סרטים עם טרנסג'נדרס?

סרטים עם טרנסג'נדרס?

מישהו יכול לכתוב באילו סרטים מופיעים טרנסג'נדרס למיניהם? אני אתחיל: הכל אודות אמה , רוק סטאר,המופע המרכזי של רוקי, פריסיליה מלכת המדבר. מישהו מכיר עוד? תודה

Sonata Of Tears

New member
כן

הדוויג והשארית העצבנית - סרט על להקת פאנק רוק צבעונית למדיי הנוסעת בעקבות מסע ההופעות של כוכב רוק ידוע, והלהקה מופיעה במקומות קטנים ליד האיצטדיונים ,כל הסרט מלובה בשירים , והסיפור מדבר בעיקר על עניין שינוי המין של הדוויג , סרט ממש ממש טוב, אני קניתי אותו לדי וי די ,ואני צופה בו המון ,והשירים שלו הפכו להמנון בישבילי. ויש את קאדילק של שבוע שזה על שלוש דראגיות שנוסעות לתחרות דראג, ובדרך נתקלות בכמה בעיות ,סרט מצחיק,דרמטתי ומומלץ

ליטל ו

New member
אוי, אני כל כך אוהבת!

השירים מדהימים, בהחלט המנוניים גם בשבילי :)

ליאתו

New member
השאלה החביבה עלי (זהירות, ספוילרים)

כבר נשאלה כאן, ומאז נזכרתי בעוד סרטים. בואו נראה: Britney Baby One More Time - סרט חצי-תיעודי, שמבוסס על סיפור חייה של טרנסית שזכתה בתחרות כפילים של בריטני ספירס, הפרס נשלל ממנה כשגילו שהיא גבר ביולוגי, והיא יוצאת למסע ברחבי אמריקה, עם כתב טלויזיה לא יוצלח, שאומר לה שהוא מצלם סרט תיעודי על חייה, אבל לעורך שלו הוא מספר שהוא אכן הצליח להסתפח למסע הופעות של בריטני ספירס. נורא מצחיק, נורא נוגע ללב, נורא יפה. ניל ג'ורדן הביא לנו את "משחק הדמעות", ובו לאיש המחתרת האירית יש מאהבת טרנסית, ואם אני זוכרת נכון - סרט מלא רוך ואהבה. זה היה די סנסציוני בזמנו. אבל סרטו האחרון שנקרא באנגלית "הגנב הטוב", ואני לא זוכרת איך תרגמו אותו, ממש נוראי בהקשר הזה (וגם בהקשרים אחרים, זה פשוט סרט רע). אז לצד הסטריוטיפים האחרים שמככבים בסרט (הנערה המזרח אירופאית היא זונה, הנער האלג'יראי הוא שטינקר וסוחר סמים, והגבר הלבן יכול לסמוך באמת רק על עצמו). בכל אופן, אחת השותפות לשוד שבמרכז הסרט היא פליפה, שהייתה פעם פיליפ, ומכשילה את השוד (זהירות, ספוילר לסרט שאני ממש לא ממליצה) כי למרות שהיא עוד מרביצה כמו גבר, אחרי הניתוח היא עכשיו מפחדת מעכבישים (באמת! לא המצאתי את זה!). לא ללכת (לדעתי). רוברט אלטמן "משהו ללבוש" מלא דמויות שמופיעות בו רק לרגע ואז ממשיכות הלאה, ובין השאר דני איילו בתור קרוס דרסר בחליפת חצאית ורודה מזעזעת. כל הסרט מתרוצצת לה זוגתו ברחבי פריס ורוכשת בגדים "במידה קצת יותר גדולה משלי", ובסופו רואים אותה סועדת איתו במסעדה, כאמור, בורוד מזעזע. על אד ווד דיברנו כבר - האיש והסרט. אד ווד היה במאי של סרטי B ואחר כך גגם של סרטי פורנו, קרוס דרסר בעל חיבה מיוחדת לסוודרי אנגורה. ג'וני דפ (שאיני מסתירה את חיבתי הרבה אליו) משחק אותו בסרטו של טים ברטון. יש כמובן את "חמים וטעים" הקלאסי, שבו שני גברים מתחפשים לנשים ומצטרפים לתזמורת נשים כדי לחמוק מהמאפיה. אחד מהם מתאהב בנגנית יוקללי שאותה משחקת מרלין מונרו (ואחר כך טוני קרטיס התראיין ואמר שלנשק את מרלין מונרו היה כמו לנשק את היטלר) ובשני, ג'ק למון, מתאהב מיליונר וכשג'ק למון מתוודה שהוא גבר, הוא נענה במשפט האלמותי nobody's perfect. ובטח החמצתי עוד הרבה.

