סרט אימה ראשון

Astridּ

New member
../images/Emo13.gif נייס

אוי, קשה להזכר.. נראה לי אחד מסרטי הפרדי קרוגר בגיל 5,6 אבל באותו זמן לא הבנתי ממש מה פרדי עושה ולמה הוא בכלל רודף אחרי אנשים, והוא סתם נראה לי מפחיד כזה.. אבל אני זוכרת הרבה לילות כשהייתי בת 9 כשישנתי אצל קרינה והיינו רואות סרטי אימה [מגרש השדים זכור לי היטב] ולא יכלנו לעצום עין כל הלילה o_O לרוב לא מפחד, רק מהסצינות ה'מגניבות' שדיברנו עליהן

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חחחח ../images/Emo6.gif

ו'הלנה המאיימת' תמיד תינצר בזכרוני.... חחח...ששש...

ליאורנר

New member
שלי היה אממממ.....

נראה לי סיוט ברחוב אלם 1 או 2 אני זוכר שפעם בפסח היו עושים כל הזמן מרתון של פרדי בערוץ 3 אז סתם הייתי אצל סבתא שלי וראיתי ומאז פרדי הוא חיי[סתם לא חיי אבל חלק חשוב מחיי] ומאז התחלתי לראות הרבה סרטי אימה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ראיתי את

'המספרים של אדוארד' והייתי בטוחה שזה סרט אימה, לכן לילות לא ישנתי. אבל טכנית, הראו לי את כל סרטי פרדי בגיל 6 וחצי.

wrongturn

New member
הסרט הראשון שלי היה...

זה (הליצן החמוד) הייתי בת 7 ומאוד פחדתייי

uriya1

New member
התשובה שלי לשתי השאלות היא:

החוש השישי: הראשון שראיתי, הראשון שגרם לי לרצות לראות עוד.

Nino Schibetta

New member
תשובה

סרט אימה ראשון היה "יום שישי ה13" (הראשון) עשה לי טראומה לכל החיים כנראה
אבל הסרט שבאמת השפיע עליי בז'אנר הסרטי אימה הוא "EVIL DEAD II" אין על הסרט הזה, אין !

כשהייתי קטנה נורא פחדתי לראות סרטי

אימה.... ככה עד גיל 9 10 היה מצב שחברה שלי הזמינה סרט שזה היה הצעקה לא זוכרת איזה... וראיתי 2 דקות ומתתי מפחד ונגעלתי...חחח בכל מקרה אחרי כמה שנים במסיבת פיג'מות ראיתי את ספינת רפאים. ועכשיו לפני שנתיים התמכרתי בזכות חברה שלי :) סרטי אימה זה טראומה לילדים בגיל 8 חח

ziv86

New member
אני יודע מה עשית בקיץ האחרון

מאז נדלקתי על סרטים שיש בהם רוצח סדרתי לא מזוהה ומבין חבורה בסוף צמגלים מי זה

ללא ספק - האליל שלי

פרדי קרוגר.
זה היה בכיתה ב' (גיל 6-7), חבר שלי המליץ לי על הסרט, אחרי שראיתי אותו ישר התאהבתי.
לא היו לי סיוטים או משהו, אבל כילד פרדי באמת היה מפחיד, ובכל זאת הערצתי אותו. Come Back Freddy!!!!

ARIK = בת? ../images/Emo12.gif

לא זוכר בדיוק... נראה לי שבתחילת השנה כן, אבל לא בטוח.

למעלה