סרט אימה ראשון

סרט אימה ראשון ../images/Emo13.gif

חשבתי על שרשור נחמד. שכל אחד ישרשר פה את הסרט אימה הראשון שהוא ראה,או בעצם הסרט הראשון שהוא ראה וחושב שהייתה לו המון השפעה באהבה שלו כרגע לסרטי אימה. וול,שלי היה בגיל 5-6 אני מניחה. ראיתי פולטרגייטס. ומאז,אני מכורה.

scoti5

New member
וואו...

זה היה לפני המון המון שנים.. סיוט ברחוב אלם 4, כשהייתי בן 5. אמא שלי אמרה לי שאם אני לוקח את זה אז היא לא מחזיקה לי את היד בלילה. מאותו יום, החלומות היחידים שהיו לי על פרדי הם שאנחנו חברים ומחסלים ביחד :)

Aeon

New member
רעיון שרשור מעולה...../images/Emo45.gif

שלי היה בגיל 6... סיוט ברחוב אלם 3 (לוחמי החלומות) היו לי סיוטים במשך שנה ופחדתי שהוא יקום לי מהשטיח בחדר! מאז אני ופרדי נהינו חברים... מאז גם פרדי נהיה גיבור תרבות...

shawn 1

New member
שלי היה ...

"צעקה".. והתלהבתי מאוד מהז'אנר שראית גם את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" וכאלה....

montu

New member
ממממ אני חושב שהראשון

היה צעקה, אבל יכול להיות שזה היה אני יודע מה עשית בקיץ האחרון...

noa131

New member
אממ

אני זוכרת שראיתי את אני יודע מה עשית בקיץ האחרון בערך בגיל 10.. זה היה מפחיד אז..חח

R y a n O

New member
צעקה

אולי ראיתי סרטי אימה לפני הסרט הזה אבל אותו אני זוכר אותו כהסרט אימה הראשון שראיתי זה היה שהייתי בערך בן 12 או 13 אני זוכר שראיתי אותו בערוץ 2 הסרט נגמר בערך ב-1 ובגלל מה שראיתי לא נרדמתי עד 3 או 4 בלילה פחדתי מאוד שאולי יקרה לי משהו חייתי בסרט אז אאאאההההה חחחחחחחח מאז אני כבר ראיתי מלא סרטי אימה ובזכות צעקה שבמקרה ראיתי התאהבתי בז'אנר הזה

liavsayegh

New member
שלי

לא ממש סרט אימה, אבל קראו לו "רצח בסאנסט" אם זכור לי נכון, ומאז התחלתי לראות סרטים כאלה עם רציחות (חחחח) והאימה הראשון נראה לי היה אני יודע מה עשית בקייץ האחרון- שדרך אגב הצחיק אותי וממש לא הפחיד אותי (עד היום). וכל זה היה בגיל 11 נראה לי...

דם דם

New member
שלי זה הסרט

"משחק ילדים" הראשון, ראיתי אותו אולי כשהייתי בן 5-6 ומה שזכרתי הכי הרבה זה את הקטע שהוא דחף מהחלון את האומנת. נורא נבהלתי בזמנו מהסרט הזה אולי כי הייתי קטן,וגם פחדתי שמא הצעצועים אצלי בחר יקומו לחיים גם הם. אז לא ידעתי את שמו של הבובה והייתי קורא לו שוקי במקום צ'אקי. בכול מקרה זה הסרט אימה הראשון שזכור לי שראיתי

liavsayegh

New member
אה ועוד משהו...

הסרט הראשון שהפחיד אותי היה בגיל 4 שראיתי את "אייר פורס 1".. תצחקו תצחקו, אבל המטוס והכל הפחיד אותי וזאת הפעם הראשונה ויהחידה שכיסיתי את העיניים בסרט...חחחחחחח עד היום אני צוחקת על זה.

SiM GirL

New member
את מתכוונת ל...

את מתכוונת לרצח בסאנרייז לא? זו סדרת אימה ריאליטי כן?

liavsayegh

New member
לא... לא לזה...

סרט מתח כזה על זוג שהתגרש והבעל רוצח את אישתו...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifצעקה...אם זה נחשב בגלל

שאחרי שהרגו מישהו ישר כיביתי את הטלויזיה
אז ראיתי ככה את ה-10 דקות הראשונות.. ונראה לי שאחרי זה ראיתי "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" מאז אני תמיד אוהבת את הז'אנר הזה של הרוצח והבורחים

Janey Briggs

New member
אמממ... מנסה להיזכר...

סרט האימה הראשון שראיתי היה "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" בגיל 10, 11. היום אני בת 13, אז התחלתי לראות סרטי אימה רק לפני 3 שנים... הסרט הזה כ"כ הפחיד אותי... נראה לי היו לי סיוטים ממנו, והיו קטעים שעשיתי Mute או שעצמתי עיניים. אח"כ אמרתי לעצמי: "זהו, אני בחיים לא אראה יותר סרטי אימה," וברור שראיתי סרטי אימה... אבל את רוב סרטי האימה שראיתי ראיתי רק השנה, כי בשנים הקודמות עדיין היה לי חשש. אחרי "אני יודע" ראיתי את "החוש השישי" ואז את "הצלצול".

Janey Briggs

New member
אוי, טעיתי, זה לא הסרט הזה

סרט האימה הראשון שראיתי היה "סיוט ברחוב אלם". לא זוכרת איזה, הייתי אז בת 8,9 וזה לא היה כ"כ מפחיד דווקא. "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" היה הסרט השני שראיתי. אפילו שהוא נורא הפחיד אותי לא יכולתי לחכות לסרט השני.

למעלה