סרטים ואירועים ב-

מה?! לא היית בתקופת PR?../images/Emo119.gif

זו הייתה תקופה מושלמת
הבנות של הפורום פשוט ישבו וכתבו פה שעות על גבי שעות גם בלילות, וכל הופעה חדשה שלהם הייתה מטורפת יותר מהשניה...
אז ג'רארד היה עושה את הקטע של החולצות של הבנים שם...מלא, ואז גם פראנקי וריי הורידו חולצה P: אני הייתי בהופעה באוסטריה כן, וגם אורפז הייתה שם.

ronali001

New member
חחחחחחחחחחחחח נקרעתי!

פשוט נקרעתי!XD איזה חמודים הם שיואועאוואוווו!!!!!!!!!!1 אבל לא הבנתי מה הקטע של החולצות?! חחח מסכן ג'רארד איך כל ההופעה הוא רק עסוק בלאסוף חולצות מהבמה חחחחחחחח יפשליייייייי
האא ולא כזה פרארדXD(היו גרועים מזה...) *לא מבינה מה כולם מתלהבים מזה..* תעלו אם יש עוד הופעות :)

הפרארד מתבצע כאשר...

מר פראנקי מרים את ישבנו כלפי מר ג'רארדוש ונוצר מגע מלוכלך בין השניים שעושה לי להרגיש טוב P:

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif פראררד!!!!! ../images/Emo99.gif

חחח יש איזה שתי תמונות, שאחת כאילו ג'רארד מעל פרנק וזה, ובשניה פרנק מרים את האגן שלו אל זה של ג'רארד XDD וכל פעם שאני רואה את התמונה הזאת אני חושבת לעצמי שפרנק חושב לעצמו מחשבות מלוכלכות -.- או שאולי זאת רק אני מחפשת רמזים לפראררד *-* השניים האלה פשוט...גררר....|ריר|

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif הנה התמונה! ../images/Emo99.gif D:

אוקיי, זאת תמונה מזווית אחת P:

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif ויש גם אייקון זז כזה XD

חח נו, לא יודעת איך קוראים לזה בעברית XP

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif האמת שלרגע אחד זה היה נראה לי כאילו -

כאילו ג'רארד עושה צרכים מעל פרנק ><""

Ayush Cohen

New member
חחחחחח

מהתמונה זה נרה כיאילו הוא מתעלל בו ומרביץ לו וזה עדיין נראה מגעיללל

lilison13

New member
ואיי בלי קשר להופעה אבל

סוף סוף השגתי את הפוסטר שלMCR ממעריב לנוער,אבל נחשו מה!! יש מאחורה פוסטר של שחקן שאני מאוד מאוד אוהבת גם.ואני לא ידועת מה לעשות הבחירה כ"כ קשה! :'(

lilison13

New member
השחקן שמשחק את בארני מאיך פגשתי את אמא

ניל פטריק האריס

למעלה