נגה א

New member
אני אישית לא הייתי

ממליצה על אף סרט שעוסק בנורא הטרנסג'נדרס ישירות. רובם גרוטסקיים ולעגניים ועושים צחוק מכל העיניין הזה במובן הלא טוב. יש מעט מאוד סרטים שבאמת מציגים טרנסג'נדרס באור חיובי ואנושי ומלבב, לדעתי. "קאדילק של סופשבוע" למשל הוא גם קומדיה אבל הוא לא לוקח את עצמו ברצינות ואני אישית נהניתי ממנו וצחקתי הרבה. נ.ב. בקשר לסרט עם הכפילה של בריטני נזכרתי במשהו- עדיין קיים הכלל הנוראי הזה שאוסר על טרנסיות להשתתף בתחרויות יופי למיניהן? ואם כן מה דעתכם על זה? בבקשה תענו לי זה חשוב לי.

ליטל ו

New member
אני מפקפקת

שיש כאן הרבה אנשים שירגישו צורך להתווכח עם הגישה.

ליאתו

New member
עדיין יש כאלה

אבל אני חושבת שבשנים האחרונות יש גם כמה טובים (הסרט על הכפילה של בריטני, למשל, מתוק נורא; שמעתי רק דברים טובים על "בנים אינם בוכים" וכו'). אני מכירה את הסלידה האוטומטית הזאת - בעלי (שהוא מתמטיקאי) לא רואה סרטים על מתמטיקאים כי כל המתמטיקאים בסרטים "מבינים במספרים אבל לא בבני אדם", הם תמיד בוקים כאלה, גאונים עם יחסי אנוש גרועים. אני לא חושבת שזה השתפר בשנים האחרונות, אבל אם כן, לא נדע, כי אנחנו לא רואים סרטים כאלה...

עוד שניים

החיים בוורוד - היה ב- yes plus (ערוץ 12) לא מזמן. סרט בצרפתית על הקשיים של ילדה (mtf) בת 7 עם סביבתה ביחס להתבטאויות המגדריות שלה. חמוד ועצוב. אני מאוד אהבתי, אבל אני מניחה, שיש כאלה שהתחלחלו מהקיטש/צרפתיות/פשטנות, במיוחד אם הם מועדים להתחלחל מכאלה דברים. "נערה שונה" - לא ראיתי אבל אני רוצה לראות.

DarlingAdam

New member
נצלו"שון: מי רואה "ניקי"?

סדרה קומית, ערוץ 3, אמצע הלילה. מרי, זמרת בארים חביבה ואישה גנטית, מקבלת ביקורת טובה בעיתון שגורסת שהיא "מלכת הדראג הכי טובה בעיר". אחרי שהיא מתגברת על ההפתעה/עלבון, היא עולה על הבמה לבושה גלימה, ואומרת בקול נמוך מהרגיל שהיא חייבת למעריצים שיידעו מי היא באמת. ואז היא מורידה את הגלימה ומגלה תחתיה טוקסידו ותסרוקת "גברית" - דראג קינג מהמם מאין כמוהו.

אורי 0

New member
סרט שלא ראיתי

וכנראה גם לא אראה, כי אף אחד לא יהיה מוכן לראות אותו בוידאו פעם שניה, הוא "בנים אינם בוכים".

דיווה11

New member
יש עוד סרט........

פרינצסה קיבלתי אותו בוידאו מחברה עדיין לא ראיתי אבל הבנתי שמדובר בסרט על בחורות טרנסקסואליות שעובדות בזנות ואורי היקר בנים אינם בוכים זה אחד הסרטים הכי מרגשים שראיתי הרבה דמעות ירדו לי מהעיניים במהלך הסרט

DarlingAdam

New member
יש לפעמים בטלוויזיה.

אני פותח, רואה חצי דקה, ובורח להתחבא מתחת לאיזו אבן גדולה ונחמדה.

