סרטים!

irreplacable

New member
סקר!! עונה..

סרט נוסטלגי---> במבי.. פשוט כי זו נוסטלגיה :)
סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה-----> אמממ... ראיתי ביס סרט שנקרא "אדם" על בחור שיש לו "תסמונת אספרגר" (משהו על הרצף האוטיסטי) ועל ההכרות שלו עם בחורה רגילה.. וזה היה סרט יפה ומרגש. בקולנוע ראיתי לאחרונה את הסרט "אדם על הקצה", נחמד למדי..
סרט שאתם שואפים לראות----> קזבלנקה- סרט מאד ישן.. סיפור אהבה. אמנם זה בשחור-לבן אבל שמעתי שזה חובה צפייה.

AS00AS

New member
עונה

סרט נוסטלגי.
מלך האריות! כי כולנו שייכים לגלגל החיים!

סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה.
הממלכה (אתמול),

סרט שאתם שואפים לראות.
שעם הטיטאנים (צריך סרט עם דם בשביל סופ"ש)

עונה...

נוסטלגי- יש הרבה...שלא משנה כמה יעבור הזמן אני יראה בלוח השידורים שיש אותו אני יעביר לראות, כמו טיטניק,וכל מיני סרטים ישראלים ישנים שלא יכולתי בעבר להזיז מהם את העיניים חחחח...וגם סרט שנקרא ה"תהום" שזה הסרט מתח/אימה הראשון שהיה לי מעניין ומותח וכייפי, ומאז אני נותנת הזדמנות לסרטי אימה ומתח מה שבעבר הייתי מאוד מתחמקת מהם!

סרט טוב לאחרונה- לא ראיתי הרבה זמן סרט, חייבים מפגש בבית קולנוע! הסרט האחרון שראיתי היה בהקרנה של תפוז שאותי הוא שיעמם (סורי תפוז,כן?!) חחח...

Dark Binba

New member
כבר פחות חדשה!!

סרט נוסטלגי: "סינדרלה, סינדרלה כל היום היא סינדרלה!!"
סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה: הרומנטיקנים.
סרט שאתם שואפים לראות: כל סרט חינם שאקבל מוואלה

ScorpioID

New member
אז ככה:

יורוטריפ - נזכרתי בו אתמול - בהחלט מצחיק
סנאצ' - הכי טוב מכולם
ביג ליבובסקי - קאלט

NEO83

New member
בתור חובב סרטים נענה

סרט נוסטלגי: פורסט גאמפ, נפלאות התבונה, חומות של תקווה.

סרט טוב שצפיתם בו לאחרונה: משימה בלתי אפרית ראיתי בסופ"ש האחרון, חמוד, לא מלהיב מידי.

סרט שאתם שואפים לראות: הנוסע השמיני, באטמן עליית האביר האפל. כולם צריכים לצאת השנה. בנוסף הייתי רוצה לראות כרוניקה של אמת או משהו כזה שהיה בקולנוע ועוד סרט כלשהו שכבר יצא או שצריך לצאת בקרוב על קבוצת סטודנטים אמריקאים שמטיילים ברוסיה וכדור הארץ מותקף על ידי חייזרים בלתי נראים.

למעלה