סרטי אימה חדשים

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
לכל חברי הפורום

הסרט "בוגי מן" יוצא בסוף ב - 9.6 ולא ב - 2.6. נראה עוד כמה זמן ידחו את זה...

רועי123456

New member
סרט אימה חדש

יוצא ב12 באוגוסט עם קייט הדסון
כאן

Aeon

New member
חדש!!!

יש סרט חדש שעולה ב - 8.7 לאקרנים בארה"ב וקוראים לו Dark Water עם השחקנית המהממת ג'ניפר קונלי, ולפי מה שראיתי אני חושבת שהוא אמור להיות די מותח ונחמד. אין לדעת כרגע מתי הוא יכנס לקולנוע בישראל. (פיראטים, לשיפוטכם)

liavsayegh

New member
ראיתי את הטריילר

נראה מגניב לאללה!! מישהו יכול להשים שוב קישור לטריילר כי אני לא מוצאת.

liavsayegh

New member
הטריילר לא עובד לי...

אני יכולה רק לשמוע ולא לראות. יש לך אולי קישור למקום אחר בבקשה?

רועי123456

New member
שמעתי עליו

וראיתי את הטריילר נראה נחמד מהיוצרים של הצלצול ויוצא עוד סרט מפתח השלדים גם מהיוצרים של הצלצול עם קייט הדסון המדהימההההההההה !!!!!!

דם דם

New member
לארץ הוא יגיע ב21.7

אם לא יהיו דחיות בזה,ויקראו לו בעיברית "מים אפלים" הסרט ידבר על: "זוכת פרס האוסקר ג'ניפר קונלי ("נפלאות התבונה") והבמאי של "דרום אמריקה באופנוע" ו"תחנה מרכזית ברזיל" משתפים פעולה. עבור הבמאי מדובר בסרט הוליוודי ראשון דובר אנגלית. בהתאם לאופנה האחרונה הוא יוצר גרסה חדשה לסרט אימה יפני מבית היוצר של "הצלצול". לאחר תהליך גירושים מכוער, אם חד הורית ובתה הקטנה עוברות לדירה בבית דירות גדול, ישן ומט ליפול. מה שאמור להפוך למקום מקלט עבורן הופך לסיוט כאשר מים מתחילים לנזול מהתקרה. כאשר האם מנסה לברר מה קורה עם הנזילה בדירה מעליה, היא מגלה שלא מדובר באירוע שטכנאי יכול לעזור בתיקונו". זה מה שמצאתי מהתקציר.

דם דם

New member
חחח...קלטתי אותך

"אין לדעת כרגע מתי הוא יכנס לקולנוע בישראל. (פיראטים, לשיפוטכם) "...הבנתי אותך,ותהיי בטוחה שאם הוא לא יגיע בזמן לארץ, זה מה שאעשה.

דם דם

New member
ביררתי בקשר לסרט

ומסתבר שהוא יגיע לארץ כנראה בתאריך 25.8 מצאתי גם תקציר קטן על הסרט למי שבא לו לדעת על מה הוא הולך להיות. והינה הוא(מי שלא רוצה לדעת שיצא עכשיו מההודעה3...2...1..בום) הבמאי הבריטי איאן סופטלי ("קיי פקס") מנסה את מזלו עם סרט אימה אמריקאי. קיית הדסון מגלמת את קרוליין, בחורה בלונדינית חביבה שזקוקה באופן דחוף לעבודה. היא מוצאת עבודה כסייעת של זוג קשישים בניו-אורלינס המתגורר באחוזה ישנה ונטושה כאשר בעליית הגג ישנם סודות מהעבר הרחוק שעלולים להשפיע על גורלה. גם כת מסתורית חובבת וודו מעורבת בעסק. העתקתי את זה מילה במילה כמו שכתוב באינטרנט.

Aeon

New member
../images/Emo82.gif

מזכיר קצת את הטינה,לא? אולי זה יהיה סרט יותר טוב!

למעלה