ליטל ו

New member
או, אהבתי את המשחק הזה (ספוילרונים)

שיגעון של בנות - עוד מז'אנר ה"סטרייט נורמאלי נאלץ להתחפש לאישה", ודבילי חלק לא מבוטל מהזמן, אבל מייקל רוזנבאום שואב (אותי, לפחות) פנימה, ואמין, ויפהפיה, ולמרות שזה לא נאמר רשמית, לדעתי הדמות שלו טרנסית למהדרין. ויש לי כבוד לסרט שמציג טרנסית כמישהי שיכולה ללבוש מכנסיים ולשחק פוטבול, אם בא לה. טוטסי- שאני אוהבת בכל לב וראיתי עשרות ומאות פעמים. גם מהז'אנר הנ"ל, אבל כתוב בצורה גאונית, משוחק נפלא וכיפי, ובדיעבד - כשאתה צורח עלך אנשים שזו לא דמות אלא משהו שיוצא מתוכך, ושיש בך אישה שרוצה להגיד דברים לעולם, ואז מסרב להשאיל לחברה שלך שמלה כי היא עלולה להרוס אותה (למרות שרשמית אתה לא הולך להתלבש כאישה שוב לעולם) - יש בזה משהו מעבר להכרח מקצועי. סיפור אהבה בשלושה חלקים - חמוד, אם כי לא מתמקד בנושא הטרנסי במיוחד. קצת אובר-דרמטי מדי פעם, אבל נוגע ללב ומצחיק להפליא ועשוי באהבה. חצות בגן הטוב והרע - מתיימר להיות טרנס-פרנדלי, אבל לדעתי נכשל נמרצות. אורלנדו - ע"פ ורג'יניה וולף, ומה רע :) סרט חביב ויפה. מה זה פאט - סרט זוועתי שמנסה נואשות לעבוד על גימיק, שאנחנו לא יודעים אם שתי הדמויות הראשיות זכרים או נקבות. בה. סרט איום. שודדי הסרט האדום - לא זכור לי שיש בו טרנסיות, אבל משחקת בו רופול, בתפקיד גבר. וזה סרט חמוד וחתרני בדרכו הלא מזיקה :)

ליטל ו

New member
וגם (ושוב, ספויילרונים)

חוק התשוקה (ובערך כל דבר של אלמודובר, לא?) Pink Flamingos, שלצערי לא יצא לי לראות, בבילי אליוט (המקסים), דומני שהחבר הכי טוב של בילי טרנס, לא? אבל העלילה לא מתמקדת בו. וולווט גולדמיין - איך אפשר שלא לתת כבוד לסרט ג'נדרפאקי וכייפי שכזה? :) להיות ג'ון מלקוביץ' - הדמות של קמרון דיאז מדברת על רצון להפוך ולחיות כגבר, ובכלל מעניינת יותר מכל דמות אחרת שלה שזכורה לי. רנמה וחצי - סתם בואו נקנא כולנו בגיבור/ת הסרט המצוייר שכל פעם שהוא נרטב הוא הופך לבת. הגרסא הטרנסית לספלאש. אהבה בחודש נובמבר/מר נובמבר המתוק - אוי, איך יכולתי לשכוח את הסרט הזה?! סרט ממש גרוע לטעמי, כסרט, אבל שתי הדמויות המשניות העיקריות בו הן הטרנסיות המקסימות היותר עלי אדמות, פחות או יותר. והן ג'ייסון אייזיקס ומייקל רוזנבאום, מה שלא מזיק להן בכלל, אם כי התאהבתי בהן הרבה לפני שידעתי להעריך את השחקנים. ויש להן המון זמן מסך. עקומים - מיק ג'אגר כדראגיסטית לכמה סצנות. מולאן - התרומה של דיסני לעניין. אני מחבבת. קלאמיטי ג'יין - שום דבר לא רשמי, אבל הסרט עוסק בבוקרת שחיה עם הבנים בדרך שלהם, שמתבלבלים בינה לבין גבר, ושמביאה הביתה אישה פמית "נורמאלית" ודנה איתה בתפקידים מגדריים. אפשר לראות את זה כלסבי, כפמיניסטי, כטראנסי, או סתם כשרט ישן ותמים. ברונו - עם גארי סיניס ונדמה לי שעם שרלי מקליין, על ילד שרוצה להשתתף באיזו תחרות כשהוא לבוש כילדה... לאבא שלו יש עם זה בעיות, אבל סבתא שלו מגניבה ונלחמת בשבילו בלי למצמץ... לא זוכרת. וויגסטוק - פשוט תיעוד של וויגסטוק האמריקאי - כיפי ומחזק.

אורי 0

New member
נזכרתי! עוד אחד שטרם הספיקותי!

"ויקטור ויקטוריה". ואדם, אין לי טלויזיה (וטוב שכך)

למעלה