סרטים כחולים

ד נ י ת3

New member
סביר להניח שאני מכלילה.

אני מתפלאת. מתפלאת מאוד. נשים מעדיפות סרטים יותר אירוטיים, ופחות ויזואליים. (זה כזה TURN OFF). מסיבות רווקות הן שונות לגמרי מצפייה באופן רגיל. והינה בא וידוי... במסיבת הרווקות שלי הביאו לי חשפן - כי ביקשתי - כי רציתי להחזיר לו - כי גם לו הביאו חשפניות (ברבים), והאמת - הייתי נהנת יותר אם היו מביאים לי מסאג'יסט... נשבעת לך. הרגשתי כלכך במבוכה. זה כלכך לא גירה אותי. הירגשתי אפילו מותקפת. פשוט לא היה כיף.

"רציתי להחזיר לו"....

מה אנחנו - בני 6 ??? כל כך פולני מצידך...
אבל עדיין הגיוני.... ולגבי כמות הנשים - אני חוזר ואומר - תתפלאי - אני אישית עשיתי סקר שכזה

כן - בהחלט

הרבה יותר הגיוני מ - "הייתי צעירה, הייתי צריכה את הכסף, הוא היה גבר שרמנטי בעל שיער כסוף וקסם אישי - זה התחיל מסשן צילומים רגיל למדיי - ואז הוא שאל בקול בריטון עמוק אם לא הייתי רוצה להפטר מהחולצה הכל-כך לוחצת שלי...." אני מניח שהבנו את הרעיון - אז זהו - שמזל שזה לא היה ככה....

באמת ?

זו גם שאלה מעניינת - האם היית מצטלמת בעירום - ואני מתכוון עם בן זוג שאת סומכת עליו ? לא היה מחמיא לך עם צלם היה מגיע ומציע לך סשן ?

ד נ י ת3

New member
כמו שאמרתי,

תמורת מליון דולר הייתי מסכימה. עם בן זוג? נראה לך????? (הגיון של פולניה)

נימשון

New member
עם בן זוג זה אחד הדברים

הכי מחרמנים והכי מקרבים שיש! סיפרו לי על זה פעם לא ניסיתי בעצמי

bulb

New member
אז זה אומר שעכשיו את לא צעירה? ../images/Emo3.gif

asian girl

New member
אם מעולם לא ראית סרט כחול אז../images/Emo101.gif

כדאי לך פעם אחת לראות... או שלא.. האמת שאין שם שום דבר מעניין. בואי נגיד שלא תמצאי שם משהו שהם עושים אחרת ממה שאת עושה עם החבר שלך... אותם איברים רק גברים בלי שיערות ועם הרבה שרירים ואחרי שלקחו איזה 5 קופסאות של ויאגרה...
ממה התלהבות? לא יודעת. הפסקתי לראות את הסרטים האלה מגיל 18. ואני נשבעת לך שבמציאות זה הרבה יותר טוב

lior 30 rg

New member
לי אין שערות ואני שרירי....

או שבעצם התכוונת לשערות על הגוף..

למעלה