סרטים עם טרנסג'נדרס?

palsox

New member
יווווווו

"ויקטור ויקטוריה" זה אחלה סרט!!! למרות שהוא נותן יותר את הצד של השואו ולא באמת מדבר על טרנסג'נדריות , עדיין מאד משעשע עם כל הסיטואציות שג'ולי אנדוז מתמודדת איתן... אחד הסרטים הישנים והטובים. הזכרת לי נשכחות... ראיתי את הסרט הזה לראשונה לפני שש שנים בערך עם אשתי כשהיינו עדיין בשרות לאומי , אחד הסרטים הראשונים שראינו יחד... אז עוד לא חשבתי בכלל לכיוון הטרנסג'דריות/ג'נדרקוויריזם שלי.

אורי 0

New member
|../images/Emo140.gifאתם זוג לסביות דתל"שיות

שאחד מהם טרנס? או עדייI דתיות? ואאאאו.

palsox

New member
כבר מזמן לא דתיות

אכן , אנחנו זוג דתל"שיות , לגבי היותי טרנס... אני עדיין לא ממש הגדרתי את עצמי , כפי שניתן לקרוא מתגובותיי השונות בפורום... אבל כרגע יותר נוטה לכיוון ההגדרה הכי לא-הגדרתית שיש (לפחות מבחינתי) - ג'נדרקוויר.

ליטל ו

New member
אדם,

אתה טוב בדברי ניינטיז. יש לי תחושה שיש לפחות סרט אחד כזה עם איתן הוק-בן אפלק-איתן הוק-קיאנו ריבס או איתן הוק. לא שהם עצמם בתפקיד, אבל שיש סביבם מישהי... חייב להיות משהו כזה. הלפ? מן סרט מציאות נושכת-טריינספוטנגי בוייב שלו... טוב, עזבתי את זה :)

ליטל ו

New member
והסרט על

הבחור ההוא שמצליח כזמרת...? וזה שמתחיל ללכת לבית הספר שלו כבת?

DarlingAdam

New member
אני לא טוב בלזכור כלום,

אבל אם כבר הזכרת את קיאנו....סוויט נובמבר? :)

ואווו כ"כ הרבה לא תיארתי לעצמי

תודה רבה רבה לכולם על התגובות אתם באמת חמודים אני אתחיל לראות...יש כ"כ הרבה אוהבת נים

ליטל ו

New member
אה, וגם

העולם ע"פ גארפ - לא בתפקיד ראשי, אבל חמודה ומוצגת בצורה טובה, עד כמה שאני זוכרת (ממזמן-מזמן). ןמשוחקת ע"י דיק מ"מפגשים מהסוג האישי", שנחמד :)

ליטל ו

New member
אני אוהבת את הצילומים

של השמים. אבל אני לא חושבת שיש בו כל כך טרנסיות, יותר הומוסקסואליות (ו/או ביסקסואליות) מעורפלת. אבל תודה :)

למעלה