סרטי מתח

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים...

מה אתם חושבים על הסרט " ספרה " - דסטין הופמן, שרון סטון ... הוא סרט יותר מדע בדיוני, אבל הוא גם מאוד מותח... יש גם את אשת האסטרונאוט - ג'וני דפ ושרליז תרון... חייזר שמשתלט לג'וני דפ על הגוף ומכניס להריון את אשתו...

D i l D o

New member
ספרה? עלוב!

"זה עיגול מושלם" - את מי זה מעניין כוסאומו! חרא של סרט התאכזבתי מדסטין הופמן בשחר לשחק בסרט כזה... אבל!!! הסוף נחמד ביותר... את אשת האסטרונאוט לא ראיתי, למרות שיש אותו כל יומיים בסינמה זה פשוט בא כשאני הכי עסוק בעולם!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרואה?!?!?

פה אנחנו לא מתואמים - סרט מותח לאללה... נו בעאכס תצריך לאהוב את המדע בדיוני איכשהו כדי לאהוב את הסרטים האלה...

europe1990

New member
ספרה היה דווקא סרט נחמד

אבל לא חידש לי כלום- נ.ב אני גם אוהב מדע בדיוני

xander55

New member
ספרה ארוך מדי ../images/Emo129.gif

ואפשר לחשוב, דסטין הופמן, לא סובל את הבן אדם, ספרה נחמד מאוד, ארוך, כמו שאמרתי, אבל בהחלט מותח, ואני מסכים לגבי העיגול המושלם (עוד יחשבו שאנחנו מדברים פה על משהו מיני, לא שזה רע). אשת האסרונאוט ממש טוב.

fan of Gary

New member
תודה אבל...

דבר ראשון סיוט בקצה האופק הוא אחד מהסרטים שאני לא אוהבת. זה סרטשהוא לא מפחיד כמו שהוא מגעיל-איכס!!!!! סרטי מתח בלשיים, מישהו ראה את רצח באוריינט אקספרס? בלי שום קשר לאימה, זה סרט ממש מותח, למרות שהוא משנת 1974 (אבל מה הקשר, יש המון סרטים ישנים מעולים). סגנון כזה, מישהו ראה למשל את מוות על הנילוס, אני ממש רוצה לראות אותו. קראתי את שתי הספרים הנ"ל... מישהו שמע על סדרה שהיא כביכול של אלפרד היצ'קוק בשם "שלושת החוקרים", זה סדרת ספרים אבל יש סיכוי שעשו על זה סדרת טלוויזיה? והאם זה באמת של אלפרד היצ'קוק???

austin1

New member
זה נקרה שלושת הבלשים

וזה של אלפרד היצקוק הסדרת ספרים הזאת היא אחת האהובות עלי תורגמו לעברית חלק מהספרים קראתי אותה מזמן שהיתי קטן לגבי סדרת טלויזה אין לי מושג , את רצח על הנילוס וגם את רצח באוריינט אקספרס ראיתי למרות שזה היה די מזמן אחלה סרטים

guitar lan

New member
בדיוק מה שהלכתי לכתוב..

הסרט שאני הכי אוהב, פשוט סרט גאוני... חובה לראות!

למעלה