סרטי אימה...

ד ג י

New member
סרטי אימה...

ביום שישי ה-13 (או ביו חמישי ה-12 זה תלוי) אני עושה ערב סרטי אימה, חברי ]ורום יקרים, איזה סרטי אימה טובים ויחסית חדשים (כאלה שאפשר לקחת מבלוקבאסטר ודומיו) יש בימיניו?? רעי

WallFlower

New member
אוווו../images/Emo70.gif כיף!

רק חבל שכל החברות שלי נוסעות לסמינר ואין עם מי לעשות ערב כזה...
טוב נתחיל עם פרדי Vs ג'ייסון (בקשת עכשווי אז אני מתפשרת על האיכות...) ואתה אפילו יכול למתוח את זה לכל הסדרה - להתחיל מפרדי הראשון ומג'ייסון הראשון ולסיים בסרט. אבל זה יקח לך שנים.
מכיוון שעכשיו יצא קיוב 2, אולי כדאי להשכיר את שניהם ולעשות מיני מרתון.
אחוות הזאבים - סרט שאמור להיות מפחיד, משהו על עיר קטנה בצרפת שמאוימת ע"י מפלצת מסתורית שקוטלת באזור. זה בצרפתית.
אם בא לך לך על הרינגו(יים)- אם בכלל תמצא אותם, או על הצלצול. ואולי גם זהות, אבל הוא לא כלכך מתאים לאווירה. ואם בא לך סרט ממש מפחיד - חוקי המשיכה. אין שומדבר יותר מפחיד מדוסון עושה מעשים מגונים בחיות.

scooby4

New member
בעיתון את כתבת על סרטי אימה

שיסתכל על זה, ויראה מה יש. המלצות: רינג (אמריקה), ליל המסכות - 20 שנה אחרי ומגרש השדים (לא ממש מפחיד, אבל יש מס' סצנות שרק בגלליהן שווה לראות את הסרט). זהות זה סרט טוב, קצת קשה להבנה אבל בהחלט שווה לנסות
. הוא בוא נגיד מה שנקרא, סרט אימה אינטיליגנטי. מדברים על אינטיליגנטיות - החוש השישי וסיינס זה חובה! ד"א יוצא לו סרט חדש, על כפר אותו מקיפים יצורים מיסתוריים שיש עליהם כל מיני מיתוסים.

WallFlower

New member
כן שמעתי על זה! The Village!

זה נראה ממש נחמד! ומפחיד! אבל זה יצא לקראת הקיץ הבא.
כל הביקורות שאני שומעת על זהות הן ממש רעות...למרות שהוא סרט חכם...

כתום

New member
טוב נו, אז הנה המומלצים מהארסנל שלי

Idle Hands - לא אימה אלא קומדיה על אימה, ומשובחת ביותר... Jeepers Creepers, Jeepers Creepers2 - שניהם חביבים ביותר (למרות שהראשון עדיף). A Nightmare On Elm Street 1 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 2 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 3 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 4 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 5 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 6 - ללא מילים. A Nightmare On Elm Street 7 - ללא מילים. Silence Of The Lambs - אך ורק! ללא ההמשכונים... Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles - אמנם לא אימתי במיוחד, אבל ערפדים ושיט... אם אתן בנות - מומלץ ביותר... בראד פיט, טום קרוז, אנטוניו בנדראס וכיוב'... גם אם אתם לא בנות, הסרט מומלץ ביותר! Cube - יצירת מופת, פשוט סרט קאלט... אל תלכו שולל ותחשבו שקיוב2: הייפרקיוב, בכלל דומה לו... יש הבדל ענק, פשוט תראו את הראשון... House of 1000 Corpses - פשוט תראו... Se7en - או seven, או the seven deadly sins, או אם אתם רוצים, אפילו "שבעה חטאים". סרט גדול ביותר (שוב פעם, בראד פיט, שחקן ענק). have fun fellas....

positive energy

New member
שבעה חטאים מ-ע-ו-ל-ה

פשוט סרט גדול, למרות שהוא לא ממש מפחיד חוץ מקטע מקפיץ אחד, זה יותר סרט מתח את קיוב לא אהבתי, זה אמור לעורר בנו מחשבה, אבל זה סתם פילוסופיה בגרוש

x project

New member
אני אישית חייבת לומר

שמגרש השדים הוא הסרט הכי מפחיד שראיתי בחיי טראומות קשות בעקבותיו.... איך אפשר להגיד שהוא לא מפחיד?! טוב זה עניין של טעם

coaxcable

New member
טוב סרטי אימה, יש לי משהו משהו

בית אלף הגופות, ג'יפר קריפרס 1 בעיקר, אבל 2 גם כן שיבתם ותחייתם של הזומבי רוצח המסור מטקסס ועוד

