סרטי אימה חדשים

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

דם דם

New member
אוף, שוב דחו את הסרט

מה יש להם, למה צריך לחכות כול כך הרבה זמן עד ש"בוגימן" יגיע לארץ, כבר יצא לי החשק לראות אותו (כמובן כי גם כבר...)

liavsayegh

New member
לאאאאא עכשיו הוא לא יהיה ביומולדת

שלי...

Aeon

New member
בוגי בוגי

על עבר של בחור שכשהיה צעיר היו לו סיוטים על איש מפחיד (בוגי מן) וכשהוא חוזר לבית הישן שלו הוא חווה את כל הפחדים שלו שוב אבל ביתר אינטנסיביות! אני, תמיד שהייתי שומעת את הביטוי "בוגי מן" תמיד היה לי עולה בראש פרדי קרוגר...

דם דם

New member
על בוגימן???

אז ככה (אין לי כוח לכתוב אז אני יעתיק לך) מסופר על: "טים הוא בחור צעיר ומצליח בשנות העשרים לחייו, יש לו עבודה קבועה וחברה שאיתה הוא רוצה למסד את הקשר. אבל זיכרונות ילדות מפחידים ומשתקים תוקפים אותו כל פעם מחדש. כאשר הוא היא בן שמונה אירוע טראגי שינה את חייו כאשר אביו נחטף על ידי דמות מסתורית ומפחידה לתוך ארון חדר השינה. מאז אותו לילה טראגי טים לא שמע מאביו. מותה של אמו המתנכרת מאלץ אותו לחזור אל עיר הולדתו שם הוא מחליט להתעמת עם זיכרונות הילדות ועם הבית ששינה את חייו"... מקווה שזה עוזר במשהו.

דם דם

New member
אגב-כמה תמונות

מהסרט...הוצאתי מהאינטרנט, הכול חוקי לחלוטין

Aeon

New member
../images/Emo2.gifאאאאאההההה!

תמונה אחרונה גדולה!

skitel

New member
אבישג? זו את?

אם לא אז לחברה שלי יש יומולדת 14 באותו יום :)

רועי123456

New member
סרטי אימה חדשים

ארץ המתים: בכורה: 04/08/2005 במאי: ג'ורג' א.רומרו שחקנים: אסיה ארגנטו , סימון בייקר , דניס הופר , ג'ון לגיזאמו , רוברט גוי הפקה: תסריט: ג'ורג' א.רומרו, הפקה: מרק קנטון, ברני גולדמן, פיטר גרונוולד, צילום: מירוסלאו באזאק, עריכה: מייקל דוארטי, מוסיקה: ריינולד הייל, ג'וני קלימק תקציר: ג'ורג' א.רומרו, האיש שברא את ז'אנר סרטי הזומבים עם יצירות מופת כמו "ליל תחיית המתים" או "שחר המתים" חוזר אחרי זמן רב אל הקולנוע בסרט זומבים חדש. העלילה מתרחשת בעולם שנשלט על ידי מתים חיים ורק עיר אחת קטנה הצליחה לעמוד איתנה בעזרת חומת מגן חזקה. בעיר יש היררכיה ברורה: העשירים גרים בגורדי שחקים ואילו פשוטי העם חיים ברחובות ונאבקים על קיומם. צבא העיר נעזר בטנקים מיוחדים שבעזרתם הם נלחמים בפושעים וזומבים. כאשר אחד החיילים מתחרפן ומפוצץ את החומה, פשוטי העם, החיילים והעשירים יעמדו מול אויב משותף שלא בדיוק יודע להבדיל בין מעמדות. טריילר אתר תמונות

רועי123456

New member
מפתח השלדים

בכורה: 25/08/2005 במאי: איאן סופטלי שחקנים: קיית הדסון , ג'ינה רולנדס , פיטר סארסגארד , ג'ון הארט , ג'וי בריינט הפקה: תסריט: ערן קרוגר, הפקה: דניאל בובקר, מייקל שאמברג, סטייסי שר, איאן סופטלי, צילום: גו יוסטינג, עריכה: דניאל מינדל, מוסיקה: אד שרמור תקציר: הבמאי הבריטי איאן סופטלי ("קיי פקס") מנסה את מזלו עם סרט אימה אמריקאי. קיית הדסון מגלמת את קרוליין, בחורה בלונדינית חביבה שזקוקה באופן דחוף לעבודה. היא מוצאת עבודה כסייעת של זוג קשישים בניו-אורלינס המתגורר באחוזה ישנה ונטושה כאשר בעליית הגג ישנם סודות מהעבר הרחוק שעלולים להשפיע על גורלה. גם כת מסתורית חובבת וודו מעורבת בעסק. טריילר אתר תמונות

