים

lilison13

New member
לייק ענקיי!

אתמול כל הלילה חרשתי על ההופעות מהחודש האחרון. אתם קולטים שיש עוד כמה שעות הופעה בניו יורק בחינם!!!! ואין לנו שום אפשרות להיות שם :'( !!!!!!! אעאעאעאעאעא,טוב לפחות מחר יהיו וידיאו חדשים! :)

lilison13

New member
מעניין אם הבנים קיבלו את החולצות שלהם חזרה חח

ולמה ג'רארד אסף אותם? OO

sashkaalex

New member
או.קי אני קוראת סמויה בפורום =)

או שיכול להיות שכבר היתחברתי לפה ואני לא זוכרת XD אבל אני מקירה את הלהקה מאז בלאק פרויד. אחת הלהקות האהובות עלי. מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של פרארד? כי כמו שהבנתי הם לא בקטע של גברים בכול זואת יש לשנהם אישה וילדים,ומיצד שני יכול להיות שהם עושים את זה בישביל ההצגה (כמו TATY בזמנם?)

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה הבאה!

אל תהיי סמויה >: ופרארד - זה התחיל כמשחק כדי לשלהב את הקהל, ונגמר ברומן לא מוכחש P: (מוזמנת לעיין בתמונות הפרארד בשרשור הקודם). ומי אלה TATY?

NoAmItA ChAn

New member
לאאאאאאאאא

פשוט הרבה מעריצים (ואפשר לומר, בעיקר מעריצות
) התחילו לפתח את הרעיון שזה יותר מסתם טיזינג על הבמה, וכך נולדה השמועה שזה בעצם רומן מוכחש בין השניים 3:

NoAmItA ChAn

New member
יאאאא, חמודיםםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!!

טחחחחח, הוא נותן לפראנקי את המיקרופון לשיר ושומעים שפראנקי שר בכלל לא בקצב
כאילו הוא שר שיר אחר XDDDDDDD מה הקטע של ה-"BOYS BOYS BOYS" בהתחלה? XDDDDDDDDDDD כאילו מה, הם מפרגנים לעצמם או משהו? וג'רארד מארגן אוסף חולצות או משהו? XDDDDDDDD שורה תחתונה: רואים שהם התגעגעו לבמה. ותכלס? גם אנחנו התגעגענו אליהם

ronali001

New member
לגמרי התגעגענוXD

חחחחחחחחח ונראלי שהוא אומר BOYS BOYS BOYS!!! הוא כאילו התכוון שהבנות יעודדו את הבנים להוריד חולצה ולזרוק לבמהXD חחח אין לי מושג מה עבר על הבן אדם-אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו

NoAmItA ChAn

New member
אני יודעתתתת שזה כדי לעודד את הבנים

זה היה ציניות!! והתגעגעתי לנאומים שלו לפני פריזון

הוא היה עושה את זה כל הזמן בPR!../images/Emo119.gif

אני מזה מאושרת שהוא עושה דברים שהוא עשה בפרוג'קט רבולושיין... איזו תקופה יפה זאת הייתה
והם חוזרים לזה יאייי D:

NoAmItA ChAn

New member
מה הוא היה עושה ב-PR?

ויא, לא הייתי אז, אבל מכל הסרטונים שראיתי זה נראה לי סיבוב ההופעות הכי טוב שלהם *______* באיזה את היית, אגב? באוסטריה או משהו? או שאני מתבלבלת עם אורפז? XD

למעלה