סרטי מתח

fan of Gary

New member
סרטי מתח

אני מדברת על סרטי מתח לא מפחידים כאלו, סרטי בלשים. ראיתם כאלו, או שאתם בפורום הזה רק בקטע של סרטי אימה??? אני אוהבת סרטי אימה, אבל טובים. יש כאלו שהם ממש מטומטמים, ואתם מסכימים ש"חניבעל" היה גרוע? שתיקת הכבשים ראיתי רק חלק אבל גם דרקון אדום היה בסדר-חניבעל היה אפילו דפוק. בקשר לסרטי מתח בלשיים, יש לכם המלצות? אני גם אוהבת סרטי קומדיות אימה כמו מופע הקולנוע של רוקי (דדהההה), חנות קטנה ומטריפה, משפחת אדמס (הראשון היה הכי טוב, השני בסדר והשלישי ממש גרוע), דראקולה מת ואוהב את זה ועוד. אפשר גם לומר דראקולה כי זה לא הפחיד אותי, יש אפילו קטעים מצחיקים. הכוונה לדראקולה משנת 1992 עם ווינונה ריידר ועוד כל מיני אנשים מגניבים!

austin1

New member
מישהו ראה את סדרת סרטי

הwishmaster או בעברית אדון המשאלות ?

VAMPhantom

New member
מעולה!../images/Emo6.gif ואגב...

באחד הסרטים רוברט "פרדי קרוגר" אנגלנד משחק שם

DoctorSatan

New member
סרט מתח שאהבתי היה

ממנטו. אין מה להוסיף זה סרט חבל על הזמן

europe1990

New member
ממנטו סרט ענק-אהבתייש שיגידו

שהוא מסובך להבנה -אבל כול הענין הוא פשוט מאוד סרט פיצוץ

europe1990

New member
אם כבר נפתח פה שירשור של סרטי מתח

אז בוא אני ארשום את הסרטים שאהבתי JOY RIDE-מומלץ!!! כחול מושחת-(לא פורנו) ממנטו השתול תא טלפון עצירת פתע מלהלונד דרייב היעלמות-סרט מתח פשוט אדיר ומרתק-סיפור ממש מצמרר ספויייייייייייייייייייייייייייייילללללללללללללללללללרררררררר הסרט הוא בעצם חידוש של סרט שוודי משנת 88 משחק בסרט קיפר סתארלנד-(24-הסידרה) זה על זוג, שעוצר בתחת דלק לתדלק, האישה יורדת לקנות סיגריות בחנות שליד ומאותו רגע היא נעלמת למשך שנים!!!!אני לא רוצה להרחיב את היספור-כי הוא יותר מסובך ממה שזה נשמע יש בסרט קטע מזה קשה-(מי שראה-הקטע כשקוברים אותו בחיים)

D i l D o

New member
תיקון- הסרט המקורי הוא הולנדי...

הוא היה אתמול הסינמה פריים בשעה 01:45, לא היה לי כוח לראות..

wte

New member
גם לדעתי ממנטו היה טוב

אהבתי גם את הקומה ה-13 ואת סדוק (Frailty) ועוד סרטים שהשם שלהם לא עולה לי כרגע...

סרטי מתח ובלשים טובים הם

סדוק חתום בנשיקה עצירת פתע האזרח X דרקון אדום(ושאר סרטי חניבעל) אספן העצמות הנמלט המצוד הלקוח הסיוט בקצה האופק(למרות שזה יותר אימה) סיכון כפול נקודת מגע נבואת איש העש שעת העכביש האחרים(סרט ענק) החוש השישי זהות שאולה עד כאן ועוד הרבה טובים :)

../images/Emo124.gif ל austin1

אני ראתי את WICHMAKER (ההודעה עלולה להכיל
) אממ...הרעיון בהתחלה נשמע דבילי כל הקטע של הג'ינים, אבל הטוויסט של הסוף היה חמוד (איך שהיא החזירה את הזמן אחורה...) והם לגמרי הגזימו עם הרציחות
(אני מקווה שאתה מתכוונן לזה
)

xander55

New member
רוצה סרט שהגזימו עם רציחות../images/Emo129.gif

יום השישי ש-13 חלק שלישי או הרביעי, סרט פשוט מטומטם, צחקתי כל הסרט, ועוד עם המוזיקה שלהם כל שניה, אהה אהה אההה אהה אהה אהה, צ'ה צ'ה צ'ה צ'ה צ'ה...
ועוד איך שג'ייסון הוציא למישו שם את העיניים, מעך לא את הפרצוף, זה נראה כמו רובוט לא מוצלח, אבל הי שם רציחות ממש מצחיקות, בל נשכח את החץ בעין

D i l D o

New member
עד כאן?????? איכסה!

אבל אני מניח שזה עניין של טעם, אני ממש נגעלתי מהסרט הזה! רק עוד שני דברים - סדוק: המותחן הכי טוב שראיתי עד היום - חובה לראות! נקודת מגע: מאכזב, דנזל וושינגטון יכול להיות יותר טוב, הסרט לא כ"כ מעניין אבל בכל זאת, נחמד לראות אותו.

../images/Emo124.gif מסכימה איתך....

אני גם לא אהבתי את הסרט וגם אמרתי שכל הרציחות היו ממש מגעילות, פשוט הרעיון של הסוף נראה לי נחמד
כעיקרון- סרט דפוק

D i l D o

New member
על איזה סרטמ את מדברת?

אם זה על סדוק - אז אני חושב שזהאחד הסרטים הכי יפים שיש! פשוט מעולה! ענק ענק ענק! חובה לראות!

austin1

New member
זה נקרה wishmaster

ובעברית אדון המשאלות סרט די מגניב בספריות הוידאו בארץ אפשר להשיג את 1 ו 2 בארצות הברית כבר יצאו 3 ו 4 סדרת סרטים באמת מומלצת והשחקן הראשי שמשחק אץ הג'ני פשוט ענק .

xander55

New member
סדוק מדהים מדהים ../images/Emo129.gif

בין עשרת הסרטים הכי טובים שראיתי, ראיתי אותו שבוע שעבר, לא השתעממתי אפילו שניה, אבל בסרטים הכי טובים משתעממים לשניה, שם בכלל לא.

wte

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון ואני יכולה לראות אותו שוב ושוב למרות שאני כבר יודעת את הסוף

למעלה