רועי123456

New member
בית השעווה

בכורה: 02/06/2005 במאי: ג'אום סרה שחקנים: פריס הילטון , אלישה קאת'ברט , צ'אד מייקל מאריי , בריאן ואן הולט , ג'ארד פאדאלקי הפקה: תסריט: צ'אד הייז, קארי הייז, הפקה: ג'ואל סילבר, רוברט זמקיס, סוזן לוין, ל.לוין, צילום: סטפן פ.וינדון, עריכה: ג'ואל נגרון, מוסיקה: ג'ון אוטמן תקציר: חידוש לסרט האימה הקלאסי של אנדרה דה טוט משנת 1953, שהיה גם סרט האולפנים הגדול הראשון שצולם בשלושה ממדים. בגרסה החדשה נצטרך להסתפק בממדים של כוכבות הסרט פריס הילטון ואלישה קאת'ברט. כמו תמיד, גם הפעם הצרות מתחילות כשהמכונית נתקעת לגיבורים הצעירים והם מגיעים לעיירה שכוחת אל שבמרכזה אטרקציה של מוזיאון שעווה. מה שמתחיל כטיול סופשבוע הופך לסדרת התרחשויות מפחידה במיוחד שבה הצעירים יצטרכו להאבק על חייהם. טריילר אתר תמונות

רועי123456

New member
בוגימן

בכורה: 02/06/2005 אוו ב9/06/2005 במאי: סטפן טי.קאי שחקנים: בארי ווטסון , אמילי דשנל , לוסי לולס , סקי מקול בארטוסיאק , טרוי מוסט , רובין מלקולם הפקה: תסריט: אריק קריפק, ג'וליט סנודן, סטילס וויאט, הפקה: סם ריימי, רוברט גי. טאפרט, דניאל קארילו, הנס יורגן פולנד, צילום: בובי בוקווסקי, מוסיקה: ג'וזף לודוקה, עריכה: גון אקסלרד תקציר: טים הוא בחור צעיר ומצליח בשנות העשרים לחייו, יש לו עבודה קבועה וחברה שאיתה הוא רוצה למסד את הקשר. אבל זיכרונות ילדות מפחידים ומשתקים תוקפים אותו כל פעם מחדש. כאשר הוא היא בן שמונה אירוע טראגי שינה את חייו כאשר אביו נחטף על ידי דמות מסתורית ומפחידה לתוך ארון חדר השינה. מאז אותו לילה טראגי טים לא שמע מאביו. מותה של אמו המתנכרת מאלץ אותו לחזור אל עיר הולדתו שם הוא מחליט להתעמת עם זיכרונות הילדות ועם הבית ששינה את חייו. טריילר אתר תמונות

רועי123456

New member
מים אפלים

בכורה: 21/07/2005 במאי: וולטר סאלאס שחקנים: ג'ניפר קונלי , אריאל גייד , שלי דובל , לינדה אמונד , קמרון מנאיים , ג'ון סי ריילי , טים רות' , דוגרי סקוט , פיט פוסטלטוויט הפקה: תסריט: רפאל יאגלסיאס, הפקה: דוג דוויזון, רוי לי, ביל מצ'ניק, צילום: אפונסו בטו, מוסיקה: אנגלו באדאלאמנטי, עריכה: דניאל ראזנדה תקציר: זוכת פרס האוסקר ג'ניפר קונלי ("נפלאות התבונה") והבמאי של "דרום אמריקה באופנוע" ו"תחנה מרכזית ברזיל" משתפים פעולה. עבור הבמאי מדובר בסרט הוליוודי ראשון דובר אנגלית. בהתאם לאופנה האחרונה הוא יוצר גרסה חדשה לסרט אימה יפני מבית היוצר של "הצלצול". לאחר תהליך גירושים מכוער, אם חד הורית ובתה הקטנה עוברות לדירה בבית דירות גדול, ישן ומט ליפול. מה שאמור להפוך למקום מקלט עבורן הופך לסיוט כאשר מים מתחילים לנזול מהתקרה. כאשר האם מנסה לברר מה קורה עם הנזילה בדירה מעליה, היא מגלה שלא מדובר באירוע שטכנאי יכול לעזור בתיקונו. טריילר אתר תמונות

רועי123456

New member
מסור

בכורה: 25/08/2005 במאי: ג'יימס וואן שחקנים: לי וונאהל , קרי אלווס , דני גלובר , מוניקה פוטר , דינה מאייר , קן לונג הפקה: תסריט: ג'יימס וואן, לי וונאהל, הפקה: מרק בורג, גרג הופמן, אורן קולוס, צילום: דויד ארמסטרונג, עריכה: קווין גראוטרג, מוסיקה: צ'ארלי קלאוסר תקציר: שני גברים מתעוררים במרתף אפל על ריצפה עקובה מדם. הם מגלים שכף רגלם כפותה במנעול וגופה של גבר מונחת ביניהם. עוד הם מוצאים שלכול אחד יש מסור ידני. רוצח מטורף דורש מהם לחתוך את רגלם כדי להשתחרר מהמנעול ולמצוא את האקדח הנמצא בסמוך לגופת הגבר. הראשון שיגיע אל האקדח צריך להרוג את השני. אם הם לא יעשו זאת הרוצח יתפוס את בני המשפחה שלהם על נשותיהם וילדיהם ויחסל אותם בעינויים. צמד בלשים מנסה לתפוס את הרוצח המטורף לפני שהוא יספיק לבצע את זממו. טריילר אתר תמונות

למעלה