סרטים!

פילפולה

New member
סרטים!

אבל הפעם לא כאלה שאתם חיים בהם...
עבר.הווה. עתיד.
הכוונה היא ל:
סרט נוסטלגי.
סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה.
סרט שאתם שואפים לראות.

אני אתחיל!
נוסטלגי-מולאן!סרט שמוכיח גם לילדות בנות עשר שאין על כח נשי!
סרט טוב-לאחרונה צפיתי בנסיכה הקסומה-והאמת?כל כמה ששמעתי עליו המלצות לפני-לא האמנתי.סרט מוצלח+ קצת רומנטי,הרבה שנון,אפקטים מתקדמים [יחסית לשנות ה80] ועלילה צפויה.ועדיין..משהו עובד שם ממש טוב.
שואפת לצפות ב"מראה מראה".ילדת דיסני,כבר ציינתי?

פיל
החיים הם במה או משהו כזה...

MyTaoWay

New member
ראשונה

סרט נוסטלגי: סרטי בורקס

סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה: מדע בדיוני על אישה לוחמת נו של שנת 2012 זה היה החלק האחרון של טרילוגיה, וגם אחריו מצאתי את הסרט השני 2007

סרט שאתם שואפים לראות:
את כל הסדרה של יומני הערפד...

team ns

New member
נוסטלגיה.....

taxi driver - רוברט דה נירו בסרט הפולחן של אוליבר סטון

סרט טוב - סרטים יותר נכון נערה עם קעקוע דרקון הנערה ששיחקה באש והנערה שבעטה בקן הצרעות טרילוגיה נהדרת ומותחת אשששש ועיבוד קולנעי נהדר לסדרת הספרים של סטי לארסון שווה צפייה בגרסה השוודית אבל!!

זהו!

kotej22

New member
באמת?

ראיתי את הגרסה הלא שבדית של "נערה עם קעקוע..." וחבר אמר לי שהיא דווקא יותר טובה מהגרסה השבדית, בכל מקרה עברתי לקרוא את הספרים

team ns

New member
עזוב חבר..... תראה את השוודית ואז תחליט

רוני מארה מול noomy rapace

team ns

New member
אני מבין שלפי שעת שליחת ההודעה...

סיימת עכשיו לראות את הטרילוגיה השוודית

MyTaoWay

New member
דומה..את זה לא ראיתי

גם שם יש בחורה עם תספורת קארה, יש לה שיער שחור
ושכחתי לציין שהיא היתה ערפדית והעלילה היא על ערפדים ואנשי זאב

נהדר!

סרט נוסטלגי תמיד יהיה בשבילי בת הים הקטנה. זה הסרט הראשון שאני זוכרת ממש שראיתי, זוכרת שזה היה בבית של חברה וזוכרת שבכיתי נורא בסוף ואף אחד לא הבין למה כי הסוף היה טוב. כבר אז ידעתי שאהיה רומנטיקנית חסרת תקנה....
סרט טוב שראיתי לאחרונה היה העזרה. ראיתי אותו בקיץ ומאוד אהבתי.
סרט שאני שואפת לראות הוא ללא ספק ההוביט. הטריילר הוציא אותי מדעתי.

עונה

סרט נוסטלגי. - מלך האריות, ספר הג'ונגל.
סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה - קוד מקור .
סרט שאתם שואפים לראות. - יעד סופי 5. לא יוצא לי, הבטחתי לאמא שנראה אותו יחד ובזמן האחרון היא כל הזמן עובדת

גילושיט

New member
חיה בסרט!

סרט נוסטלגי - אם כולם הלכו על דיסני אני אזרום.. אבל שלי זה "סוד הממלכה הקסומה" שראיתי בקולנוע כשיצא ועדיין אני חושבת שזה סרט מהמם!

סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה - בקולנוע ראיתי לא מזמן את "אל תשכחי" או משהו כזה. רומנטי כזה ומבוסס על סיפור אמיתי שזה תמיד נחמד.
סרט שאתם שואפים לראות - כבר שנים אני רוצה לראות את "הר ברובק", נראה לי שהוא יצא כשהייתי בצבא (=ממש מזמן!) מעניין מתי היום הזה יגיע..

למעלה