אאאאאא17

New member
מנצל"שת - שאלה לגבי גוטיקה

אני רוצה ללכת לראות אותו ביום שישי - איך הוא ? ממש מפחיד ? קצת מפחיד ? בהשוואה לצלצול למשל שאותו כבר ראיתי...

*superstar*

New member
גוטיקה מפחיד. בהחלט../images/Emo5.gif

הוא עשוי מעולה, אבל הוא מפחיד בטירוף של החיים. כמעט בכיתי מרוב פחד. שווה את זה. ואני מז הלא קשורה לפורום הזה אבל נראה לי שאני אצטרף. היי לכולם! אני עדי

snitz

New member
לא שווה תהגבלות מגיל 16.....

פחות מפחיד מהצלצול, וגם פחות מתוחכם מהצלצול...אבל לכי תדעי , יש כאלה שחושבים בדיוק הפוך ממני............

WallFlower

New member
אני חושבת שההגבלה לגיל 16

היא בגלל העירום ולא בגלל התוכן... בכל מקרה גוטיקה ממש מומלץ! מפחיד מאוד (כתבתי תקציר למטה) וגם מעניין. אבל הצלצול יותר שווה!

WallFlower

New member
כן...../images/Emo58.gif

בסצינת המקלחת, כנאלי מקבלת את ה"נוט אלון" המדמם...

Neo19

New member
אז ככה.!!!

כמו שכבר נאמר...."הצלצול"...שווה!!! "בית קברות לחיות" 1+2 הראשון יותר מפחיד. "Childs Play" - משחק ילדים (צ'אקי) הבובה הרוצחת....4 סרטים כולל "כלתו של צ'אקי"...שווה צפיה "זהות" גם סרט נחמד מאד!! "בלייד" 1+2 - הערקפד ה"אנושי" נחמד לא ממש אימה אבל סרטים מעולים!!! "יעד סופי" 1+2 - כהמוות רודף....מוצג בצורה מעניינת ולא צפוייה - מומלץ לכולם לראות...2 לא יצא לקולנוע...אבל הוא לא פחות טוב מהראשון. דווקא "ג'פרס קריפרס" - לא כל כך מומלץ...יותר זוועתי...מידי פעם מקפיץ. הייות ונושא פרדי...ג'יסון...כבר נטחן...אני אפילו לא ימליץ. החיבור ביניהם - קומדיה לשמה!!!(נהנתי) משהו נחמד נוסף זה - "גרמלינס" אחלה של סרט - גם השני!!!מצחיק ומרגש...(וכן הוא לא ממש סרט אימה...) ולסיום זה סרט שלא הרבה שמעו עליו - "כשהחשכה יורדת" אחד הסרטים הכי מפחידים ומקפיצים שראיתי...יש אותו באינטרנט עם תרגום...מומלץ בחום רב!!!(ובאנגלית קוראים אותו - "Darkness Falls") הקישור למטה שייך לסרט האחרון!!! טוב ביי בינתיים - תהנו!!!!

crystal baller

New member
פששש טעם משובח יש לך !

ואם מותר להוסיף כמה סרטים... יש את הסרט 13 רוחות..לפי מה שאני זוכרת הוא מפחיד !! יש את היד הקטלנית.. סתם סרט אימה נחמד כביכול.. ואוו יש עוד המון הממ.. פרויקט המשכפה מבלייר הראשון והשני ! ויש את כל שלושת סרטי הצעקה.. אגדה עירונית הראשון והשני.. אני יודע מה עשית בקיץ האחרון הראשון והשני.. אלה יותר הקלילים.. אני אזכר בעוד הממ.. נבואת איש העש.. יש עוד סרט שנקרא 3 סיפורים מסביב למדורה.. אחלה סרט אבל קשה למצוא אותו.. בקיצור יש המוווון !! מקווה שעזרתי קצת .. להית'

layla18

New member
2 good movies

the buterflay affect and gothica (i am not sure wheter its out to the dvds in israel..but its good!)

למעלה