סרטן

מצב
הנושא נעול.

avi2299

New member
סרטן

סרטן
שלום , אובחנתי לפני כחודש כחולה במחלת סרטן בלוטת התריס. ביצעתי לפני כ 3 שבועות ניתוח לכריתת הבלוטה , ועליי לעבור טיפולים ביוד בעוד כחודש. שאלתי היא האם אני זכאי לאיזו שהיא הנחה (אפילו זמנית ) במס הכנסה או ביטוח לאומי ? האם ישנם הטבות נוספות בגופים שונים ? תודה מראש

שיר ורד

New member
תפנה לביטוח הלאומי ותברר

סרטן
שלום , אובחנתי לפני כחודש כחולה במחלת סרטן בלוטת התריס. ביצעתי לפני כ 3 שבועות ניתוח לכריתת הבלוטה , ועליי לעבור טיפולים ביוד בעוד כחודש. שאלתי היא האם אני זכאי לאיזו שהיא הנחה (אפילו זמנית ) במס הכנסה או ביטוח לאומי ? האם ישנם הטבות נוספות בגופים שונים ? תודה מראש
תפנה לביטוח הלאומי ותברר
מה נדרש כדי לקבל הכרה בנכות זמנית. ישנם מקרים שחולי סרטן מקבלים אישורי נכות זמנית. מעל דרגת נכות מסוימת ישנן הקלות במס הכנסה.

binon

New member
תהיה בריא

סרטן
תהיה בריא
עליך לפנות עם האישורים הנוגעים למצבך הרפואי למס הכנסה ולביטוח לאומי. ישנם מקרים בהם מס הכנסה נותן פטור ממס על חלק מהשנה בו נמצאת בטיפולים, אם אתה עומד בקריטריונים מסויימים (אני לא יודע מה הם). לגבי ביטוח לאומי, כמעט בטוח שלא יצא לך כלום מהם אבל תנסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה