סרטים כחולים

נימשון

New member
סרטים כחולים

מישהו מוכן להסביר לי מה האטרקציה בדבר
אני מודה שפסלתי מראש, מעולם לא ראיתי סרט כחול מלבד הסרטונים הקצרים האלה שמעבירים במייל ואולי כאן טמונה לה התשובה וכי אם הייתי רואה אז הייתי מבינה על מה ולמה ההתלהבות.

אלמרה

New member
כנראה שזה אינדיבידואלי...

ובכל מקרה אסור להכליל, כשתתנסי בסרט באורך מלא, עם תאורה וסטים יפים, מוסיקת רקע ועלילה... אולי תשני את יחסך. אני ממליץ בחום על השימוש בטכנולוגיה של DVD אינטראקטיבי בו יש לך גם אפשרות לבחור את המשך העלילה, מיקומה ובעיקר את הסיום (לא אמרתי גמירה).

העלילה... בהחלט העלילה היא זו ...

שנותנת את הטון.... - זה עניין המתח - האם הכושי ימצא את הבלונדינית שמתקלחת או לא... - האם היא תעזוב את זה עם הקעקועים בסוף ? לדעתי זה סוג של יצר מציצנות מסויים או שהתיאוריה על כך שהמוח הוא איבר המין הגדול ביותר בגוף האדם היא נכונה ויש צורך לאותו אדם (זכר או נקבה) בסוג של גירוי כזה. וד"א - האם ידעת שחברת PRIVATE לפורנוגרפיה היא היחידה שנסחרת בבורסה עם מחזור שנתי של כמה מיליארדים טובים ?

אלמרה

New member
לא לא ידעתי ואין לי ענין בבורסה

ומעודי לא שמעתי על החברה הזו אבל הוא שאמרה לי פעם חברה חכמה צעירה מאוד: לפני שאתה מגיע לנקודת ה-G שלי - גרה לי את נקודת ה-B שלי... והתכוונה לנקודת ה-Brain, Between the ears לא מבטיח לך שום דבר אודות הגודל אבל אני בהחלט מחשיב את איבר המין שבין האזניים בנוסף לזה שבין הרגליים.

נימשון

New member
וסרט כחול זה מה שאמור

לגרות לי את המוח
וואי, כנראה באמת יש לי בעיה קשה...

בהחלט !!

שלא יובן לא נכון - מוח משחק תפקיד עצום אם לא תפקיד ראשי... אבל זה כבר נושא אחר לגמרי. מה גם - והנה ידיעה מרעישה אחרת - מניסויים שנערכו - גילו כי גבר (שהוא היה שפן הנסיונות לצורך העיניין) מתעוור לכמה חלקיקי שניה לאחר שהוא מביט בתמונה אירוטית. דובר על החלפת מידע ממידע חזותי שמנותב לחלק אחד של המוח למידע חזותי שעובר לחלק אחר במוח הקטן... אמיתי לגמרי... שזה אומר שנוצר למעשה למס' אלפיות השניה מצב של סוטול מוחי... הניסוי הזה בדק תוצאות של תאונות דרכים בכבישים בה הוצגו שלטי חוצות גדולים של בחורות לא חסודות במיוחד... זה ד"א גם הסיבה שבקבוק קולה בנוי בצורה שהוא בנוי - מזכיר גוף של אישה - המידע החזותי מגיע למקום אחר לגמרי - מקום ארכאי במוח האנושי שגורם לו להרגיש צמא. - אמיתי לגמרי גם כן. ולגבי החברה הזו - אתה מוזמן להכנס לאתר : WWW.PRIVATE.COM בזמנך החופשי וכמובן לא בזמן העבודה כי אז יהיה בעיות עם ה-coocies שתאלץ להסביר למה הם שם.....

מה קרה לך?

אף פעם לא הסתקרנת לדעת כמה מהר הגנן יכול להגיע למיטה של בעלת הבית החרמנית? או כמה סיליקונים יכולים להכנס לרזולוציית מסך סטנדרטית? אלה שאלות שמעניינות אנשים רבים, באמת חשבת שיש בסרטים האלה גירוי מיני?? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

magenta73

New member
נראה לי שזה יותר קטע של גברים

האמת... טוענים שגברים מתגרים יותר מויזואל ונשים מתגרות יותר מסאונד - קולות... וכמובן...גירוי אינלקטואלי - פנטזיה...

מעניין ונחמד במידה וזה איכותי

ולא בכל מצב .מנוף לחימום וגירוי במין וכו' .ממעט הבחורות שהכרתי הם מאוד מאוד אהבו סרטים כחולים דווקא .מעניין למה..

ד נ י ת3

New member
בובה,

תראי, סרטים כחולים מיועדים לגברים. ולכן אלה התשובות שניתנו לך. ביננו - לראות מישהיא "מקבלת" מ-5 גברים, ב-5 איזורים שונים - לא בדיוק עושה לנו את זה. אבל להם כן. (ובבקשה אל תהרגו אותי שאני מכלילה). תעשית הפורונו נוצרה על ידי גברים בשביל גברים. ואל תרגישי רע. זה לא בגלל שאת פולניה.

magenta73

New member
לאאאאאאאא

אוף איתך... אני נוסעת למדבר ביום שישי... יש מסיבה במצוקי דרגות... (רוצה לבוא?)

ד נ י ת3

New member
שיו! נשמע מדליק!!!!

כן! כן! כן! אפשר להביא את מאמי? ישנים במדבר?

magenta73

New member
בטח אפשר

ישנים במדבר, האמת, יש חדר עם 2 מיטות ספר, כי 2 מהחברות שמו לנו ברז... תבואי? איזה כיף!

אז ככה :

א- את מכלילה ב- תתפלאי כמה נשים צופות בפורנו ונהנות ממנו ג- דווקא תעשיית הפורנו הריווחית ביותר מופקת ע"י נשים - במאיות ומפיקות בפועל. ד- בתור אחד שעבד בסיפריית וידאו כמה שנים טובות - היו הרבה נשים ששכרו סרטי פרונו למסיבת רווקות זו או אחרת - ולאו דווקה סרטי גייז. האוכלוסויה מתחלקת לשניים - אלה שאוהבים ואלה שממש לא ככה זה.

א י ד י

New member
הכול במוח-

אם סרטים כחולים לא עובדים בשבילך יקירה, תנסי ספרות זולה ומלוכלכת. יש כאלה שהעניין הויזואלי עובד אצלהם יותר חזק ויש כאלה שפשוט צריכים איזה ספר טוב לפני השינה....

נימשון

New member
ספרות היא בכלל לא זולה

ולגמרי לא מלוכלכת. ספרות אירוטית היא אחד הדברים הכי מדליקים שיש, עם זה אני לגמרי מסכימה!

למעלה