סרטי אימה...

TaLi sTaR

New member
לא נירא לי...../images/Emo4.gif

זה רק בימי שישי ב13.6 כידוע לי ... וזה בדיוק תאריך היום הולדת שלי זה עוד מלא זמן...

TaLi sTaR

New member
אבל...

כידוע לי זה רק ביום שישי ב13.6.... חבל מעוד... אבל זה בדיוק בתאריך יום הולדת שלי...

השער התשיעי

the ninth gate ללא ספק מתאים... (ויש לי יום הולדת על יום שישי השלושה עשר...(מחר) הסרט הזה הולך ליהיות מוקרן:)

DrorCh

New member
Doctor Sleep../images/Emo5.gif מעניין איך אף אחד

לא הזכיר את הסרט הזה סרט מפחיד בטירוף עלילה מצויינת ובכלל משהו מגניב

WallFlower

New member
זהו שפעם הזכרתי אותו

הוא לא הכי מפחיד, אבל הוא ממש טוב. יותר מותח. אהבתי את הסוף... אבל הקטע הוא שמישהו כאן אמר לי פעם שרוב הדברים שמוזכרים שם (הקמיעות, הסימנים וכו') לא קשורים בכלל למאגיה שחורה או משהו וזה מוריד מהערך של הסרט...

crystal baller

New member
אממ בלי קשר..

אני ממליצה לראות את הסרט - חייו של דיוויד גייל.. וואו אחד הטובים שראיתי !! ממש מעולה אומנם זה לא סרט אימה אז קחו בחשבון..

ד ג י

New member
די טוב

לקתחי בסוף את זהות ואת לוכד החלומות. זהות זה סרט די טוב אהל לא כל כך הספקתי לראות אותו כי כל הזמן הייתי צריך להכין להם פיצות ומיץ. |ספויילר| כל הזמן הדבדחנו על מי הרוצח לא באמת חשבנו שהוא הרוצח |ספויילר| לוכד החלומות זה חרא של סרט, עלילה משעממת טיפשית לא מפחידה ולא קשורה ללוכד החלומות סתם עטיפה מפחידה.

x project

New member
חחחחח

אני ראיתי את לוכד החלומות בלונדון וזה היה די מגעיל מה שהולך שם מבחינה של זוועות... אבל לגמרי היה מפחיד לשבת בקולנוע הזה יש שם את התכנון הכי טוב שראיתי בחיי לקולנוע. הסאונד הקפיץ אותי כל פעם מחדש. פעם ראשונה שעצמתי עיניים בקולנוע.

למעלה